ΕΝΩ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΠΑΟΚ

Πέφτει... χρήμα σήμερα στην Ολύμπια

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΤΣΙΛΟΥΛΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Δημοσίευση: 25 Φεβ 2009 2:31 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:26
 Σε μια περίοδο... ισχνών αγελάδων στο ελληνικό μπάσκετ και γενικότερα στον ελληνικό αθλητισμό οτιδήποτε έχει να κάνει με χρήματα τότε είναι είδηση. Έτσι λοιπόν σημαντικότερη σημερινή είδηση, όσον αφορά στην ομάδα της Ολύμπια, δεν είναι άλλη από τις πληρωμές. Οι παίκτες της λαρισινής ομάδας θα λάβουν σήμερα μισό μισθό και αυτό αν μη τι άλλο είναι ένας παράγοντας που μπορεί να βελτιώσει το κλίμα σε μεγάλο βαθμό μετά τα όσα συνέβησαν σχετικά με τα διοικητικά. Μάλιστα ενόψει του δύσκολου αγώνα με τον ΠΑΟΚ θα αποτελέσει μια ισχυρή τονωτική ένεση.
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ Ο ΤΣΙΛΟΥΛΗΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ
Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία ενός Λαρισαίου στην Τουρκία με την Εθνική Παίδων. Ο λόγος για τον Θοδωρή Τσιλούλη που ανήκει στα τμήματα υποδομής της Ολύμπια και πήρε μέρος στο τουρνουά της γειτονικής πόλης. Ο 16χρονος Τσιλούλης λοιπόν ήταν από τους κορυφαίους παίκτες της ελληνικής ομάδας. Σε 9 παιχνίδια κατάφερε να σημειώσει 108 πόντους (12 μ.ο.) έχοντας στατιστικά 15/25 βολές, 33/60 δίποντα και 9/44 τρίποντα. Συνολικά πήρε 63 ριμπάουντ, μοίρασε 21 ασίστ και έκλεψε 11 φορές την μπάλα. Κορυφαία ημέρα ήταν για αυτόν ο αγώνας με τη Σλοβενία όταν σημείωσε 20 πόντους, 9 ριμπάουντ, 2 ασίστ και ένα κλέψιμο.
Σίγουρα το μέλλον του Λαρισαίου αυτού μπασκετμπολίστα αναμένεται λαμπρό αν συνεχίσει να δουλεύει τόσο σκληρά. Αξίζει φυσικά να σημειώσουμε πως αμέσως μετά την Τουρκία πήγε στην Αθήνα όπου έχει υποχρεώσεις με την ομάδα του 4ου Λυκείου.
ΧΩΡΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ Ο ΠΑΟΚ
Από την άλλη ο ΠΑΟΚ προετοιμάζεται για τη σαββατιάτικη αναμέτρηση με τα προβλήματα να περιορίζονται για τον Γιώργο Καλαφατάκη. Στο πρόγραμμα εντάχθηκαν χθες οι Ντέγιαν Τομάσεβιτς και Γιώργος Τσιάρας, που έλειψαν δικαιολογημένα από την προπόνηση της Δευτέρας. Χαλαρά, ακόμη, προπονείται ο Χρήστος Χαρίσης, ενώ στο τελευταίο κομμάτι της προπόνησης δεν συμμετείχε, εξαιτίας των ενοχλήσεων που εξακολουθούν να τον ταλαιπωρούν στη μέση, ο Γιάννης Δεμερτζής.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass