ΝΙΚΗΣΕ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΕΧΘΡΙΚΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ «ΚΟΛΠΑ» ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΟΥΧΩΝ (5-11)

Ασταμάτητος ο ΝΟΛ και στο Ιλίσιο

ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ *Η ΛΑΡΙΣΙΝΗ ΟΜΑΔΑ ΕΠΑΙΖΕ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΠΠΑ ΓΙΑ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ (!)

Δημοσίευση: 18 Μαϊ 2009 3:23 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:57
 Αυτήν η άνοδος όπως όλα δείχνουν δεν χάνεται με τίποτα. Ο ΝΟΛ - Μύλοι Καπλανίδη παρά τα όποια εμπόδια συνάντησε στο Ιλίσιο κατάφερε να νικήσει για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος πόλο της Α2 τον Ηλυσιακό με σκορ 11-5. Με αυτήν την επιτυχία και σε συνδυασμό με την ισοπαλία του Περιστερίου κόντρα στην Κέρκυρα οι πιθανότητες αυξήθηκαν κατακόρυφα.Οι παίκτες του Νίκου Βλαζάκη στο χθεσινό ματς είχαν σαν στόχο όχι μόνο τη νίκη αλλά και μια καλή διαφορά τερμάτων (για να είναι καλυμένοι σε περίπτωση πολλαπλής ισοβαθμίας). Το πρώτο το κατάφεραν, ωστόσο, όσον αφορά στη διαφορά αυτήν μπορούσε να ήταν και μεγαλύτερη αν δεν υπήρχαν ορισμένα στοιχεία που εμπόδιζαν την προσπάθεια της λαρισινής ομάδας. Πρωτίστως δεν λειτουργούσε ο πίνακας που χρονομετρούσε τον συνολικό χρόνο αλλά ούτε και αυτός που μετρούσε τις επιθέσεις των ομάδων. Ως αποτέλεσμα ήταν να αναγκάζονται οι άνθρωποι από τον πάγκο να φωνάζουν συνεχώς για το χρόνο που απομένει στους παίκτες που ήταν μέσα στον αγώνα και κάτι τέτοιο είναι πολύ δύσκολο αφού μέσα στο νερό η ακοή περιορίζεται αισθητά, πόσο μάλιστα όταν κάποιος προσπαθεί να συγκεντρωθεί και στις απαιτήσεις του αγώνα.
Έπειτα ήταν η στάση της διαιτησίας (Σταυρόπουλος - Βασιλείου) ήταν καθαρά εχθρική αφού δόθηκαν σε σημαντικό χρονικό σημείο τέσσερα πέναλτι στην ομάδα του Ηλυσιακού ενώ αποβλήθηκε και για κάτι παραπάνω από ενάμιση οκτάλεπτο ο τερματοφύλακας του ΝΟΛ, Νούσιος. Από τη στιγμή λοιπόν που δεν υπήρχε αναπληρωματικός τερματοφύλακας (αφού ο Μπεζιλιώτης έδινε κάποιες εξετάσεις και δεν γινόταν να παραστεί) η λαρισινή ομάδα έπαιξε με τέρμα τον Λάππα που μάλιστα τα πήγε περίφημα.
ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ
Με όλα αυτά να συμβαίνουν διαρκώς στο παιχνίδι η συγκέντρωση των φιλοξενουμένων στο παιχνίδι δεν ήταν η απαιτούμενη. Έτσι χάθηκε πολύτιμος χρόνος από το ΝΟΛ για να πάρει τη διαφορά που ήθελε και να αρχίσει να κάνει το παιχνίδι του με το ρυθμό που θα ήθελε. Βέβαια αξίζει να αναφέρουμε πως σε κανένα σημείο του αγώνα ο ΝΟΛ δεν κινδύνεψε ουσιαστικά από τον Ηλυσιακό.
ΑΠΟΜΕΝΟΥΝ ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
Τέσσερις μόλις αγωνιστικές απομένουν πλέον για τη λήξη του πρωταθλήματος και ο ΝΟΛ είναι σε πλεονεκτική θέση. Αν προσέξει στα εκτός έδρας παιχνίδια και ειδικά σε αυτό του Βόλου κόντρα στον ΟΥΚ τότε θα γίνει η πρώτη λαρισινή ομάδα που θα ανέβει στην κορυφαία κατηγορία της Ελληνικής υδατοσφαίρισης.
Την ερχόμενη αγωνιστική ο ΝΟΛ υποδέχεται τον ΟΦΗ στη Λάρισα σε ένα παιχνίδι που θα επιδιώξει να πάρει και καλή διαφορά τερμάτων από τη στιγμή που δεν υπάρχει ενδιαφέρον από τους κρητικούς.
Ακολουθεί το παιχνίδι στο Βόλο κόντρα στον ΟΥΚ όπου οι παίκτες του ΝΟΛ θα πρέπει να δώσουν όλες τους τις δυνάμεις για να πάρουν αυτό που θέλουν. Στην προτελευταία αγωνιστική ο ΝΟΛ θα παίξει στην έδρα του με τη Σύρο και τέλος θα αγωνιστεί στην Αθήνα με τη Γλυφάδα.
 ΤΑ ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ
0-2, 2-3, 1-3, 2-3 (τελικό 5-11)
ΣΥΝΘΕΣΗ - ΣΚΟΡΕΡ
Νούσιος, Κουρουπάκης 3, Μερκουριάδης Α. 2, Μερκουριάδης Π., Ντόσας, Παύλου 1, Λάππας 2, Κανδιόγλου, Μάγνης 2, Λύκαρης, Κουλουκτσής 1, Μπεζιλιώτης, Σοφός, Κωνσταντινίδης και Τρικάλης.
Από τους γηπεδούχους σκόραραν οι: Χριστοδούλου 1, Δουκάτας 2, Μυκονιάτης 2
ΒΛΑΖΑΚΗΣ: «ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΓΥΡΝΑΝΕ ΣΤΟΝ ΜΕΣΑΙΩΝΑ...»
Λίγο μετά τη λήξη του αγώνα ο προπονητής του ΝΟΛ, Νίκος Βλαζάκης δήλωσε στην «Ε» τα εξής: «Ήμαστε ευχαριστημένοι από το γεγονός της νίκης αλλά όχι της εμφάνισης. Πήραμε τους βαθμούς της νίκης και συνεχίζουμε να έχουμε ελπίδες για την άνοδο.
Αυτά που έγιναν σήμερα (σ.σ. χθες) στο γήπεδο ήταν ανεπίτρεπτα. Δεν γίνεται να παίζουμε χωρίς χρονόμετρα και να αναγκαζόμαστε να φωνάζουμε στους παίκτες για την κάθε τους κίνηση. Σκεφτείτε δηλαδή σε έναν αγώνα μπάσκετ οι παίκτες να μην γνωρίζουν ούτε το πόσος χρόνος τους απομένει να ολοκληρώσουν επίθεση αλλά και ούτε πόσο απομένει για να λήξει ο αγώνας. Δεν ξέρω γιατί γίνονται όλα αυτά αλλά εγώ θέλω να πω σε όλους πως ό,τι και να συμβαίνει εμείς θα κάνουμε τα πάντα για να σηκώσει η Λάρισα... κεφάλι και στο πόλο.
Εύχομαι σε αυτήν μας την προσπάθεια να βρούμε άξιους συμπαραστάτες όλους τους Λαρισαίους φίλους του αθλητισμού και όχι μόνο. Την Κυριακή που μας έρχεται δίνουμε ένα πολύ σημαντικό ματς κόντρα στον ΟΦΗ και θέλουμε το γήπεδο να είναι γεμάτο. Έτσι πρέπει...»
 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Στις αναμετρήσεις για τη 18η αγωνιστική στην Α2 υδατοσφαίρισης των ανδρών σημειώθηκαν τα ακόλουθα αποτελέσματα:
ΟΦΗ-ΝΟ Σύρου         6-7
Περιστέρι-Κέρκυρα    11-11
Ηλυσιακός-Λάρισα    5-11
Γλυφάδα-ΟΥΚ Βόλου           9-7
Ιωνικός Νικ.-Ποσειδών Ιλ.     4-15
Νηρέας Χαλ.-Καλαμάκι        2-30
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 18 αγώνες)
1. Ποσειδών Ιλ.          28
2. Λάρισα       28
3. Καλαμάκι   26
4. Περιστέρι    25
5. Γλυφάδα    25
6. ΝΟ Σύρου 20
7. ΟΥΚ Βόλου            19
8. ΟΦΗ           18
9. Κέρκυρα     12
10. Ηλυσιακός           11
11. Ιωνικός     3
12. Νηρέας Χαλ.        0
* Ο Ιωνικός έχει έναν μηδενισμό και -1 βαθμό.
 
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Λάρισα - ΟΦΗ
Περιστέρι - Γλυφάδα
Κέρκυρα - Ιωνικός
Νηρέας Χαλ. - Ποσειδών Ιλισίων
Καλαμάκι - Ηλυσιακός
Σύρος - ΟΥΚ Βόλου
  
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass