ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΚΟ ΤΕΛΟΣ ΕΙΧΕ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Σκηνές ντροπής στη Φιλιππούπολη

ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΟΙ ΦΕΤΙΝΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ

Δημοσίευση: 13 Μαϊ 2009 3:50 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:55
 Όλα κυλούσαν ήρεμα χθες το απόγευμα στο γήπεδο Φιλιππούπολης στους δύο τελικούς των πρωταθλημάτων υποδομής της ΕΠΣΛ, μέχρι λίγο πριν την απονομή των επάθλων στην κατηγορία των παίδων, όταν ξαφνικά και ενώ οι δύο ομάδες ετοιμάζονταν για να παραλάβουν τα κύπελλα και τα μετάλλιά τους, ποδοσφαιριστής της Πελασγιώτιδας που είχε αντικατασταθεί εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο και επιτέθηκε στον τερματοφύλακα του Οικονόμου. Στη συνέχεια ο γενικός αρχηγός του Οικονόμου αντί να ηρεμήσει τα πνεύματα ανταπέδωσε με επίθεση και τα αίματα άναψαν. Μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα το γήπεδο Φιλιππούπολης είχε μετατραπεί σε ρινγκ. Η κατάσταση είχε ξεφύγει από κάθε έλεγχο καθώς γονείς, ποδοσφαιριστές και φίλαθλοι είχαν γίνει ένα κουβάρι. Σκηνές ντροπής μπροστά στα μάτια διοικητικών της ΕΠΣΛ και πρωτοφανή επεισόδια που αν μη τι άλλο αμαυρώνουν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Λάρισας, υποβαθμίζοντας το θεσμό των πρωταθλημάτων υποδομής. Ευτυχώς όμως, αν και ήταν λίγοι εκείνοι που κατάφεραν να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους, η κατάσταση εκτονώθηκε γρήγορα και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο διαιτητής κ. Δικόπουλος κατέγραψε τα συμβάντα στο Φ.Α. αναφέροντας ότι μεταξύ του ποδοσφαιριστή της Πελασγιώτιδας με το νούμερο 22 και του τερματοφύλακα του Οικονόμου δημιουργήθηκε επεισόδιο με αποτέλεσμα να επακολουθήσει σύρραξη με τη συμμετοχή γονέων, παραγόντων κλπ.
ΦΕΤΙΝΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ
Σε ό,τι αφορά στο αγωνιστικό μέρος της χθεσινής ημέρας στο γήπεδο Φιλιππούπολης οι Ατρόμητοι στην κατηγορία των προπαίδων επικράτησαν της Πελασγιώτιδας με 2-0 και πανηγύρισαν την κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλητή ενώ στους παίδες ο Οικονόμος νίκησε την Πελασγιώτιδα με 3-0 και σήκωσε το φετινό τρόπαιο.
ΟΙ ΠΡΟΠΑΙΔΕΣ
Στην επανάληψη κρίθηκε ο φετινός τελικός του προπαιδικού πρωταθλήματος. Οι Ατρόμητοι κατάφεραν στο 37’ να ανοίξουν το σκορ με τον Λάιο ενώ στο 49’ ο Γαρυφαλλόπουλος διπλασίασε τα τέρματα των νικητών διαμορφώνοντας παράλληλα τελικό 2-0.
Πολύ καλή η διαιτησία του κ. Αγγελούλη και των βοηθών του κ. Νίκζα και Τσάμπα. Χρέη 4ου διαιτητή εκτέλεσε ο κ. Δικόπουλος.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ: Παγιούλας, Γκουντάρας, Γώγας, Τσιάκος, Κατσιάνος, Κοκκάλας, Γαρυφαλόπουλος, Θεοχαρόπουλος, Σουλιώτης, Λίταινας, Λάιος (Κωστούλας, Βουτυρίτσας, Θεοδωράκης, Καλλιμάνης, Χολέβας, Δημοβέλης, Νταφόπουλος, Φανακίδης).
ΠΕΛΑΣΓΙΩΤΙΔΑ: Παπαγιαννόπουλος, Τεκέδης, Γελαλής, Καρβούνης, Έρβιν, Ροπιτίκας, Κωστούλας, Νανούλης, Τζουβάρας, Τσιλούλης, Σούλι (Κομπόλι, Κύρκος, Γελαλής, Τσοπαλσάββας, Σιαγκέι, Μπουκουβάλας).
ΟΙ ΠΑΙΔΕΣ
Στη σκιά των επεισοδίων ο φετινός τελικός του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΠΣΛ, με τον Οικονόμο να ανοίγει το σκορ λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου μέρους στο 33’ με τον «συνήθη ύποπτο» Γκουντρουμπή.
Στην επανάληψη μίλησε ο Αμπουάμρια που με δύο γκολ στο 42’ και στο 60’ σφράγισε τη νίκη του Οικονόμου και την κατάκτηση του τροπαίου.
Τον αγώνα διηύθυνε με επιτυχία ο κ. Δικόπουλος που είχε βοηθούς τους κ. Τσάμπα και Νίκζα με 4ο τον κ. Αγγελούλη.
ΠΕΛΑΣΓΙΩΤΙΔΑ: Ράγιας, Νταλακούρας, Βελής, Καραμπάλιος, Γεωργίου, Χριστοδούλου, Μητρούσιας, Δανιήλ, Φλέγγας, Ραμάι, Μότσι (Καραπιπέρης, Τσέλα, Κατράνας, Τσίκος, Παπαδόπουλος, Νικολάου, Τασούμης, Παπαδόπουλος, Γαρζεντης, Χριστοδούλου, Νινόπουλος)
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ: Ζήσαρος, Αμπουάμρια, Μπουμπουνάρας, Νταρής Π., Παναγιώτου Α., Παναγιώτου Αντ., Παπακωνσταντίνου, Κατής Δ., Γκουντρουμπής, Παλάσκας, Ματούλας (Ζήσαρος Α., Σιαφαρίκας, Ψάλτας, Γαλάρας, Παλάσκας, Νταρής Ν., Ντόκος Χ., Ντόκος Γ., Κατής Α.).
ΑΠΟΝΟΜΗ ΣΤΗ ΜΙΚΤΗ ΤΖΟΥΝΙΟΡ
Πριν τους χθεσινούς τελικούς στη Φιλιππούπολη η διοίκηση της ΕΠΣΛ, απένειμε το κύπελλο και τα μετάλλια στους ποδοσφαιριστές της πρωταθλήτριας Θεσσαλίας, Μικτής Τζούνιορ της ΕΠΣΛ.
Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας ήταν οι παρακάτω:
Αθανασέλος Δημήτριος (Π.Σ. Ελασσόνας), Ανδρέου Ιωάννης (Τοξότης), Βούρτουρας Ιωάννης-Θεολόγος (Άρης Λάρισας), Γαρυφαλλόπουλος Άδωνις (Ατρόμητοι), Γκόνας Χρήστος (Πλίτση Ακαδημία), Γερμανός Θεόδωρος (Αμπελόκηποι), Δάσσιος Διονύσιος (Άρης Λάρισας), Ζδάνης Δημήτριος (Π.Σ. Ελασσόνας), Καραλούλης Βασίλειος (ΑΕΛ 1964), Καραποστόλης Στέλιος (Αναγ. Πουρναρίου), Κουτσογιώργος Ζήσης (Προμηθέας), Μαμάκος Παντελής, Ντούμος Γεώργιος (ΑΕΛ 1964), Παϊτέρης Παναγιώτης (Προμηθέας), Παπαευθυμίου Αθανάσιος, Πασχάλης Κων/νος (ΑΕΛ 1964), Σπάρτης Κων/νος (Τοξότης Λάρισας), Τασιούλης Δημήτριος (Νίκη Μιχαήλ), Χατζής Κων/νος (Ακαδημία Πλίτση).
Το «παρών» χθες στο γήπεδο Φιλιππούπολης έδωσαν ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ, κ. Παπαγεωργίου, ο β’ αντιπρόεδρος κ. Καρακάσης και οι σύμβουλοι κ. Γρηγορίου και Πουλαράκης.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass