ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟΥ ΚΛΙΜΑΤΟΣ

Πληρωμές στην Ολύμπια

ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ ΚΡΙΣΙΜΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ

Δημοσίευση: 24 Φεβ 2009 2:45 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:26
Η επιστροφή των παικτών από την μίνι - άδεια που είχαν τους επεφύλασσε και μια ωραία έκπληξη. Όπως έγινε γνωστό χθες στους αθλητές των «πορτοκαλί» θα υπάρξουν εκτός απροόπτου πληρωμές την Τετάρτη. Η Ολύμπια (θα λάβει τουλάχιστον 60.000 ευρώ) θα δώσει στους παίκτες τον μισό μισθό και αυτό είναι ένα θετικό σημάδι στις δύσκολες ημέρες που πέρασαν και περνάνε όλοι. Μάλιστα το καλό είναι πως έρχεται και μερικές ημέρες πριν το πολύ κρίσιμο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Η λαρισινή ομάδα θα υποδεχθεί τον «Δικέφαλο του Βορρά» το Σάββατο το απόγευμα με μοναδικό στόχο να επιστρέψει στις νίκες που θα της σιγουρέψουν και την παραμονή στην Α1 (άσχετα με το τι θα γίνει στο μέλλον). Ο ΠΑΟΚ που φέτος δεν είναι και από τις... πιο δυνατές ομάδες αντιμετωπίζει και αυτός σημαντικά προβλήματα με τον Δημήτρη Δρόσο να δηλώνει πως εμμένει στην απόφασή του να παραιτηθεί από τον προεδρικό θώκο.
Στα αγωνιστικά νέα τώρα χθες προπονήθηκαν οι παίκτες στο κλειστό της Νεάπολης μετά από τέσσερις ημέρες ξεκούρασης και ο προπονητής, Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε στους παίκτες και τους ζήτησε να είναι συγκεντρωμένοι όσο το δυνατόν γίνεται περισσότερο στο κομμάτι του παιχνιδιού. Επίσης όπως φάνηκε από τα δύο προηγούμενα ματς η Ολύμπια ήταν πιο αδύνατη στην επιθετική της δραστηριότητα και θα δουλέψουν περισσότερο στον συγκεκριμένο τομέα. Τέλος αξίζει να αναφέρουμε πως το απουσιολόγιο της ομάδας ήταν λευκό.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass