ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ Ο ΠΗΛΑΔΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ

2,5 εκατομμύρια ευρώ για μεταγραφές

* ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ (500.000 ΕΥΡΩ) ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΙΚΟ ΜΕΣΟ * ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ Η ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΟΥ ΒΕΝΕΤΙΔΗ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ * ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΣΑΚΑΡΙΤΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΡΙΕΤΕΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ

Δημοσίευση: 26 Μαϊ 2009 3:09 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:00
 Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ΑΕΛ για τη φετινή σεζόν ουσιαστικά τελείωσαν (μένει ένα παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για τα πλέι οφ που είναι διαδικαστικού χαρακτήρα) και από δω και πέρα με δεδομένη την αποχώρηση ίσως και δεκαπέντε παικτών (για τρεις ή τέσσερις θα γίνει προσπάθεια να λυθούν τα συμβόλαιά τους) το ενδιαφέρον εστιάζεται στα μεταγραφικά.Ο πρόεδρος της ΑΕΛ με δεδομένη την απόκτηση των Σίμιτς, Αμπουχαντζέιρα, Τριποτσέρη και Κολοβέτσιου κινείται για να πάρει τουλάχιστον επτά παίκτες (!) και πληροφορίες αναφέρουν ότι το ύψος των χρημάτων που θα δαπανήσει την μεταγραφική περίοδο είναι 2,5 εκατομμύρια ευρώ (χωρίς να υπολογιστούν τα χρήματα που θα δοθούν στην Τσακαρίτα για την αγορά του Πάρα).Η ΑΕΛ κινείται αυτή τη στιγμή σε πολλά μεταγραφικά μέτωπα και ο λόγος είναι ότι κάνει προσφορές για πολλούς παίκτες ώστε να αποκτηθούν αυτοί που θα συμφωνήσουν πιο γρήγορα μια και οι περισσότεροι είναι ισάξιοι.
Μεγάλο στόχος είναι ο Βραζιλιάνος Ρομέου Περέιρα Ντος Σάντος που παίζει στη Φλουμινένσε και αυτή τη στιγμή υπάρχει άνθρωπος της ΑΕΛ στη Βραζιλία και διαπραγματεύεται τη μεταγραφή του στους «βυσσινί». Με άνθρωπο που γνωρίζει πολύ καλά το Βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο αναφέρει ότι αν αποκτηθεί ο Ρομέου θα προκαλέσει αίσθηση στη Λατινική Αμερική καθώς πρόκειται για τη μεγαλύτερη ίσως μεταγραφή που έκανε η ΑΕΛ.
Από κει και πέρα υπάρχει ενδιαφέρον για έναν ακόμα Βραζιλιάνο τον Τζουλιάνο Γκονσάλβες Σπαντάτσιο ηλικίας 29 χρονών που αγωνίζεται στη Ραπίντ Βουκουρεστίου αλλά και για τον Εμίλ Ντίκα που είναι συμπαίκτης του.
Τα μεταγραφικά δεν σταματάνε εδώ καθώς οι πληροφορίες θέλουν να κινείται η λαρισινή ομάδα για Αργεντίνο επιθετικό, για δύο Τσέχους, τον Ρουμάνο Τσέρνατ που τον περιμένουν στη Λάρισα εδώ και δέκα μέρες και έναν Βραζιλιάνο που παίζει στην Πορτογαλία αλλά δεν υπάρχουν περισσότερα γνωστά στοιχεία.
Στο μεταξύ για τις θέσεις που κινείται η ΑΕΛ, όπως μας αναφέρουν πληροφορίες από μάνατζερ που συνεργάζεται η Λαρισινή ομάδα, είναι του τερματοφύλακα, του δεξιού μπακ, σέντερ μπακ, αμυντικού χαφ, επιθετικού χαφ, επιτελικού χαφ και σέντερ φορ ενώ σε κάποιες από αυτές τις θέσεις θα αποκτηθούν και δύο παίκτες.
Για το σέντερ φορ θα δοθούν περίπου 500.000 ευρώ και για τον επιτελικό μέσο 300.000 ευρώ.
Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΟΣΙΡΙΝ
Ο Αλεξάντερ Κοσίριν αναχώρησε χθες από τη Λάρισα για το Κίεβο αφού η ομάδα του η Τσερνομόρετς Οδησσού δεν του έδωσε παράταση παραμονής. Πριν φύγει μίλησε με τον τεχνικό Μαρίνο Ουζουνίδη και ο τελευταίος εξέφρασε την ικανοποίησή του γι’ αυτό που είδε αλλά ακόμα δεν υπάρχει οριστική απόφαση για απόκτησή του και προφανώς οι «βυσσινί» κοιτάνε μία άλλη λύση.
Πάντως ο μάνατζερ του Κοσίριν δηλώνει ότι συνεχίζονται οι συζητήσεις με την ΑΕΛ και ο παίκτης μπορεί να αποκτηθεί. Το θέμα θα ξεκαθαρίσει μέσα στην βδομάδα.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΒΕΝΕΤΙΔΗ
Από την ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώθηκε η ανανέωση συνεργασίας με τον Στέλιο Βενετίδη για δύο χρόνια μετά την επιθυμία του ποδοσφαιριστή να παραμείνει στη Λαρισινή ομάδα. Ο παίκτης προτίμησε την ΑΕΛ από το ΑΠΟΕΛ που είχε καλύτερη οικονομικά πρόταση γιατί η σύζυγός του που είναι περιβαλλοντολόγος θέλει να μείνουν στην Ελλάδα ενώ και ο ίδιος είναι απόλυτα ευχαριστημένος από τη ζωή στη Λάρισα και τη συμπεριφορά των φιλάθλων του Λαρισινού σωματείου.
Η αλήθεια είναι ότι ο Βενετίδης έχει «δεθεί» με την ομάδα(άλλωστε έχει γεννηθεί στη Λάρισα) και η προσφορά του είναι σημαντική στην αγωνιστική άνοδο της ομάδας.
Μάλιστα στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΕΛ αναρτήθηκαν οι παρακάτω δηλώσεις του Βενετίδη: «Είμαι χαρούμενος που για δύο ακόμη χρόνια θα προσφέρω τις υπηρεσίες μου στην ΑΕΛ, θα παραμείνω στην οικογένειά της και θα ‘χω την ευκαιρία να μπω στο νέο της γήπεδο φορώντας τη φανέλα της. Πάνω απ’ όλα όμως, εύχομαι να είμαι υγιής, για να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα να υλοποιήσει τους στόχους της».
ΠΕΡΙ ΤΣΑΚΑΡΙΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑ
Η ΠΑΕ ΑΕΛ αποφάσισε να δώσει τα χρήματα που έχει συμφωνήσει με την Τσακαρίτα για την αγορά του παίκτη περίπου 500.000 ευρώ τελικά και πλέον θέλει να κρατήσει τον... Φακού για τέσσερα ακόμα χρόνια. Η πλευρά του παίκτη δηλώνει χαρούμενη που ο παίκτης παραμένει στην ΑΕΛ(άλλωστε το ήθελε και ο ίδιος αλλά ζητάει και μία αύξηση των αποδοχών του ) ενώ θα προτείνει την υπογραφή συμβολαίου τρία συν ένα χρόνια. Από την πλευρά της ΑΕΛ δύσκολα θα δοθούν επιπλέον χρήματα με δεδομένο ότι φέτος για τον Πάρα δόθηκε ένα σημαντικό ποσό για την αγορά του από την Τσακαρίτα αλλά δεν αποκλείεται ο παίκτης να πάρει αυξημένες αποδοχές για τον τρίτο και τέταρτο χρόνο του συμβολαίου.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass