ΕΙΠΕ Ο Γ. ΜΑΛΑΚΟΣ ΣΤΟΝ Γ. ΜΠΑΡΤΖΩΚΑ

Μαζί και τη νέα χρονιά...

* «ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ Α1 ΜΕ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ»

Δημοσίευση: 18 Μαϊ 2009 3:23 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:57
Συνάντηση είχαν χθες στο σπίτι του προέδρου της Ολύμπια, Γιώργου Μαλάκου, ο πρωτακάθεδρος της λαρισινής ομάδας και ο τεχνικός Γιώργος Μπαρτζώκας, που προχθές δίδαξε σε σεμινάριο προπονητών μπάσκετ στα Τρίκαλα, για να συζητήσουν το ενδεχόμενο της συνεργασίας τους και τη νέα χρονιά.
Σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες οι δύο άνδρες, που συνομίλησαν περίπου για δύο ώρες (και μετά είδαν το παιχνίδι ποδοσφαίρου Π.Α.Ο.Κ. - Α.Ε.Κ. 0-1) είχαν μία εποικοδομητική συζήτηση, κατά τη διάρκεια της οποίας ο Γιώργος Μαλάκος είπε στον Μπαρτζώκα ότι θέλουν να συνεχίσουν για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά τη συνεργασία τους.   
Επίσης ο Γ. Μαλάκος ξεκαθάρισε ότι η ομάδα θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην Α1 όπως μέχρι τώρα και φάνηκε εκνευρισμένος για κάποιους που διαδίδουν σενάρια μετακόμισης σε άλλες πόλεις λέγοντας: «Σε κάποιους δεν αρέσει που η Ολύμπια παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο και παρά τις αντιξοότητες που συνάντησε πολλές φορές συνεχίζει να διαφημίζει το λαρισινό μπάσκετ και παραμένει στην μεγάλη κατηγορία».
Στη συνέχεια ο κ. Μαλάκος τόνισε ότι επί των ημερών τού Μπαρτζώκα η ομάδα είχε την καλύτερη πορεία, πιστεύει απόλυτα στις ικανότητες και θεωρεί ότι τη χρονιά που τελείωσε αν δεν υπήρχαν προβλήματα η ομάδα θα έπαιζε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά πλέι οφ.
Ο Μπαρτζώκας δήλωσε απόλυτα ευχαριστημένος από την συνεργασία με τον Ολύμπια και θεωρεί ότι αν υπάρχουν οι συνθήκες που υπήρχαν στο ξεκίνημα της συνεργασίας τότε ακόμα και η εξάδα είναι εφικτή.
Από την άλλη όμως ζήτησε να τακτοποιηθούν τα πάντα που αφορούν στην περσινή χρονιά για να μπορέσει να αποκατασταθεί απόλυτα η αξιοπιστία της ομάδας σε όλα τα επίπεδα.
Ο Γ. Μαλάκος τού ζήτησε να σχεδιάσει την Ολύμπια της νέας περιόδου και τον εξουσιοδοτεί εν λευκώ για την απόκτηση παικτών.
Οι δύο άνδρες συμφώνησαν αρχικά, αλλά το καθοριστικό ραντεβού για την επισημοποίηση της συνεργασίας θα γίνει μέχρι τις 15 Ιουνίου.
ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ
ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ
Από σήμερα αρχίζουν στελέχη της Ολύμπια να έχουν συζητήσεις με τους περσινούς παίκτες για να υπάρξει συμβιβασμός για τα οφειλόμενα και δεν αποκλείεται να ανανεωθεί η συνεργασία με τον Αμερικάνο Κόρεϊ Μπέλσερ ενώ και με δεδομένη την παραμονή του Μάριου Μπατή θεωρείται ότι θα είναι οι δύο παίκτες πάνω στους οποίους ο Μπαρτζώκας θα «χτίσει» την ομάδα της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Από τους υπόλοιπους, πλην των νεαρών, δύσκολα θα συνεχίσει κάποιος στην ομάδα. 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass