ΕΦΤΑΣΕ ΧΘΕΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΠΟΝΕΙΤΑΙ

Ορεξάτος και... «στιλάτος» ο Κοσίριν

ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ 20 ΓΚΟΛ ΚΑΙ 3η ΘΕΣΗ Ο ΟΥΚΡΑΝΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ

Δημοσίευση: 19 Μαϊ 2009 3:37 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:58
 Με στιλιστικές επιλογές ιδιαίτερα προσεγμένες, έφτασε χθες στη Λάρισα ο Αλεξάντερ Κοσίριν. Ο Ουκρανός παίκτης αποτελεί έναν από τους μεταγραφικούς στόχους της ΑΕΛ (για τον οποίο είχε γράψει η «Ε») και μέχρι τέλους της εβδομάδας αναμένεται να περάσει κάποιες ιατρικές εξετάσεις. Αν όλα πάνε καλά τότε οι δύο πλευρές θα συνάψουν συμβόλαιο συνεργασίας. Κατά την άφιξή του στη θεσσαλική πρωτεύουσα, λοιπόν ο 32χρονος επιθετικός μίλησε (τον βοηθούσε κυρίως ο μάνατζέρ του σε αυτό) για την πιθανή συνεργασία με την ΑΕΛ και τα κυριότερα σημεία της ομιλίας του ήταν το γεγονός πως εξέφρασε την επιθυμία να σκοράρει 20 φορές και να οδηγήσει την ΑΕΛ στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Συγκεκριμένα ανέφερε τα εξής:
* Ήρθες για να υπογράψεις ή να δοκιμαστείς;
- Ήρθα για να περάσω ιατρικές εξετάσεις και να μείνω με την ομάδα μερικές ημέρες. Συγκεκριμένα μέχρι το τέλος της εβδομάδας.
* Πώς βλέπεις την προοπτική να αγωνιστείς στην ΑΕΛ;
-Βλέπω πως η ομάδα είναι σε υψηλό επίπεδο και πως έχει καλούς παίκτες. Αυτό θα είναι θετικό. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα στην Ευρώπη και να πάει πιο ψηλά η Λάρισα στο πρωτάθλημα.
* Ξέρεις κάποιους παίκτες της ομάδας;
- Ξέρω τον Γιαννακόπουλο, τον Βενετίδη, τον Νταμπίζα, με τους οποίους θέλω να αγωνιστώ μαζί. Ξέρω επίσης για τους φιλάθλους της ομάδας, την πόλη και μαθαίνω και ελληνικά.
* Έχεις παίξει αντίπαλος και με τον ΠΑΟΚ παλαιότερα. Για το ελληνικό πρωτάθλημα τι ξέρεις;
-Σε εκείνο το παιχνίδι σκόραρα αλλά τελικά δεν πέρασε η ομάδα μου.
* Είσαι έτοιμος από αγωνιστικής άποψης;
- Ναι και μάλιστα έχω παίξει σε τρεις ομάδες που έχουν παρόμοιο σύστημα που έχει η Λάρισα τώρα. 
* Τι να περιμένουν οι φίλαθλοι της Λάρισας αν τελικά υπογράψεις;
- Θέλω να πετύχω είκοσι γκολ και να βοηθήσω την ομάδα όσο μπορώ σε Ελλάδα και ΟΥΕΦΑ. Επίσης όσον αφορά στο πρωτάθλημα θέλω να μπούμε στις τρεις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας.
* Για άλλες ομάδες έχεις πληροφορίες;
- Ναι ξέρω και γι΄ άλλες ομάδες όπως είναι η ΑΕΚ στην οποία έπαιξε ο φίλος από τη Τσερνομόρετς Βιελίνσκι.
* Υπάρχουν αυτή τη στιγμή προτάσεις από άλλες ομάδες;
- Υπάρχουν ναι.
* Είναι από την Ελλάδα;
- Όχι είναι από την Ευρώπη και από τη Ρωσία.
* Θα ξεκινήσεις από σήμερα προπονήσεις;
- Ναι από σήμερα.
ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ Ο ΚΟΣΙΡΙΝ
Ο Αλεξάντερ Κοσίριν είναι παντρεμένος εδώ και δέκα χρόνια και έχει ένα παιδάκι ενάμισι έτους. Γεννήθηκε στις 18 Ιουνίου 1977 στη Ζαπορίτζια και στην τοπική Τορπέντο ξεκίνησε την καριέρα του. Στη συνέχεια την περίοδο 1997-2000 έπαιξε στην Ντιναμό Κιέβου. Ακολούθησε η Μακαμπί Τελ Αβίβ και μετά η ΤΣΣΚΑ Κιέβου (17 αγώνες 2 τέρματα), η Άρσεναλ Κιέβου (15 αγώνες, 2 γκολ). Έπειτα αγωνίστηκε στην Τσερνομόρες Οδησσού (σε τρία χρόνια και σε 86 παιχνίδια πέτυχε 44 γκολ) και πήρε μεταγραφή (με 712.000 ευρώ) στην Μέταλουργκ Ντόνετσκ όπου αγωνίσθηκε άλλα τρία χρόνια πετυχαίνοντας 28 τέρματα σε 61 αγώνες. Στη συνέχεια γύρισε στην Τσερνομόρες στην οποία έπαιζε μέχρι πρόσφατα. Αξίζει να αναφέρουμε πως είναι διεθνής 13 φορές (επτά με την ανδρών και έξι με την ομάδα κάτω των 21 ετών).
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΡΑΜΠΑΣΒΙΛΙ
Εν τω μεταξύ, η ΑΕΛ συνεχίζει να ενδιαφέρεται και για τον Γεωργιανό Γκιόργκι Μερεμπασβίλι. Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός αναδείχθηκε καλύτερος παίκτης το 2008 στην πατρίδα του. Μάλιστα δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο τεχνικός της ΑΕΛ, Μαρίνος Ουζουνίδης είχε ταξιδέψει και στην Κύπρο για να τον παρακολουθήσει σε ένα παιχνίδι της Εθνικής του ομάδας στο οποίο όμως δεν αγωνίστηκε λόγω γαστρεντερίτιδας.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass