ΕΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΑΕΛ ΟΥΤΕ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΝ

Ο Ουμίτ Καράν ο μεγάλος στόχος

* «ΑΦΟΥ Η ΑΕΛ ΕΠΕΙΣΕ ΤΟΝ ΜΕΤΙΝ ΘΑ ΠΕΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΝ» ΕΛΕΓΑΝ ΣΤΗΝ «Ε» ΤΟΥΡΚΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟΥΣ«ΒΥΣΣΙΝΙ» «ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΗ ΔΥΝΑΜΗ»

Δημοσίευση: 30 Μαϊ 2009 22:32 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:01
 Ήταν γνωστό ότι ο παίκτης που ενδιαφέρεται να αποκτήσει η ΑΕΛ για τη θέση του σέντερ φορ ήταν Τούρκος και από την Τουρκία μάθαμε και ποιος ήταν... Το αποκάλυψε ο ίδιος ο Ουμίτ Καράν μιλώντας σε Τούρκο δημοσιογράφο...Από την ΠΑΕ ΑΕΛ ούτε διαψεύδουν ούτε επιβεβαιώνουν την είδηση, λέγοντας ότι μέχρι τώρα έχουν γραφεί πάνω από δέκα ονόματα Τούρκων φορ και για τα οποία δεν μπήκαν στη διαδικασία σχολιασμού για αυτά.Ο Ουμίτ Καράν έχει ύψος 1.81 και φοράει το νούμερο 99 στην Γαλατά Σαράι και είναι παίκτης εγνωσμένης αξίας που ο ερχομός του στην ΑΕΛ (εφόσον οι πληροφορίες που προέρχονται από την Τουρκία είναι αληθινές), θα προκαλέσει μεγαλύτερο σάλο από αυτόν του Βραζιλιάνου Ρομέου καθώς για τη μεταγραφή του θα δαπανηθούν συνολικά πάνω από 2.000.000 ευρώ.
Η καριέρα του γεννημένου στο Βερολίνο της Γερμανίας Τούρκου παίκτη την 1η Οκτωβρίου 1976 είναι εντυπωσιακή καθώς έχει κατακτήσει τρεις φορές το πρωτάθλημα Τουρκίας (2001-2202, 2005-2006 , 2007-2008) και μία το κύπελλο (2008).
Ξεκίνησε από την Γκεντσεμπερλί την καριέρα του όπου αγωνίστηκε για πέντε χρόνια(1996-2001) και σε 150 αγώνες πέτυχε 60 γκολ για να πάει στην συνέχεια στη Γαλατά Σαράι όπου έπαιξε μέχρι το 2005 και σε τέσσερα χρόνια είχε 96 αγώνες και 37 τέρματα.
Την επόμενη χρονιά πάει στην Άνκαρα Σπόρ και σε 12 αγώνες πετυχαίνει πέντε γκολ και γυρνάει στην Γαλατά όπου σε τέσσερα χρόνια κάνει 139 συμμετοχές και βάζει 60 γκολ.
Τα στατιστικά του αναφέρονται σε όλες τις διοργανώσεις.
Μάλιστα με Τούρκο δημοσιογράφο που μιλήσαμε μας είπε: «Αφού η ΑΕΛ έπεισε τον Μετίν να αγωνισθεί γιατί να μην πείσει και τον Ουμίτ Καράν που αποτελεί ένα παίκτη πολύ σπουδαίο. Μαζί με τον Μετίν θα κάνουν θαύματα. Οι μπαλιές του θα είναι σίγουρα γκολ για τον Καράν και θα τους θυμάστε για πολλά χρόνια. Η ΛΑΡΙΣΑ βλέπουμε ότι είναι μία ανερχόμενη δύναμη».
Τελειώνοντας, αναφέρουμε ότι οι πληροφορίες για το συγκεκριμένο παίκτη μας έχουν έρθει από έγκυρο δημοσιογράφο της Τουρκίας και περιμένουμε εξελίξεις στο θέμα με δεδομένο ότι η ΑΕΛ κινείται για Τούρκο σέντερ φορ, εγνωσμένης αξίας και ο Ουμίτ Καράν είναι ένας από αυτούς.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass