ΞΑΦΝΙΚΑ ΧΘΕΣ, ΕΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ Π.Α.Ε. ΑΠΛΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΑΞΙΔΕΨΕ...

Ο Ουζουνίδης στη Ρουμανία

Δημοσίευση: 24 Μαϊ 2009 1:02 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:59
Ταξίδι «αστραπή» έκανε ο τεχνικός της Α.Ε.Λ. Μαρίνος Ουζουνίδης και τόπος προορισμού του ήταν η Ρουμανία καθώς συνταξίδεψε χθες από τη Θεσσαλονίκη στο Βουκουρέστι με Λαρισαίο, γνωστό σε αθλητικούς κύκλους, απ’ όπου και μας ήρθε η πληροφορία.
Συγκεκριμένα ο Ουζουνίδης «πέταξε» με τον φίλο της «Ε», που μας μετέφερε την πληροφορία, με πτήση που αναχώρησε στις 5.30 μ.μ. χθες από Θεσσαλονίκη, και από την Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. επιβεβαίωναν ότι πήγε για μεταγραφικό στόχο, αλλά χωρίς να αναφέρουν προορισμό και το μόνο που έλεγαν είναι ότι θα επιστρέψει σήμερα.
Διασταυρώνοντας την πληροφορία είδαμε ότι μόνο πτήση της TAROM προς Βουκουρέστι από Θεσσαλονίκη έχει επιστροφή για σήμερα από Βουκουρέστι πάλι στη Θεσσαλονίκη.
Με βάση τις πληροφορίες αυτές το μόνο παιχνίδι που θα μπορούσε να δει ο Ουζουνίδης στη Ρουμανία (γινόταν χθες το απόγευμα) είναι αυτό ανάμεσα στη Ραπίντ Βουκουρεστίου και την Κραϊόβα (τα άλλα παιχνίδια γινόταν πολύ νωρίς και τρία θα γίνουν σήμερα).
Οι παίκτες που μπορεί να ενδιαφέρουν, επαναλαμβάνουμε εφόσον ο Ουζουνίδης είδε το συγκεκριμένο παιχνίδι προς το οποίο συγκλίνουν όλες οι ενδείξεις) είναι από τη Ραπίντ Βουκουρεστίου. Τζουλιάνο Σπαντάτσιο (αν πρόκειται γι’ αυτόν μιλάμε για μεγάλη μεταγραφή καθώς μόνο ο Ολυμπιακός δίνει για τον ίδιο παίκτη 1,7 εκατομμύρια ευρώ και η ΑΕΚ 1,3 εκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με το ρουμανικό site mondonews), ο Πίτμπουλ, ο Τζ. Πίντο και ο Αντράντε. Εκτός αν πρόκειται για παίκτη από την Κραϊόβα που έχει για σταρ τον Νεοζηλανδό Ρόουζ, τον Αυστριακό Μπέρν και τον Ρουμάνο Περπελίτα.
Σήμερα ο Ουζουνίδης μπορεί να πει περισσότερα για το μεταγραφικό του ταξίδι, που επαναλαμβάνουμε για να γίνει παραμονή αγώνα και να πάει ο ίδιος πρέπει να αφορά σε παίκτη πολύ καλό για τον οποίο θα δαπανηθούν πολλά χρήματα.
ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΣ ΣΤΑΡ
Στο μεταξύ η Α.Ε.Λ. εξετάζει την περίπτωση ενός Βραζιλιάνου σταρ που παίζει στη θέση χαφ ηλικίας 24-25 χρόνων, που αγωνίζεται σε μία από τις κορυφαίες ομάδες του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος, που η μεταγραφή του αν πραγματοποιηθεί θα προκαλέσει αίσθηση όχι μόνο στον ελληνικό χώρο αλλά και στη Λατινική Αμερική. Ο παίκτης αυτός είναι πασίγνωστος, προτάθηκε την περασμένη εβδομάδα στην Α.Ε.Λ. κοστίζει αρκετά χρήματα και η απόκτησή του μόνο εύκολη δεν θα είναι. Ο ερχομός του όμως θα προκαλέσει μεγάλο ενθουσιασμό καθώς παρά το μικρό της ηλικίας του μετράει πολλές συμμετοχές στο βραζιλιάνικο πρωτάθλημα.
Ο ΚΟΣΙΡΙΝ
Την οριστική του απόφαση για τη μεταγραφή του Ουκρανού Αλεξάντερ Κοσίριν στην Α.Ε.Λ. θα πάρει αύριο ο τεχνικός Μαρίνος Ουζουνίδης και για... χάρη του θα γίνει το απόγευμα φιλικό παιχνίδι με την ομάδα νέων της Α.Ε.Λ. όπου θέλουν να δούνε τις κινήσεις του και τον τρόπο που παίζει. Αν και στο συγκεκριμένο φιλικό ικανοποιήσει τότε θα αποκτηθεί ενώ σε διαφορετική περίπτωση το ενδεχόμενο αυτό απομακρύνεται.
ΓΙΑ ΑΜΠΟΥΧΑΤΖΕΪΡΑ
Η Α.Ε.Λ. απέκτησε τον Σιμόν Αμπουχατζέιρα αφού συμφώνησε για τέσσερα χρόνια, αλλά αυτή τη στιγμή υπάρχουν μερικά διαδικαστικά θέματα και αυτά αφορούν στα έξοδα ανατροφής του ποδοσφαιριστή που ανέρχονται περίπου στα 200.000 ευρώ και προβλέπονται από την ΟΥΕΦΑ, αλλά γι’ αυτά ερίζουν δύο ομάδες και συγκεκριμένα η Μπεϊτάρ Νες Τουμπρούκ στην οποία ξεκίνησε την καριέρα του ο παίκτης και η Χάποελ Πετάχ Τίκβα στην οποία αναδείχθηκε. Πάντως η ουσία είναι ότι η Α.Ε.Λ. έκανε μία σημαντική μεταγραφή που θα τη βοηθήσει σημαντικά τη νέα αγωνιστική περίοδο.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass