ΧΘΕΣ ΣΤΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΜΕ 3-0

Φιλική νίκη πέτυχε ο Πυργετός

*ΑΥΡΙΟ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ

Δημοσίευση: 24 Απρ 2009 2:40 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:49
Φωτ. Βασίλης Ντάμπλης
Σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη χθες το απόγευμα στο γήπεδο της Φιλιππούπολης, ο Πυργετός επικράτησε του Απόλλωνα Λάρισας με σκορ 3-0.Το παιχνίδι ήταν ένα πολύ καλό τεστ κυρίως για τον Απόλλωνα Λάρισας, ο οποίος την Κυριακή δοκιμάζεται στο Βελεστίνο κόντρα στον Ρήγα Φεραίο και με θετικό αποτέλεσμα, θα «σφραγίσει» την παραμονή του στην Δ’ Εθνική κατηγορία.Ο Νίκος Αργυρούλης με τον εορτάζοντα συνεργάτη του Γιώργο Κεραμάρη, δοκίμασαν διάφορα σχήματα και διαπίστωσαν ότι οι παίκτες βρίσκονται σε καλή κατάσταση.Από την άλλη πλευρά, σαφώς ευχαριστημένοι έμειναν ο Γιάννης Αλεξούλης με τον Δημήτρη Τσέτσιλα, οι οποίοι είδαν τους παίκτες τους να έχουν πολύ καλή αγωνιστική παρουσία και να δείχνουν ιδιαίτερα ευδιάθετοι, παρά τον φιλικό χαρακτήρα που είχε η αναμέτρηση.
ΤΑ ΓΚΟΛ
Στο 24’ ο Αποστόλης Πολύζος με φοβερό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο δεξί παραθυράκι, της εστίας του Ποποβίδη και έκανε το 0-1.
Με σουτ ο Πέτρος Παλάσης στο 51’ σημείωσε το 2-0 και στο 55’ σε σέντρα του Ζαφειρίου ο Θανάσης Δάσσιος με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.
Ο Απόλλωνας είχε μια πολύ καλή στιγμή στο 79’, όταν σε κεφαλιά του Ζάρρα η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια της εστίας του Γιολδάση.
*Να σημειώσουμε ότι στην ομάδα του Πυργετού αγωνίσθηκε και ο υπο δοκιμήν Βολιώτης ποδοσφαιριστής, Τσίπης.
Τον αγώνα διηύθυναν οι κ. Μπουμαρσόπουλος, Κουρδής, Τσακνάκης.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΑΠΟΛΛΩΝ Λ. (Νίκος Αργυρούλης-Γιώργος Κεραμάρης) Ποποβίδης (65’ Μπακαρός), Μάκης Πολύζος, Περήφανος (65’ Φατούρας), Μπαλαμώτης (35’ Νάστας-65’ Βεργής), Καραγκιόζης (20’ Τανάγιας-65’ Ζάρρας), Ιωαννίδης (65’ Τσέλιγκας), Αρχοντής (65’ Γιοβανόπουλος), Γιαννακόπουλος (65’ Βαρσάμης), Μαυρουδής (65’ Βενέτης), Καραθάνος (65’ Κολοβός), Μπίμπα (65΄Σκάκος)
ΠΥΡΓΕΤΟΣ (Γιάννης Αλεξούλης-Δημήτρης Τσέτσιλας) Γκικούδης (46’ Γιολδάσης), Βλασιάδης (46’ Σκέντζας), Στεργίου, Βάιος Στούμπος (25’ Τσουρέλης), Ταυλαρίδης (81’ Ραχωβίτης), Αποστόλης Πολύζος(44΄Ζαφειράκης), Μπασδέκης, Τσίπης (51’ Αργυρακούλης-73’ Σαβίδης), Παππάς (31’ Παλάσης), Ζαφειρίου (61’ Χρ.Πότσης), Δάσσιος  
*Παρέα με το Νίκο Αργυρούλη και από τον πάγκο του Απόλλωνα παρακολούθησε το παιχνίδι ο παλαίμαχος παίκτης της ΑΕΛ, του Ολυμπιακού Πειραιώς και του Άρη Θεσσαλονίκης, Μίλτος Κουμαριάς.
Με τον Αργυρούλη ο κ. Κουμαριάς που είναι σκάουτερ στην Ακαδημία του Ολυμπιακού για τις ηλικίες κάτω των 19 ετών, υπήρξαν συμπαίκτες στη «βασίλισσα» του θεσσαλικού κάμπου και θυμήθηκαν τα παλιά.
*Γλυκά κέρασε στο τέλος του αγώνα στους παίκτες του Απόλλωνα ο Γιώργος Κεραμάρης, για τη γιορτή του.
*Συγχαρητήρια δεχόταν ο τεχνικός του Δευκαλίωνα Οράσιο Μοράλες, για την άνοδο της ομάδας στην Α1 τοπική κατηγορία.
*Χαμόγελα και από έναν ακόμη εορτάζοντα χθες στη Φιλιππούπολη τον πρόεδρο του Ολύμπου Λάρισας Γιώργο Μάλτζαρη που δεχόταν ευχές, έχοντας δίπλα του τον Τάκη Γερογιάνη, την...ψυχή για χρόνια της λαρισινής ομάδας.
* «Έλα στην παρέα μας για να μάθεις νέα» μας απηύθυνε πρόσκληση ο πρόεδρος του Πυργετού Κώστας Κολλάτος, που παρακολουθούσε το ματς από την κερκίδα μαζί με τους διοικητικούς Δημήτρη Σιούρα, Αντώνη Κουρκούμπα και τον γκολκίπερ Χρήστο Γκικούδη στο δεύτερο ημίχρονο.
ΑΥΡΙΟ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Εν τω μεταξύ, με χθεσινή απόφαση της ΕΠΟ, ο αγώνας για τον 4ο όμιλο της Δ΄ Εθνικής Κατηγορίας Αστέρας Καρδίτσας-Πυργετού (31η αγωνιστική), θα διεξαχθεί αύριο Σάββατο 25/04 (αντί Κυριακή 26/04) και ώρα 17:00 στο γήπεδο Αγίου Δημητρίου Καρδίτσας.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass