ΣΗΜΕΡΑ Η ΟΛΥΜΠΙΑ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ (5 μ.μ.)

Με νίκη «κλειδώνει» την παραμονή

Γ. ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ: «ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ»

Δημοσίευση: 28 Φεβ 2009 2:15 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:27
Η Ολύμπια παρά τα οικονομικά της προβλήματα δείχνει ότι κερδίζει τη μάχη της επιβίωσης και προσπαθεί να έχει την καλύτερη αγωνιστική παρουσία μέχρι το τέλος της σεζόν αλλά πάνω απ’ όλα θέλει να «κλειδώσει» την παραμονή στην Α1 εθνική κατηγορία και αυτό θα γίνει μόνο αν κερδίσει σήμερα στο κλειστό της Νεάπολης τον ΠΑΟΚ (5 μ.μ.),στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 εθνικής κατηγορίας. Η λαρισινή ομάδα αντιμετωπίζει ένα αντίπαλο που κι’ αυτός κλυδωνίζεται από οικονομικά προβλήματα (δεν έχει ούτε πρόεδρο) και είναι ευκαιρία να πετύχει τη νίκη αν οι παίκτες παίξουν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους που έχουν αποδείξει σε πολλά παιχνίδια ότι είναι μεγάλες.
Το άσχημο είναι ότι δεν θα έχει μεγάλη στήριξη από τους Λαρισαίους φιλάθλους καθώς την ίδια ώρα αγωνίζεται και η ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΛ αλλά οι πιστοί της Ολύμπια (με επικεφαλή το σύνδεσμο φιλάθλων «Ολύμπιοι» πάντα υπάρχουν) ενώ πέρα του Μάικ Κινγκ που αποτελεί παρελθόν για τη λαρισινή ομάδα αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Κόρεϊ Μπέλσερ που ταλαιπωρείται από τραυματισμό αλλά ο συγκεκριμένος παίκτης έχει αποδείξει ότι έστω και με πρόβλημα (πάσης φύσεως) αγωνίζεται και δίνει τον καλύτερο εαυτό του. Η συμμετοχή του στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ θα αποφασιστεί λίγο πριν την έναρξη του παιχνιδιού.
Ο τεχνικός της Ολύμπιας Γιώργος Μπαρτζώκας, μιλώντας στην «Ε» για το παιχνίδι είπε: «Περάσαμε ένα δύσκολο διάστημα όπου τα γνωστά γεγονότα πριν τον αγώνα με τον Άρη μας προκάλεσαν ένα σοκ με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να αποδώσουμε και αγωνιστικά. Θεωρώ ότι η κατάσταση εξομαλύνεται ψυχολογικά προς το παρόν και πιστεύω ότι οι παίκτες μας αρχίζουν να σκέφτονται και το μπάσκετ. Στόχος μας είναι να παρουσιαστούμε καλύτεροι απ’ ό,τι στα δύο τελευταία παιχνίδια γιατί μόνο έτσι θα μπορέσουμε να κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ που έχει μία ομάδα με ταλέντο.
Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και μία νίκη θα μας βοηθήσει να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο ψυχολογικά για να μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος».
Πιθανή πεντάδα θα είναι οι Καστλ, Μπατής, Σιγκούνας, Κολόκας και Παπαϊωακείμ ενώ στη διάθεση του Μπαρτζώκα θα είναι και οι: Σούλτζε, Σπανός, Γιαννουλάκος, Αριγκμπάμπου, Καραγκιολίδης, Καραποστόλου ενώ ερωτηματικό είναι η συμμετοχή του Μπέλσερ.
Ο ΠΑΟΚ
Με ένα δίωρο πρόγραμμα προπόνησης στην Πυλαία ολοκλήρωσε χθες το απόγευμα την προετοιμασία του για την αυριανή αναμέτρηση στη Λάρισα με την Ολύμπια ο ΠΑΟΚ, αγώνα για τον οποίο ο Γιώργος Καλαφατάκης δήλωσε:
«Η Ολύμπια είναι καλή και σοβαρή ομάδα και το γεγονός ότι αντιμετωπίζει ορισμένα προβλήματα δεν θα πρέπει να μας απασχολεί. Κι εμείς άλλωστε προσπαθούμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο να ξεχνάμε τα δικά μας προβλήματα και κάνουμε αυτό που πρέπει για την ομάδα. Είναι αλήθεια ότι μας λείπουν οι νίκες και θέλουμε να κάνουμε μία μεγάλη προσπάθεια στη Λάρισα για να πάρουμε ένα αποτέλεσμα που θα μας βοηθήσει περισσότερο ψυχολογικά. Το έχουμε ανάγκη και θα προσπαθήσουμε με προσήλωση στην άμυνα να το πετύχουμε».
 Στην αποστολή, την οποία συνοδεύουν και οι Χρήστος Καραμπέρης, Αρης, Καρακούσης, συμμετέχουν οι Γιόνσεν, Καυκής, Χαρίσης, Κυρίτσης, Τσιάρας, Ντιαρά, Γιαννακίδης, Τομάσεβιτς, Καλαμπάκας, Σίμτσακ, Γαλαζούλας, Δεμερτζής.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass