ΘΕΛΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ Ο ΝΟΛ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ (14.00)

Να «πνίξει» τον… ΟΦΗ

ΓΙΑ ΤΗ 19η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΛΟ Α2

Δημοσίευση: 24 Μαϊ 2009 1:03 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:59
Ένα στόχο έχει σήμερα ο ΝΟΛ – Μύλοι Καπλανίδη και αυτός δεν είναι άλλος από το να «πνίξει» τον ΟΦΗ (όχι τον… καταραμένο αλλά αυτόν της Κρήτης) με πολλά γκολ. Στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος πόλο της Α2 Εθνικής κατηγορίας η λαρισινή ομάδα υποδέχεται τους Ηρακλειώτες στο κλειστό κολυμβητήριο του ΕΑΚΛ. Παρά το δύσκολο της ώρας (ο αγώνας θα ξεκινήσει το μεσημέρι στις 14.00), αρκετοί είναι οι φίλαθλοι που θα στηρίξουν τις προσπάθειες των γηπεδούχων. Πλέον απομένουν μόλις τέσσερις αγώνες για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και όπως όλα δείχνουν ο ΝΟΛ θα είναι η μια από τις δύο ομάδες που θα κερδίσουν το εισιτήριο της ανόδου στην Α1.
Στη σημερινή αγωνιστική εξάλλου τόσο ο Ποσειδών Ιλισίων όσο και το Καλαμάκι έχουν εύκολες αποστολές αλλά στο Περιστέρι η τοπική ομάδα αναμετράται με τη Γλυφάδα και μία από τις δύο ομάδες ή και οι δύο σήμερα αναμένεται να βγουν από το κόλπο της ανόδου.
ΔΥΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΛ
Δύο είναι τα προβλήματα για τη λαρισινή ομάδα. Ο Μερκουριάδης Άγγελος θα εκτίσει τη δεύτερη αγωνιστική τιμωρίας που του επέβαλε ο αθλητικός δικαστής για το ματς με το Περιστέρι ενώ ο Κουλουκτσής έχει ένα πρόβλημα με το αυτί του. Όμως θα υπάρξει και μια επιστροφή αφού θα επανέλθει στην αποστολή μετά από αρκετό διάστημα ο δεύτερος τερματοφύλακας της ομάδας ο νεαρός Γιώργος Παπαδογιάννης.
Ο τεχνικός Νίκος Βλαζάκης βλέπει το τελευταίο διάστημα τους παίκτες του να βρίσκονται σε πολύ καλή φόρμα και αν παίξουν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους ούτε σήμερα θα αντιμετωπίσουν κάποιο πρόβλημα με το αποτέλεσμα. Νούσιος, Κουρουπάκης, Μερκουριάδης Π., Ντόσας, Παύλου, Λάππας, Κανδιόγλου, Μάγνης, Λύκαρης, Μπεζιλιώτης, Σοφός, Κωνσταντινίδης, Δανιήλ και Παπαδογιάννης θα κληθούν να οδηγήσουν το ΝΟΛ σε μια ακόμη επιτυχία.
ΒΛΑΖΑΚΗΣ: «ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ…»
Σημαντικό ρόλο στο σημερινό ματς αναμένεται να παίξει η συγκέντρωση που θα δείξουν οι γηπεδούχοι τόνισε σε δηλώσεις του στην «Ε» ο προπονητής του ΝΟΛ, Νίκος Βλαζάκης. Πιο αναλυτικά ο Χανιώτης τεχνικός ανέφερε: «Μένουν τέσσερα μόλις παιχνίδια και το σημερινό όπως και τα υπόλοιπα τρία οφείλουμε να το κερδίσουμε. Ο ΟΦΗ είναι μια ομάδα που μπορεί να μας κάνει ζημιά αν δεν προσέξουμε. Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να έχουμε ρυθμό από την αρχή του αγώνα. Έτσι δεν θα αντιμετωπίσουμε το παραμικρό πρόβλημα. Εύχομαι να έχουμε και τη στήριξη του κόσμου και η κερκίδα να έχει μια ωραία εικόνα».
ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ Ο ΝΟΛ
Νίκη με νίκη έχει διαφορά στο σημερινό ματς. Ο ΝΟΛ αυτό που θα επιδιώξει στο κολυμβητήριο δεν θα είναι απλά να νικήσει αλλά να πάρει όσο το δυνατόν γίνεται μεγαλύτερη διαφορά τερμάτων. Κάτι τέτοιο ίσως φανεί χρήσιμο αν υπάρξει πολλαπλή ισοβαθμία στην τελική κατάταξη και καλό θα είναι να είναι προετοιμασμένη και προστατευμένη από κάθε πλευρά η λαρισινή ομάδα.
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Σήμερα
Κολ. Σύρου, 13:30   ΝΟ Σύρου-ΟΥΚ Βόλου (Μπιράκης, Κατσαρός)  
Κολ. Λάρισας, 14:00   Λάρισα-ΟΦΗ (Αχλαδιώτης, Αδαμάσογλου)  
Κολ. Κέρκυρας, 16:00   Κέρκυρα-Ιωνικός Νικ. (Αργυρός, Δημητρίου)  
Κολ. Περιστερίου, 18:00   Περιστέρι-Γλυφάδα (Μπουδραμής, Κουρτίδης)  
Κολ. Ιλίσιο, 18:00   Ποσειδώνας Ιλισίων-Νηρέας Χαλανδρίου (Παϊρακταρίδης, Γιαννακάκης)  
Κολ. Αλίμου, 18:00   Καλαμάκι-Ηλυσιακός (Δαμιανάκης, Κωνσταντινίδης)  
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 18 αγώνες)  
1. Ποσειδών Ιλ.            28  
2. Λάρισα        28  
3. Καλαμάκι    26  
4. Περιστέρι     25  
5. Γλυφάδα     25  
6. ΝΟ Σύρου   20  
7. ΟΥΚ Βόλου 19   
8. ΟΦΗ            18  
9. Κέρκυρα      12  
10. Ηλυσιακός             11  
11. Ιωνικός Νικαίας      3  
12. Νηρέας Χαλ.          0  
* Ο Ιωνικός έχει έναν μηδενισμό και -1 βαθμό.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass