Η Α.Ε.Λ. ΣΤΙΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ

Τα δίνει όλα για Ρομέου

* Ο ΜΑΡΤΣΕΛΟ ΣΤΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΤΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ* Ο ΣΙΑΤΡΑΒΑΝΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ «ΒΥΣΣΙΝΙ»* «ΜΠΑΣΙΜΟ» ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΣΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΙΝΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Δημοσίευση: 27 Μαϊ 2009 3:12 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:00
Ο Ρομέου Περέιρα ντος Σάντος βρίσκεται μία «ανάσα» από την Α.Ε.Λ. καθώς από προχθές ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή στην Ελλάδα Μαρτσέλο (πρώην παίκτης της Α.Ε.Κ.) βρίσκεται στη Βραζιλία και προσπαθεί να αποσπάσει την υπογραφή της Φλουμινένσε για τον παίκτη καθώς ο ποδοσφαιριστής έχει συμφωνήσει να έρθει στη «βυσσινί» ομάδα.
Η μεταγραφή του δεν αποκλείεται να ολοκληρωθεί και σήμερα κάτι που αν συμβεί θα μιλάμε για τον καλύτερο Βραζιλιάνο που πέρασε από τη Λάρισα.
Ο 24χρονος παίκτης με κίνητρο τον ερχομό του Ντιόγκο από την Πουρτογκέζε (έχει και συμπαίκτη με το ίδιο όνομα) στον Ολυμπιακό θέλει να κάνει και αυτός ανάλογη καριέρα με το συμπατριώτη του ποδοσφαιριστή.
Ο παίκτης έχει πολλές εμπειρίες με τις συμμετοχές που έχει στο πρωτάθλημα της Βραζιλίας και θα πάρει τη θέση του Φωτάκη στην ομάδα.
Ο ποδοσφαιριστής υπενθυμίζουμε δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι 31 Ιανουαρίου 2010 με τη Φλουμινένσε και η Α.Ε.Λ. προσπαθεί να τον αποκτήσει πληρώνοντας ένα ποσό αρκετά σημαντικό στη βραζιλιάνικη ομάδα για να τον αποκτήσει. Η μεταγραφή του Ρομέου αν ολοκληρωθεί θα φθάσει πάνω από 500.000 ευρώ και η Α.Ε.Λ. δεν αποκλείεται να τον πάρει δανεικό με οψιόν αγοράς όπως έγινε και στην περίπτωση του Πάρα. Μιλάμε για ένα παίκτη που αν έρθει, οι φίλαθλοι θα τον θυμούνται για την αγωνιστική του αξία για χρόνια.
Στο μεταξύ δεν είναι η μοναδική μεταγραφική κίνηση της Α.Ε.Λ. που φέτος θα έχει βραζιλιάνικο «χρώμα» καθώς θέλει να αποκτήσει και το Βραζιλιάνο Σπαντάτσιο από τη Ραπίντ Βουκουρεστίου αν και τα λεφτά που κοστίζει είναι πολλά (δεύτερος σκόρερ στο Ρουμανικό πρωτάθλημα αν και μέσος) και υπάρχει πάντα η εναλλακτική λύση που ακούει στο όνομα του Φλοριάν Τσέρνατ και ο οποίος διαβεβαιώνει ότι θα έρθει στη Λάρισα για συζητήσεις.
Στο μεταξύ υπάρχει και ένας Βραζιλιάνος στην Πορτογαλία και αν λάβουμε υπόψη και πληροφορίες από αθηναϊκούς κύκλους εφημερίδων θέλουν τον ίδιο παίκτη να τον διεκδικεί και ο Ατρόμητος Αθηνών χωρίς όμως να γνωρίζουμε για ποια περίπτωση ποδοσφαιριστή πρόκειται και κινούνται ταυτόχρονα οι δύο ομάδες.
Τέλος, η Α.Ε.Λ. κινείται για μια ακόμα φορά για παίκτη από... Ανατολή (αυτή τη φορά όχι... Μέση όπως με τον Αμπουχατζέιρα) το όνομα του οποίου θα προκαλέσει αίσθηση και για ξένο ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στην Τσεχία. Πολλές περιπτώσει ποδοσφαιριστών απασχολούν την Α.Ε.Λ. και σύντομα θα αναφέρουμε και τα ονόματά τους εφόσον οι μεταγραφικές κινήσει προχωρήσουν γιατί κάποιες είναι σε αναγνωριστικό στάδιο ενώ κάποιες άλλες κρίνονται ακριβές.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ Ο ΣΙΑΤΡΑΒΑΝΗΣ
ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ Ο ΚΑΙ Ο ΦΕΡΕΪΡΑ
Το προχθεσινό φιλικό της Α.Ε.Λ. με την ομάδα Νέων μπορεί να μην έγινε για τον... Κοσίριν που έφυγε για Ουκρανία και περιμένει την τελική εισήγησή του Ουζουνίδη για την απόκτησή του αλλά αποδείχθηκε χρήσιμο για δύο παίκτες. Σύμφωνα με πληροφορίες η Α.Ε.Λ. κάλεσε τον Σάββα Σιατραβάνη να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο που είχε εξαιρετική απόδοση στο φιλικό και δείχνει πλέον ότι ο Ουζουνίδης γίνεται και ο μόνος προπονητής που προωθεί παίκτες από τη Νέων στην ανδρική ομάδα κάτι που δίνει κίνητρο για τους υπόλοιπους. Η επαγγελματοποίησή του ίσως ανακοινωθεί και σήμερα από την Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ.
Επίσης εντυπωσίασε στο συγκεκριμένο φιλικό και ο 19χρονος Βραζιλιάνος Κάιο Φερέιρα που συνεχίζει να προπονείται με τη λαρισινή ομάδα και το μόνο που περιμένει ο νεαρός είναι να πάρει κάποιοι κοινοτικό διαβατήριο για να υπογράψει σε αγγλική ομάδα. Αν δεν το πάρει τότε θα υπογράψει συμβόλαιο με τους «βυσσινί».
Αυτό που διαπιστώνουμε είναι ότι η Α.Ε.Λ. τη νέα χρονιά θα έχει μικρότερο μέσο όρο ηλικίας και θα επενδύσει σε πολλούς ταλαντούχους παίκτες.
ΧΘΕΣ ΡΕΠΟ
Χθες οι παίκτες της Α.Ε.Λ. είχαν ρεπό ενώ θα επανέλθουν σήμερα σε προπονητικούς ρυθμούς με μεγάλο ερωτηματικό ποιοι παίκτες θα παίξουν στο τελευταίο παιχνίδι της περιόδου που θα γίνει στην Τούμπα καθώς οι περισσότεροι παίκτες δεν θα αγωνιστούν. Αυτό σημαίνει ότι θα δούμε πάλι τη λαρισινή ομάδα με αρκετούς νεαρούς.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass