ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ

Σε ρυθμούς πλέι οφ κινούνται στην ΑΕΛ

* ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ Η ΑΕΚ ΣΤΟ ΟΑΚΑ

Δημοσίευση: 05 Μαϊ 2009 3:24 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:53
Μετά τα ευχάριστα νέα για τις πρώτες εργασίες που ξεκίνησαν όσον αφορά στην κατασκευή του νέου γηπέδου της ΑΕΛ, από χθες στις τάξεις της ομάδας άπαντες κινούνται σε ρυθμούς πλέι οφ ενόψει της πρώτης εκτός έδρας αναμέτρησης της ερχόμενης Κυριακής με την ΑΕΚ, στο ΟΑΚΑ. Κανείς δεν κρύβει ότι ο μεγάλος στόχος των «βυσσινί», αλλά και κρυφός πόθος είναι η ανατροπή των σημερινών δεδομένων και η διεκδίκηση ακόμα και της εξόδου στο Τσάμπιονς Λιγκ. «Αφήνουμε το άγχος στους αντιπάλους μας. Εμείς θα πράξουμε αυτό που ξέρουμε, παίζοντας ποδόσφαιρο και θέλουμε να χαρούμε τους έξι... τελικούς», είναι τα λόγια των παικτών της ΑΕΛ στις συζητήσεις που κάνουν καθημερινά.
Και όπως φαίνεται το κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια είναι το καλύτερο, καθώς δεν υπάρχει άγχος και οι ποδοσφαιριστές θέλουν να κερδίσουν πλέον, ένα μεγάλο στοίχημα.
Σε ό,τι αφορά στα μεταγραφικά θέματα, επικρατεί ηρεμία πριν από την καταιγίδα των ανακοινώσεων καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι η ΑΕΛ βαδίζει καλά... διαβασμένη στο παζάρι και έχει ήδη εξασφαλίσει, πλην της απόκτησης του Σίμιτς, δύο ακόμη υπογραφές.
Το βέβαιο είναι ότι θα αποκτηθούν παίκτες που θα κάνουν-αν όχι όλοι-τουλάχιστον οι δυο, αίσθηση όχι μόνο στις τάξεις των Λαρισαίων φιλάθλων, αλλά γενικά σε όλη την Ελλάδα.
Εντός των ημερών λοιπόν αναμένονται ευχάριστες εξελίξεις και στα μεταγραφικά ζητήματα των «βυσσινί», που βαδίζουν σε πολύ καλό δρόμο.
ΑΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ
Το μεγάλο πρόβλημα για τον τεχνικό της ΑΕΛ Μαρίνο Ουζουνίδη ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ είναι ο Ηλίας Κυριακίδης, ο οποίος δεν πήρε μέρος ούτε στη χθεσινή προπόνηση και θεωρείται απίθανο να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του, αφού εξακολουθεί να τον ταλαιπωρεί η μέση του.
Όσον αφορά στους υπόλοιπους παίκτες, ο Γιαννακόπουλος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα όπως και Γκουέλα που ένα μέρος της προπόνησης έκανε και με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.
Επίσης, λόγω γαστρεντερίτιδας σε χαλαρούς ρυθμούς έτρεξε ο Φωτάκης, ο οποίος ούτως ή άλλως δεν θα αγωνιστεί κόντρα στην ΑΕΚ, λόγω της κόκκινης κάρτας που δέχθηκε στη Λιβαδειά.
Από αύριο, στο πρόγραμμα των προπονήσεων θα συμμετέχει και ο Ανδρέας Λαμπρόπουλος, που είχε παραχωρηθεί στην Παναχαϊκή και λήγει ο δανεισμός του.
Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής θέλει να διατηρηθεί σε καλή κατάσταση, γιατί έχει και υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα των Ελπίδων.
Σήμερα οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ θα έχουν ρεπό και θα επιστρέψουν αύριο στο πρόγραμμα των προπονήσεων.
* Στο μεταξύ, τις επόμενες ημέρες θα γίνει γνωστό για τη διάθεση των πακέτων - εισιτηρίων πλέι οφ από το «VISSINI STORE». Για την ημέρα έναρξης και το ωράριο λειτουργίας, αναμένεται να υπάρξει μέχρι την Πέμπτη σχετική ανακοίνωση.
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΖΙΜΠΟΥΡ ΜΕ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ ΣΤΗΝ ΑΕΚ!
Δεν πέρασαν δέκα μέρες, συγκεκριμένα ήταν στις 24/4, όταν ο Ραφίκ Τζιμπούρ είχε έντονο επεισόδιο με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς στους Θρακομακεδόνες και ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ ξαναχτύπησε, καθώς παραλίγο να έρθει στα χέρια με τον 60άχρονο τεχνικό στη χθεσινή προπόνηση! Αρχικά, οι δύο άνδρες είχαν έντονη φραστική αντιπαράθεση και στη συνέχεια ο Αλγερινός φορ κινήθηκε εναντίον (!) του Μπάγεβιτς, αλλά ευτυχώς επενέβησαν οι ψυχραιμότεροι και την τελευταία στιγμή αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.
Ο παίκτης έκανε παράπονα για πονόδοντο, όμως αφότου εξετάστηκε, ο γιατρός του έδωσε το «πράσινο φως» για να προπονηθεί, θεωρώντας πως δεν ήταν κάτι σοβαρό, ειδικά από τη στιγμή που η προπόνηση είχε το χαρακτήρα αποθεραπείας. Ο Τζιμπούρ έφυγε για τα αποδυτήρια εμφανώς εκνευρισμένος για να επιστρέψει έπειτα από 20 λεπτά στον αγωνιστικό χώρο των Θρακομακεδόνων, ζητώντας να ενταχτεί στο πρόγραμμα που ήδη είχε ξεκινήσει για όλους τους υπόλοιπους.
Ο Μπάγεβιτς απάντησε στον Τζιμπούρ μέσω τρίτου, συγκεκριμένα του Νίκου Πανταζή, πως δεν δέχεται υποδείξεις και πως αυτός είναι που αποφασίζει πότε ξεκινάει οι προπόνηση για όλους. Τα υπόλοιπα είναι γνωστά... Ο Τζιμπούρ άρχισε να κάνει τα δικά του και ο «Ντούσκο» του έδειξε το δρόμο για τα αποδυτήρια, αυτήν τη φορά διώχνοντάς τον από την προπόνηση.
Το συγκεκριμένο επεισόδιο είναι το δεύτερο μέσα σε λίγες ημέρες μεταξύ των δύο ανδρών και πλέον είναι αμφίβολο το κατά πόσο μπορεί να «κολλήσει» το γυαλί, δεδομένου ότι ο διεθνής επιθετικός έχει πρωταγωνιστήσει ξανά σε επεισόδιο (με τον Σκόκο), ενώ το βιογραφικό του είναι γεμάτο από τέτοια περιστατικά.
Στο μεταξύ, ο Σωτήρης Κυργιάκος υπεβλήθη σε μαγνητική τομογραφία, η οποία έδειξε ότι έχει υποστεί θλάση Α` βαθμού στον αριστερό δικέφαλο μηριαίο, με την διάρκεια απουσίας του από τους αγωνιστικούς χώρους να εκτιμάται τις επόμενες ημέρες. Το σίγουρο είναι ότι ο διεθνής αμυντικός θα χάσει μεγάλο μέρος των πλέι οφ, την ώρα που αμφίβολοι για το πρώτο ματς με την ΑΕΛ είναι και οι Μπλάνκο, Μαντούκα που έχουν υποστεί διάταση στους προσαγωγούς.
Ενοχλήσεις έχουν και οι Μαϊστόροβιτς, Καφές, αλλά δεν τίθεται θέμα απουσίας τους από τα πλέι οφ. Από κει που θα λείψει οριστικά ο Χουανφράν, καθώς ο Ισπανός μπακ θα υποβληθεί σήμερα σε αρθροσκόπηση για να απαλλαγεί μια και καλή από το πρόβλημα του τραυματισμού του. Σε κάθε περίπτωση πάντως, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς αναμένεται να δώσει ευκαιρίες και σε άλλους ποδοσφαιριστές που δεν είχαν ιδιαίτερο χρόνο συμμετοχής ως τώρα, όπως είναι οι Γκέντσογλου, Παυλής, Χετεμάι, Πλιάτσικας, Μπερνς, Ντιούφ και Ταχτσίδης.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass