ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΜΕ 4-3 ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ (1-1 κ.α.)

Πρωταθλήτρια η Αστυνομία

* ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΣΤΗΝ Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΤΕΕ

Δημοσίευση: 27 Μαϊ 2009 3:15 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:00
Το τίτλο της πρωταθλήτριας στο ποδόσφαιρο εργαζομένων κατέκτησε χθες η ομάδα της Αστυνομίας η οποία επικράτησε στο φετινό τελικό της Αεροπορίας με 4-3 στα πέναλτι.Σ’ ένα παιχνίδι που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος η ομάδα της Αστυνομίας αποδείχθηκε πιο ψύχραιμη και πιο ουσιαστική και πήρε δικαιωματικά τη νίκη αφού κατά κοινή ομολογία η εικόνα της ήταν καλύτερη του αντιπάλου της.Από την άλλη πλευρά η Αεροπορία δεν έδειξε να έχει τον απαιτούμενο βαθμό ετοιμότητας με μοναδική εξαίρεση τον τερματοφύλακα Βασίλη Αλμπάνη που πραγματικά είπε σε πολλές περιπτώσεις «όχι» στους παίκτες της αντίπαλης ομάδας. Παρ’ όλα αυτά δεν στάθηκε δυνατό να δώσει από μόνος του τη νίκη στην ομάδα του.
Τον τελικό παρακολούθησαν μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Λαρισαίων Κώστας Τζανακούλης, οι αντιδήμαρχοι Μιχάλης Τσακίρης και Βάιος Κυριτσάκας, ο πρόεδρος του ΑΟΔΛ Γιάννης Οικονόμου κ.ά.
Η Αστυνομία μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 8ο λεπτό κέρδισε πέναλτι όταν ο Μητσιάκος μετά από ωραία ενέργεια ανετράπη εντός περιοχής από τον Κουτσούκη. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Παρλάτζας κάνοντας το 1-0.
Η Αεροπορία προσπάθησε να αντιδράσει και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 25’ με τον Λουλόπουλο για να τελειώσει έτσι το πρώτο ημίχρονο.
Η επανάληψη ανήκει σχεδόν ολοκληρωτικά στην ομάδα της Αστυνομίας που έχασε σημαντικές ευκαιρίες όπως 60’ με τον Αντωνόπουλο, στο 67’ με τον Ξηρομερίτη, στο 78’ με τους Μαρτίνα και Μητσιάκο, ενώ η μοναδική καλή στιγμή για την Αεροπορία σημειώθηκε στο 80’ σε μία φάση με πρωταγωνιστές τους Λουλόπουλο και Γιαμακίδη. Έτσι το 1-1 διατηρήθηκε μέχρι το τέλος και οι δύο αντίπαλοι έλυσαν τις διαφορές τους στα πέναλτι.
Η ομάδα της Αεροπορίας βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο όταν ο Λουλόπουλος έστειλε την μπάλα στο δοκάρι όμως ο τερματοφύλακας Αλμπάνης διόρθωσε τα πράγματα αποκρούοντας το πέναλτι του Αντωνόπουλου. Άλλο ένα πέναλτι στο δοκάρι αυτή τη φορά του Κουλακτσή αποδείχθηκε μοιραίο αφού τόσο ο Καρβούνης όσο και ο Μητσιάκος ήταν εύστοχοι στα πέναλτι που εκτέλεσαν για την Αστυνομία που ήταν η τελική νικήτρια με 4-3.
ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ: Αλμπάνης, Κουτσούκης, Αργύρης, Ρωσίδης, Κουλακτσής, Παππάς, Καρακίτσιος, Δαούλας, Λουλόπουλος, Ματζαβίνος, Μιχαλόπουλος (Νάκας, Διαμαντάς, Τιμπλαλέξης, Σιδηρόπουλος, Γιαμακίδης, Ξενίδης).
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: Λυγούρας, Καρβούνης, Μπέκος, Νούσιος, Νάτσιος, Καρακώστας, Αντωνόπουλος, Τσάκαλος, Μητσιάκος, Ξηρομερίτης, Παρλάντζας (Μαρτίνας, Μπανταβάνος).
ΟΙ ΑΠΟΝΟΜΕΣ
Μετά τη διεξαγωγή και του τελικού στην Α1 ακολούθησαν οι απονομές σε νικητές και ηττημένους καθώς επίσης και στο διαιτητικό τρίο των κ. Κυρίτση, Κουρδή και Χατζηλιόντα που ήταν άψογοι.
ΤΟ ΤΕΕ ΝΙΚΗΤΗΣ
ΣΤΗΝ Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Στην κατηγορία Α2 νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα του ΤΕΕ η οποία επικράτησε των Δικηγόρων με 4-0. Το παιχνίδι ουσιαστικά κρίθηκε στην επανάληψη όπου η ομάδα του ΤΕΕ σαφώς ανώτερη του αντιπάλου της σφράγισε την πολύτιμη νίκη της.
Το σκορ άνοιξε μόλις στο 9ο λεπτό ο Χύτας και με το 1-0 ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο. Από την πλευρά των Δικηγόρων ο Φακίτσας θα μπορούσε να είχε ισοφαρίσει στο 39’ όμως χάθηκε μια μεγάλη ευκαιρία.
Στην επανάληψη το ΤΕΕ «καθάρισε» την παρτίδα αφού στο 55’ ο Κατσάνος διπλασίασε τα τέρματα, στο 68’ ο Πρεζεράκος ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 3-0 ενώ στο 81’ ο Μπούσι διαμόρφωσε το τελικό 4-0.
ΤΕΕ: Πρίφτι, Χύτας, Ζιάκας, Κουτσομανής, Παληός, Ανέστης, Φιλανδριανός, Μπούσι, Ράπτης, Πρεζεράκος, Κατσάνος (Κόκκας, Κερεμής, Καραβασώνης).
ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ: Παγώνης, Μπένης, Μητράς, Κακαράτζας, Παπαγεωργίου, Χελιδόνης, Φακίτσας, Χατζηλάκος, Σταυριανός, Στάμου, Καλογεράς (Ταμπάρας, Αναστασίου, Κολοκυθόπουλος, Καραγιάννης, Ανδρεαδάκης).
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass