ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΛ

Ξαφνική άφιξη Τσέρνατ

*H «FANATIC» ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥ ΟΥΜΙΤ ΚΑΡΑΝ *ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ Ο Γ. ΛΥΤΡΑΣ- ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΩΤΣΙΟΥ

Δημοσίευση: 03 Ιουν 2009 3:05 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:02
 Ο Ρουμάνος Φλόριαν Τσέρνατ που αποτελεί μεταγραφικό στόχο της ΑΕΛ ήρθε χθες στην Αθήνα με τη σύζυγό του και το γιο του προκειμένου να συζητήσει το ενδεχόμενο της μεταγραφής του στη λαρισινή ομάδα. Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής συναντήθηκε - δείπνησε χθες το βράδυ με τον πρόεδρο της λαρισινής ομάδας κ. Κωστή Πηλαδάκη, όπου συζήτησαν για τη μεταγραφή του.
Στα χρήματα οι δύο πλευρές δεν έχουν σημαντική απόκλιση, αλλά το βασικό είναι η διαμονή του στη Λάρισα, καθώς θέλει να ότι στη θεσσαλική πρωτεύουσα θα είναι ευτυχισμένη η οικογένειά του. Το πρώτο ραντεβού των δύο πλευρών κύλησε ικανοποιητικά και σήμερα θα υπάρχει νέα εξέλιξη. Το ύψος της μεταγραφής για τον παίκτη, που επί οκτώ χρόνια έπαιζε στην Ουκρανία (με διάλειμμα ενός έτους που πήγε στη Χάιντουκ Σπλίτ), θα είναι για κάθε χρόνο παραμονής του την ομάδα περίπου 300.000 ευρώ.       
Πάντως η εξέλιξη κατά την πρώτη μέρα των συζητήσεων κρίνεται άκρως ικανοποιητική, αλλά σίγουρα κανείς δεν γνωρίζει τι θα συμβεί σήμερα...
Τέλος για τη μεταγραφή του άλλου Ρουμάνου Εμίλ Ντίκα στην ΑΕΛ υπήρξε στασιμότητα.
ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ Ο ΠΗΛΑΔΑΚΗΣ
Στην Τουρκία θα βρεθεί αύριο το βράδυ ο πρόεδρος της ΑΕΛ, Κωστής Πηλαδάκης, όπου θα έχει συνάντηση με τον επιθετικό Τούρκο παίκτη της Γαλατά Σαράι Ούμιτ Καράν που αποτελεί το μεγάλο στόχο της λαρισινής ομάδας και αν αποκτηθεί θα αποτελέσει μία από τις μεγαλύτερες μεταγραφής στην ιστορία του λαρισινού ποδοσφαίρου.
Χθες η μεγαλύτερη σε κυκλοφορία αθλητική εφημερίδα της Τουρκίας «Fanatic» επιβεβαίωνε την πρόταση της ΑΕΛ στον Ουμίτ Καράν (δικαιώνοντας τις αποκαλύψεις της «Ε» το περασμένο Σάββατο που ανέφερε ότι ο παίκτης ρωτούσε για τους «βυσσινί»), ενώ ανέφερε και την πρόθεση της Γαλατά Σαράι να τον αφήσει ελεύθερο αλλά πρόσθετε και το γεγονός ότι γερμανικές ομάδες ενδιαφέρονται για την απόκτησή του.
Αν ο πρόεδρος της ΑΕΛ που θα συνομιλήσει με τον ίδιο και τον μάνατζέρ του τον πείσει τότε θα έρθει στη Λάρισα καθώς η οικονομική υπέρβαση είναι δεδομένο ότι θα γίνει.
Εκτός του Ουμίτ Καράν ο πρόεδρος κ. Πηλαδάκης θα έχει συνάντηση και με τον μάνατζερ του Τούρκου ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ Τουμέρ Μετίν για ανανέωση της συνεργασίας, πιθανότατα με τους ίδιους όρους που ήρθε πέρυσι τον Ιανουάριο (6000 ευρώ τον αγώνα). Ο Μετίν δεν θα βρίσκεται στην Τουρκία τις ερχόμενες μέρες.
Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΚΩΤΣΙΟ
Στο μεταξύ χθες στην Αθήνα υπήρξε συνάντηση του προέδρου Κωστή Πηλαδάκη και του Ηλία Κώτσιου, όπου υπήρξε ένα «παράθυρο» παραμονής στην ομάδα. Η συζήτηση των δύο πλευρών έγινε σε καλό κλίμα και αν αυτή τη στιγμή υπάρχει στήριξη των Λαρισαίων φιλάθλων τότε δεν αποκλείεται να μείνει στην ομάδα. Πάντως το γεγονός ότι η ομάδα ψάχνει στόπερ δείχνει ότι δεν γνωρίζει κανείς αν είναι στα αγωνιστικά πλάνα του Ουζουνίδη για τη νέα χρονιά η εκτός αν αυτό έγινε από ανάγκη με δεδομένη τη διαμάχη του παίκτη με τους φιλάθλους. Να αναφέρουμε ότι για να φύγει ο Κώτσιος θα πρέπει να βρει και ομάδα που θα του δώσει το συμβόλαιο που έχει με την ΑΕΛ.        
Σήμερα μάλλον θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση. Πάντως από χθες έχει γίνει γνωστό το ενδιαφέρον του ΠΑΣ Γιάννενα για την απόκτησή του καθώς ο τεχνικός Γιώργος Παράσχος τον έχει σε μεγάλη εκτίμηση.
ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ «ΝΑΙ» Ο ΚΟΤΣΟΛΗΣ
Στο μεταξύ σήμερα ή αύριο το πρωί θα υπάρξει συνάντηση του πρόεδρου της ΑΕΛ με τον τερματοφύλακα Στέφανο Κοτσόλη για την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Ο Κοτσόλης που επί μία τετραετία είχε σημαντική προσφορά στην ομάδα περιμένει να ακούσει την οικονομική πρόταση του προέδρου για να απαντήσει αν θα συνεχίσει στους «βυσσινί».
Ο τερματοφύλακας θέλει να παραμείνει στην ομάδα καθώς είναι «δεμένος» με αυτήν και μάλιστα πιστεύει ότι θα συνεργασθεί μαζί της, γι’ αυτό άλλωστε δεν...ξενοίκιασε το σπίτι που μένει στη Λάρισα.
Στο μεταξύ τον παίκτη έχει πλησιάσει ομάδα της Β΄ Γαλλίας με πολύ καλή οικονομική προσφορά αλλά προτεραιότητα του ποδοσφαιριστή είναι η ΑΕΛ.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ Ο ΛΥΤΡΑΣ
Χθες μετά το τέλος της τελευταίας προπόνησης της ομάδας νέων της ΑΕΛ ο υπεύθυνος του τμήματος Ζήσης Ζιάγκας ανακοίνωσε ότι γίνεται επαγγελματίας ο νεαρός επιθετικός (γεννήθηκε 12 Μαρτίου 1991) Γιώργος Λύτρας που προέρχεται από την Ακαδημία του Αλεύα και πέρυσι στο πρωτάθλημα των νέων σε 28 αγώνες πέτυχε έξι τέρματα. Επίσης ανακοίνωσε ότι ένας ακόμα παίκτης από την ομάδα νέων θα γίνει επαγγελματίας.
ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Ο ΜΕΤΙΝ
Στην Αθήνα βρέθηκε πριν λίγες μέρες ο Τούρκος ποδοφαιριστής της ΑΕΛ Τουμέρ Μετίν για να παρευρεθεί σε κοινωνικό γεγονός καθώς υπήρχε η βάπτιση του παιδιού της αδελφή του Στέφανου Κοτσόλη που ως γνωστός είναι παντρεμένη με τον ποδοσφαιριστή της Ξάνθης Σταύρο Τζιωρτζόπουλο.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass