ΤΙ ΕΔΕΙΞΕ Η ΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΜΠΟΡΙΔΗ

Το νέο ήθος της ΑΕΛ στο ποδόσφαιρο...

ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Δημοσίευση: 25 Φεβ 2009 2:29 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:26
 Τρίτη συνεχόμενη εντός έδρας αγωνιστική η ΑΕΛ φέρνει ισοπαλία, αλλά παράλληλα αδικείται από τη διαιτησία, καθώς ο Παμπορίδης στον αγώνα με τον Άρη, ο Σπάθας στο παιχνίδι με την ΑΕΚ και ο Καστανίδης στην αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό ήταν από τους βασικούς υπαίτιους που δεν κέρδισε η λαρισινή ομάδα. Χωρίς αμφιβολία χάθηκαν έξι βαθμοί που αν τους είχε κερδίσει η ΑΕΛ τώρα θα ήταν στην τετράδα του βαθμολογικού πίνακα.Η στάση των «βυσσινί» στις συνεχόμενες αδικίες είναι μέχρι τώρα, θα λέγαμε, παθητική, καθώς δεν υπάρχει καμία ανακοίνωση ούτε μία επίσημη θέση που να καταδικάζει τους διαιτητές για την απόδοσή τους.
Ο λόγος είναι απλός, η ΑΕΛ και ο πρόεδρός της Κωστής Πηλαδάκης προσπαθούν να φέρουν ένα νέο ήθος στο ποδόσφαιρο και δεν θέλουν να διαμαρτύρονται για τις διαιτησίες ούτε να φωνάζουν για να επηρεάζουν το διαιτητή της επόμενης αγωνιστικής.
Στην ΠΑΕ ΑΕΛ λένε ότι αν θέλουν όλοι να αλλάξει κάτι στο ποδόσφαιρο αυτή είναι η νοοτροπία και σίγουρα παρότι έχουν πολλές άσχημες διαιτησίες φέτος (πέρυσι αυτό συνέβη μόνο στον πρώτο γύρο) δεν θα μπούνε στη λογική να διαμαρτύρονται. Τους αρκεί η καταδίκη από την κοινή γνώμη.
Τώρα όλοι έχουν την προσοχή τους στο παιχνίδι του Σαββάτου (4.45 μ.μ.) στο Αλκαζάρ με τον Εργοτέλη στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής και μοναδικός στόχος είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών.
Στο παιχνίδι αυτό ο τεχνικός Μαρίνος Ουζουνίδης θα στερηθεί σίγουρα των υπηρεσιών του τιμωρημένου Ηλία Κυριακίδη (τον κορυφαίο του αγώνα ΑΕΛ-Άρη) και του τραυματία Παναγιώτη Κατσιαρού.
Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Στέλιου Γιαννακόπουλου που τον χτύπησε ο Γκαρσία στον αγώνα της Κυριακής με τον Άρη και σήμερα θα κάνει ατομικό πρόγραμμα.
Στο μεταξύ θεωρείται βέβαιο ότι ο Ουζουνίδης στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη θα κάνει αλλαγές και μάλλον σίγουρη θα πρέπει να θεωρείται η συμμετοχή στην αρχική ενδεκάδα του Ιγγλέσιας στη θέση του Κυριακίδη. Από ΄κει και πέρα από σήμερα θα αρχίσει να φαίνεται στις προπονήσεις αν θα υπάρχουν κάποιες άλλες αλλαγές, καθώς μερικοί παίκτες δεν είχαν καλή απόδοση στον τελευταίο αγώνα. 
Σε απολογία κλήθηκε η ΑΕΛ
Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκα κάλεσε σε απολογία για την προσεχή Πέμπτη έξι ΠΑΕ, οι οποίες και θα απολογηθούν για παραπτώματα που έλαβαν χώρα στη διάρκεια των συναντήσεών τους, την 23η αγωνιστική. Συγκεκριμένα, οι ΠΑΕ Λάρισα και Άρης θα απολογηθούν για υβριστικά συνθήματα και τη συμπεριφορά των οπαδών τους στο μεταξύ τους αγώνα, ομοίως ο Αστέρας Τρίπολης για τον αγώνα με την ΑΕΚ, οι ΠΑΟΚ και Ηρακλής για την συμπεριφορά των οπαδών τους στο μεταξύ τους παιχνίδι (ο «Δικέφαλος» και για υβριστικά συνθήματα) και ο Πανσερραϊκός για υβριστικά συνθήματα αλλά και τη συμπεριφορά των οπαδών του στη συνάντηση με τον Λεβαδειακό.
 
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΚΥΡΚΟΣ
Ο Δ. Κύρκος του Συνδέσμου Διαιτητών Ηπείρου θα διευθύνει τη σαββατιάτικη αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Εργοτέλη στο Αλκαζάρ, έχοντας για βοηθούς τους Ν. Φαντόπουλο (Πειραιά) και Α. Καρατζίκα (Αθηνών). Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Ι. Σταυρίδης του Συνδέσμου Πιερίας.
Ο 28χρονος Ηλίας Σπάθας του συνδέσμου Πειραιά, ορίστηκε να διευθύνει το μεγάλο ντέρμπι της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, που θα γίνει την Κυριακή στο γήπεδο Καραϊσκάκη.
Στον αγώνα της Νέας Σμύρνης, Πανιώνιος-ΠΑΟΚ, θα «σφυρίξει» ο Παπασταμάτης (Αθήνας). Συνοπτικά, οι διαιτητές και οι βοηθοί των αγώνων είναι:
*ΛΑΡΙΣΑ-Εργοτέλης (28/2, 16.45, Αλκαζάρ): Κύρκος Δ. (Ηπείρου),Φαντόπουλος Ν. (Πειραιά), Καρατζίκας Α. (Αθηνών), 4ος: Σταυρίδης Ι. (Πιερίας), παρ.: Δούρος Γ. (Κορίνθου)
*ΑΕΚ-Ξάνθη (28/2, 19.00, ΟΑΚΑ):Λαμπρόπουλος Μ. (Ηλείας), Μπερσής Δ. (Αρκαδίας), Βλάχος Κ. (Γρεβενών), 4ος:Τσινιάρης Μ. (Αθηνών), παρ.:Μπριάκος Α. (ΣΔΠ Ηπείρου)
*Άρης-Θρασύβουλος (28/2, 19.00, Κλ. Βικελίδης): Γιαννόπουλος Γ. (Αθηνών), Καλαϊτζίδης Χ. (Αθηνών), Παπαχαραλάμπους Κ. (Αθηνών), 4ος: Καστανίδης Γ. (Θεσ/νίκης), παρ.: Νταμπώσης Δ. (Πιερίας)
*Λεβαδειακός-Ηρακλής (1/3, 15.00, Δημ. στ. Λιβαδειάς): Κουκουλάκης Μ. (Ηρακλείου), Ακρίβος Χ. (Αθηνών), Ιωσηφόγλου Ν. (Αθηνών), 4ος: Δαλούκας Γ. (Θεσσαλίας), παρ.: Τεροβίτσας Β. (ΣΔΠ Αιτ/νιας)
*ΟΦΗ-Πανσερραϊκός (1/3, 15.00, Παγκρήτιο): Ντάκος Μ. (Ξάνθης), Μποζατζίδης Δ. (Θεσ/νίκης), Γουργιώτης Σ. (Φθιώτιδας), 4ος: Κατσιδώνης Ε. (Δωδ/νήσου),παρ.: Κουκλάκης Α. (Χανίων)
*Πανιώνιος-ΠΑΟΚ (1/3, 16.45, Γηπ. Νέας Σμύρνης): Παπασταμάτης Κ. (Αθηνών), Δάλλας Κ. (Ηπείρου),Καρσιώτης Μ. (Κορίνθου), 4ος: Δασκαλόπουλος Γ. (Κορίνθου), παρ.:Τσαχειλίδης Ι. (Πειραιά)
*Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός (1/3, 18.30, Καραϊσκάκη):Σπάθας Η. (Πειραιά), Τάτσης Δ. (Ηπείρου), Τρύφων Π. (Δράμας), 4ος: Μαζαράκος Η. (ΣΔΠ Αρτας), παρ.: Ντάουλας Δ. (Αιτ/νίας)
*Πανθρακικός-Αστέρας Τρίπολης (1/3, 19.00, ΔΑΚ Κομοτηνής):Τριτσώνης Σ. (Αθηνών), Νικολακόπουλος Α. (Αθηνών), Ευθυμιάδης Δ. (Πιερίας), 4ος: Πολατιάν Λ. (Πέλλας), παρ.: Τεβεκέλης Μ. (Θεσ/νίκης)
ΠΗΛΑΔΑΚΗΣ ΓΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ
Όλα στην ώρα τους...
Ρωτήσαμε χθες τον πρόεδρο της ΑΕΛ, Κωστή Πηλαδάκη, αν υπάρχουν συζητήσεις αυτή τη στιγμή με κάποιους παίκτες που τελειώνουν τα συμβόλαιά τους και είναι αρκετοί (Φωτάκης, Κατσιαρός, Κοτσόλης, Σαρμιέντο, Πάρα, Ίλιτς, Βενετίδης) και η απάντηση του προέδρου ήταν λακωνική λέγοντας τα εξής: «Όλα στην ώρα τους...». Πάντως ανεπίσημες πληροφορίες που δεν επιβεβαιώθηκαν από την ΠΑΕ ΑΕΛ αναφέρουν ότι υπάρχουν κάποιες συζητήσεις για ανανεώσεις συνεργασιών.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass