ΤΟΝΙΣΕ ΧΘΕΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΕΛ ΜΑΡΙΝΟΣ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ:

Δεν πάμε για… περίπατο στη Λιβαδειά

*ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΣ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΤΟ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΥΚΟΛΟ *ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ

Δημοσίευση: 24 Απρ 2009 2:38 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:49
 «Θα αρχίσω ανάποδα. Το παιχνίδι δεν είναι καθόλου εύκολο, όπως ακούγεται και λέγεται. Όποιος πιστεύει ότι θα πάμε στη Λιβαδειά και θα κάνουμε περίπατο, είναι πολύ γελασμένος.Μιλάω για απ΄έξω από την ομάδα, γιατί μέσα στην ομάδα το μόνο που δεν κάνουμε είναι να βλέπουμε το παιχνίδι έτσι.Ξέρουμε ότι μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο ματς και από τη στιγμή που είναι τόσο σημαντικό για τη βαθμολογική μας κατάταξη και την προσπάθεια που κάνουμε όλη τη χρονιά, γίνεται ακόμα πιο δύσκολο.Αυτό που με κάνει πάντως αισιόδοξο είναι η συγκέντρωση που βλέπω στα παιδιά.Είναι καλό ότι κλείνουνε τα αυτιά τους και δεν ακούνε τίποτε από αυτά που λέγονται έξω και δουλεύουν καλά στις προπονήσεις.Ο αντίπαλός μας έχει φέρει πολύ καλά αποτελέσματα στην έδρα του, είναι φυσιολογικό κι αυτός να θέλει το παιχνίδι.Άλλωστε δεν έχουνε περάσει πολλές ομάδες, από τη Λιβαδειά φέτος.
Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να το δούμε όπως όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια που έχουμε παίξει εκτός έδρας, με την ίδια σοβαρότητα, με την ίδια συγκέντρωση και οργάνωση στο παιχνίδι μας και πιστεύω ότι στο τέλος, θα πάρουμε αυτό που θέλουμε.
Προβλήματα εκτός των τιμωρημένων παικτών δεν υπάρχουν και ελπίζω τις υπόλοιπες ημέρες να μην παρουσιασθεί κάποιο απρόοπτο, έτσι ώστε να πάμε με ό,τι καλύτερο διαθέτουμε αυτή τη στιγμή».Τα παραπάνω δήλωσε ο τεχνικός Μαρίνος Ουζουνίδης στην καθιερωμένη εβδομαδιαία συνέντευξη Τύπου δίνοντας το σύνθημα για την κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό, στην οποία η ΑΕΛ με νίκη εξασφαλίζει την είσοδο στην πεντάδα και ταυτόχρονα την ευρωπαϊκή έξοδο, υλοποιώντας έτσι το φετινό της στόχο. Εμφανίσθηκε λοιπόν με συγκρατημένη αισιοδοξία και επέστησε την προσοχή, χαρακτηρίζοντας δύσκολη, τη μεθαυριανή εκτός έδρας αναμέτρηση.
Ακολούθησαν οι ερωτήσεις των εκπροσώπων των ΜΜΕ, όπου ο τεχνικός ηγέτης των «βυσσινί», επισήμανε τα εξής:
 -Σας προβληματίζει το γεγονός ότι αυτό το καθοριστικό ματς έρχεται μετά από διακοπή πρωταθλήματος, με δεδομένο ότι σε ανάλογες συγκυρίες τη φετινή σεζόν – παράδειγμα το ματς με τον Πανιώνιο – η ομάδα φάνηκε επηρεασμένη από την αποχή;
 «Ελπίζω να μη συμβεί το ίδιο. Έχουμε σπάσει αρκετά πράγματα τη φετινή χρονιά, αρκετές αρνητικές συνήθειες και το ίδιο ευελπιστώ ότι θα κάνουμε και τώρα».
-Πόσο θα βοηθήσει ο κόσμος που θα βρεθεί στη Λιβαδειά και η ομάδα ουσιαστικά θα αισθάνεται ότι αγωνίζεται στην έδρα της;
«Ο κόσμος σίγουρα θα μας βοηθήσει. Όμως θέλω και αυτοί να έρθουν με τη νοοτροπία ότι πρέπει να βοηθήσουν, σε ένα δύσκολο παιχνίδι. Δεν πάμε θα το επαναλάβω, να παίξουμε έναν εύκολο αγώνα. Θέλω σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης να είναι κοντά στα παιδιά, να βοηθήσουν όσο μπορούν. Αν πάνε όλα καλά, να γιορτάσουμε στο τέλος».
Υπάρχει επιπλέον άγχος για το συγκεκριμένο παιχνίδι;
«Δεν θα το έλεγα. Είναι πολύ ιδιαίτερη η κρισιμότητα του παιχνιδιού και δεν μπορώ να το θεωρήσω ότι θα έχουμε άγχος, γιατί άγχος έχουμε σε όλα τα παιχνίδια.
Άγχος είχαμε στο Καραϊσκάκη, και με τον Πανιώνιο, είναι φυσιολογικό δε να υπάρχει στο παιχνίδι. Θεωρώ ότι έχουμε έμπειρους παίκτες, που μπορούν να ανταπεξέλθουν σε αυτές τις καταστάσεις.
Τίποτα δεν μπορείς να κερδίσεις, τίποτα δεν μπορείς να κατακτήσεις στην διάρκεια μιας σεζόν, χωρίς προσπάθεια και χωρίς άγχος.
Είναι ένα κομμάτι του επαγγέλματός μας, της δουλειάς μας.
Δεν μπορείς ενώ είσαι ομάδα που θέλεις να έχεις υψηλούς στόχους, να μην είσαι πάντα υπό την πίεση και το άγχος, για το αποτέλεσμα».
-Δεδομένης της κρισιμότητας του αγώνα στη Λιβαδειά σκέπτεστε να ανοίξετε τις πόρτες για τον κόσμο στην αυριανή (σ.σ σημερινή) προτελευταία προπόνηση;
 «Όχι. Η ομάδα θα προετοιμαστεί όπως πριν από κάθε αγώνα και δίνουμε ένα παιχνίδι, όπου έχουμε κάποιον στόχο. Τον κόσμο τον θέλουμε κοντά μας την Κυριακή. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι δεν εκτιμούμε τη βοήθειά του, αλλά θέλουμε η ομάδα να ολοκληρώσει την προετοιμασία της με τη μεγαλύτερη δυνατή ηρεμία. Δεν νομίζω ότι τα παιδιά χρειάζονται τον κόσμο στην προπόνηση, για να συνειδητοποιήσουν τη σπουδαιότητα του αγώνα με τον Λεβαδειακό.
Αυτό που έχει ιδιαίτερη σημασία είναι να πάρουν αυτό που τους αξίζει, όλη τη χρονιά.
Πρέπει την Κυριακή να παίξουν για τον κόσμο που θα βρεθεί κοντά τους, αλλά και για τους ίδιους τους εαυτούς τους. Να παίξουν για να δικαιώσουν την προσπάθεια που έχουν κάνει σε όλη τη διάρκεια της φετινής περιόδου».
-Υπάρχει κάτι που σας φοβίζει ή σας προβληματίζει ενόψει του κυριακάτικου αγώνα;
«Δεν είναι κάτι που με προβληματίζει ιδιαίτερα. Υπάρχει ο ίδιος προβληματισμός όπως πριν από κάθε παιχνίδι, για το πώς θα παρουσιαστούμε εμείς όσο το δυνατόν καλύτεροι μέσα στο γήπεδο. Πάντα από εκεί ξεκινάμε. Όποιος και να είναι ο αντίπαλος, σε όποια κατάσταση και να βρίσκεται, εάν δεν είμαστε αυτοί που πρέπει, δεν μπορούμε να πάρουμε αποτέλεσμα.
Εάν όμως εμείς έχουμε την σταθερότητα που δείξαμε στους περισσότερους αγώνες του πρωταθλήματος, την ίδια καλή εικόνα και έχουμε την καλή απόδοση που είχαμε στα περισσότερα εκτός έδρας παιχνίδια, τότε οι πιθανότητες να κερδίσουμε το παιχνίδι είναι πολλές».
-Για τα δημοσιεύματα περί Σίμιτς
«Τη δεδομένη στιγμή δεν είμαστε σε θέση να κάνουμε οποιαδήποτε κουβέντα για μεταγραφικά. Προέχει το ματς με τον Λεβαδειακό. Ελπίζω από Δευτέρα να έχουμε να πούμε πολλά περισσότερα. Ό,τι είναι, θα ανακοινωθεί επίσημα από την ΠΑΕ».
*Ολοκληρώνοντας ο κ.Ουζουνίδης και σε σχετική ερώτηση που του τέθηκε ανέφερε ότι η ομάδα θα μπορούσε να είχε πολύ περισσότερους βαθμούς σε εντός έδρας παιχνίδια σύμφωνα με τις εμφανίσεις που έκανε στο Αλκαζάρ και χάθηκαν βαθμοί λόγων συγκυριών.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass