ΚΡΙΣΤΟ ΜΠΟΝΕΦ

«Εύχομαι να βλεπόμαστε για πολλά χρόνια ακόμα»

ΣΥΓΚΙΝΗΜΕΝΟΣ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ Ο ΒΟΥΛΓΑΡΟΣ ΠΡΩΗΝ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΕΛ

Δημοσίευση: 25 Φεβ 2009 2:30 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:26
 Ευτυχισμένος και βαθιά συγκινημένος αποχώρησε από τη Λάρισα χθες το πρωί για την πατρίδα του τη Βουλγαρία ο Κρίστο Μπόνεφ. Ο πρώην τεχνικός της ΑΕΛ, επισκέφθηκε τη θεσσαλική πρωτεύουσα μετά από πρόσκληση της διοίκησης του ΣΠΠΛ η οποία τον τίμησε για τη μεγάλη του προσφορά στο ποδόσφαιρο. Κατά τη σύντομη παραμονή του στη Λάρισα ο σημερινός ειδικός σύμβουλος αθλητισμού του προέδρου της Βουλγαρίας, Κρίστο Μπόνεφ είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με ανθρώπους που γνώρισε, που συνεργάστηκε, που αγάπησε και τον αγάπησαν στην πόλη της Λάρισας αναπολώντας τα παλιά. Τις ημέρες εκείνες, στις αρχές της δεκαετίας του ’90, τότε που ο Βούλγαρος τεχνικός αναλάμβανε τα ηνία της Λαρισινής ομάδας για να διαγράψει μαζί της μια πορεία που αποτέλεσε σημείο αναφοράς για τις επόμενες χρονιές.Η αγάπη των ανθρώπων του λαρισινού ποδοσφαίρου για τον Κρίστο Μπόνεφ ήταν η ίδια όπως και τότε. Δεν άλλαξε τίποτα. Και αυτό φάνηκε περίτρανα στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου «Διόνυσος» το βράδυ της Δευτέρας. Όλοι ένιωθαν την ανάγκη να σφίξουν το χέρι του Κρίστο Μπόνεφ, να του πουν ένα ακόμα ευχαριστώ για τι στιγμές εκείνες που τους χάρισε και να τον καλωσορίσουν. Περιτριγυρισμένος από παλιούς καλούς φίλους ο Κρίστο Μπόνεφ εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για την αγάπη των Λαρισαίων και ευχήθηκε «για πολλά ακόμα χρόνια να βλεπόμαστε και να μιλάμε για το ποδόσφαιρο».
Η «Ε» είχε την ευκαιρία στο περιθώριο της φετινής «Γιορτής του Προπονητή» να συνομιλήσει με τον Κρίστο Μπόνεφ και να μεταφέρει τα συναισθήματά του αλλά και την άποψή του για τη σημερινή ομάδα της ΑΕΛ όπως την είδε στο παιχνίδι με τον Άρη.
-Κύριε Μπόνεφ, πώς αισθάνεστε που ήρθατε πάλι στη Λάρισα;
«Πρώτα απ’ όλα είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένος που βρίσκομαι με φίλους με τους οποίους περάσαμε τρία χρόνια μαζί. Η πρώτη χρονιά ήταν δύσκολη αλλά τα δύο υπόλοιπα χρόνια ήταν πάρα πολύ ευχάριστα. Επειδή με όλους τους ανθρώπους εδώ στη Λάρισα που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο γίναμε μία οικογένεια αισθάνομαι σαν το σπίτι μου και είμαι πολύ ευτυχής και χαρούμενος που ο ΣΠΠΛ αποφάσισε να με βραβεύσει. Αυτό αποτελεί αναγνώριση της δουλειάς που έχω κάνει. Είναι κάτι που έχει πραγματικά μεγάλη σημασία για μένα».
-Συναντηθήκατε με ανθρώπους από το παρελθόν. Τι σας έκανε να νιώσετε μεγαλύτερη συγκίνηση, τι θυμηθήκατε αυτές τις ημέρες;
«Θυμήθηκα αυτά που έζησα εδώ, εκείνα τα τρία χρόνια σαν προπονητής στην ΑΕΛ. Βλέπω όλους τους ανθρώπους που γνώρισα από το ποδόσφαιρο να με περιβάλλουν ακόμα και τώρα με αγάπη και σεβασμό και αυτό αποτελεί μια ικανοποίηση για μένα την οποία δεν μπορείς να περιγράψεις με λόγια πόσο μεγάλη είναι».
-Μέσα στο μικρό αυτό χρονικό διάστημα που ξαναβρεθήκατε στη Λάρισα είχατε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε το παιχνίδι της ΑΕΛ με τον Άρη. Πώς είδατε την ομάδα της Λάρισας μετά από τόσα χρόνια;
«Έχω συνηθίσει να είμαι πάντα ειλικρινής. Εμένα δεν μου άρεσε η ΑΕΛ με τον τρόπο που έπαιξε. Περίμενα πολλά περισσότερα. Γιατί όταν παίζεις ένα παιχνίδι με στόχο να κρατήσεις την πέμπτη θέση για να βγεις στην Ευρώπη έπρεπε να είχε άλλη απόδοση η ομάδα. Αλλά να ευχηθούμε στα υπόλοιπα παιχνίδια να παίξει καλύτερο ποδόσφαιρο, γιατί ο κόσμος της Λάρισας ξέρει από μπάλα και από καλό ποδόσφαιρο».
ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΤΖΑΝΑΚΟΥΛΗ ΓΙΑ ΛΥΣΗ
ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΟΥ ΣΠΠΛ
Το πρόβλημα της στέγασης των γραφείων του ΣΠΠΛ φαίνεται ότι θα βρει λύση μέσω ΤΕΔΚ και μάλιστα σύντομα όπως τόνισε ο δήμαρχος Λαρισαίων Κώστας Τζανακούλης κατά τη διάρκεια της προχθεσινής εκδήλωσης.
«…ο πρόεδρος του ΣΠΠΛ αλλά και ο ΓΓΑ μου είπανε για μια εκκρεμότητα που έχουμε και επειδή κύριε πρόεδρε ο Σύνδεσμός σας είναι νομού Λάρισας θα φροντίσουμε να το λύσουμε αυτό μέσω της Τοπικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων. Θα βρούμε τη λύση τις επόμενες ημέρες μέσω της ΤΕΔΚ» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του δημάρχου Λαρισαίων ο οποίος τις επόμενες ημέρες αναμένεται να έχει συνάντηση με τη διοίκηση του ΣΠΠΛ για το συγκεκριμένο θέμα.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass