ΧΘΕΣ ΣΤΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΥΝΤΙΟ ΜΑΡΤΙΝΟΥ

Νίκη από τον... πάγκο για τον Απόλλωνα

* ΤΑ ΓΚΟΛ ΠΕΤΥΧΑΝ ΟΙ ΜΠΕΗΣ (74’) ΚΑΙ ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ (83’)

Δημοσίευση: 23 Φεβ 2009 2:55 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:26
Βαθιά βαθμολογική ανάσα πήρε ο Απόλλων Λάρισας στη Φιλιππούπολη, που νίκησε 2-1 τον Οπούντιο Μαρτίνου, ένα αποτέλεσμα που τον διατηρεί «ζωντανό» στη μάχη της παραμονής.
Αν και οι απουσία βασικών ποδοσφαιριστών όπως του Γιοβαννόπουλου και του ανέτοιμου Φατούρα (μπήκε στο 82’) ήταν αισθητή, οι γηπεδούχοι πάλεψαν το παιχνίδι σε όλο το 90λεπτο και κάνοντας επίδειξη δύναμης, δικαιώθηκαν με το σφύριγμα της λήξης και κατάφεραν μια πολύ σημαντική νίκη, αφού εκτός από τους τρεις βαθμούς, επανέρχεται και η ηρεμία στο ποδοσφαιρικό συγκρότημα του Νίκου Αργυρούλη σε μια δύσκολη συνέχεια στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής.
Οι γηπεδούχοι αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ από το τέρμα του Κατσούλα μόλις στο 15’, γύρισαν το ματς χάρη στη βοήθεια δύο παικτών που ήρθαν από τον πάγκο και πιο συγκεκριμένα, του Μπέη που ισοφάρισε στο 74’ και του Καραθάνου που σκόραρε στο 83’ το νικητήριο γκολ για την ομάδα του. 
Η πρώτη καλή φάση της αναμέτρησης ήταν και αυτή με την οποία το Μαρτίνο προηγήθηκε στο σκορ στο 15’ όταν οι αμυντικοί του Απόλλωνα δεν απομάκρυναν σωστά, με την μπάλα να φτάνει στον Κατσούλα που από τη γραμμή της μεγάλης περιοχής και με ένα συρτό σουτ έκανε το 0-1 για την ομάδα του.
Λίγο αργότερα στο 18’ ένα σουτ του Νάστα έφυγε ψηλά άουτ.
Στο 32’ η κεφαλιά του Τανάγια μετα από κόρνερ και στη συνέχεια το μονοκόμματο σουτ του Μαυρουδή δεν είχαν ευτυχή κατάληξη.
Μόνος του ο Σταθόπουλος απέναντι στον Μπακαρό στο 40’ στην κάθετη πάσα από αριστερά δεν καταφέρνει να πλασάρει όμως σωστά και στέλνει την μπάλα λίγο άουτ.
 Ένα μακρινό σουτ του Τσέλιγκα στο 45’ ήταν και το τελευταίο για το α’ ημίχρονο, με την μπάλα να περνάει λίγο πάνω από το δοκάρι του Αλεξανδρή.
Στο δεύτερο μέρος ο Απόλλωνας κυριάρχησε σε όλα τα σημεία του γηπέδου, αλλά οι παίχτες του (όπως και στο α’ ημίχρονο) έδειχναν να θέλουν αλλά να μην μπορούν να γυρίσουν το παιχνίδι, με τη λύση να βρίσκεται στον πάγκο πράγμα που αντιλήφθηκε γρήγορα ο Νίκος Αργυρούλης.
Στο 53’ μεγάλη ευκαιρία του νεοεισελθόντα Καραθάνου σε τετ-α-τετ με τον Αλεξανδρή ο οποίος απέκρουσε το σουτ του.
Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πολύζου στο 60’ από τα τριάντα μέτρα χωρίς όμως τύχη.
Δεύτερη φορά ο Σταθόπουλος απέναντι στον Μπακαρό στο 70’, αυτή τη φορά το σουτ του «γλείφει» το κάθετο δοκάρι.
Η στιγμή της ισοφάρισης για τον Απόλλωνα στο 74’, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Αλεξανδρής αποκρούει στην πρώτη ενέργεια του Τανάγια, χωρίς όμως να καταφέρει το ίδιο σε νέο σουτ του Μπέη με τον τελευταίο να κάνει το 1-1 και το παιχνίδι να «παίρνει φωτιά» στα τελευταία λεπτά.
Μία ακόμη ενέργεια του δραστήριου Μπέη στο 79’ με την μπάλα αυτή τη φορά να μην του κάνει τη χάρη, για να έρθουμε στο 83’ με το ωραίο σουτ του Καραθάνου από το ύψος του πέναλτι να δίνει τη λύτρωση στην ομάδα του και τους πολύτιμους τρεις βαθμούς κάνοντας το τελικό 2-1.
Στο 90’+3’ το πλάσε του Τανάγια από κοντά έδιωξαν πάνω στη γραμμή οι αμυντικοί του Μαρτίνου.
Καλή η διαιτησία του κ. Δαμιανίδη Γ. (Θεσ/νίκης) με κάποια λάθη ωστόσο στον πειθαρχικό τομέα αφού επέτρεψε το σκληρό παιχνίδι και δεν επέδειξε πολλές φορές ούτε το φάουλ σε μαρκαρίσματα των φιλοξενουμένων. Καλή απόδοση και για τους δύο βοηθούς Παντικίδη Σ., Δεμερτζή Γ. με τον τελευταίο να σταματάει λανθασμένα οφσάιντ τον Μπίμπα και ενώ έφευγε μόνος του προς την εστία του Αλεξανδρή.
Κίτρινες κάρτες αντίκρισαν οι Πολύζος (14’), Τσιπούρας (14’), Μαυρουδής (85’), Μπίμπα (89’), Καραθάνος (91’).
* Κάποιες αντεγκλήσεις μεταξύ ενός παίκτη των φιλοξενουμένων με τον πάγκο του Απόλλωνα στο σφύριγμα της λήξης του α’ ημιχρόνου, δημιούργησαν αναστάτωση και χάλασε η ηρεμία του αγώνα με τους ψυχραιμότερους να καταστέλλουν γρήγορα το μικροεπεισόδιο και τις δύο ομάδες να περνάνε στα αποδυτήρια. Ωστόσο ο προπονητής των φιλοξενουμένων επέμενε να μην βγάλει την ομάδα του από τα αποδυτήρια για το β’ ημίχρονο αν δεν παρέχονταν περισσότερη ασφάλεια στους παίκτες του. Τελικά το παιχνίδι ξεκίνησε με την παρέμβαση του διαιτητή.
Πληροφορίες ανάφεραν ότι ο τεχνικός του Μαρτίνου κατέθεσε στο τέλος της αναμέτρησης μήνυση κατ’ αγνώστων.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΑΠΟΛΛΩΝ Λ.: Μπακαρός, Περήφανος (67’ Μπέης), Βαρσάμης, Κολοβός, Πολύζος, Τσέλιγκας (82’ Φατούρας), Μαυρουδής, Γιαννακόπουλος (50’ Καραθάνος), Τανάγιας, Μπίμπα, Νάστας.
ΜΑΡΤΙΝΟ: Αλεξανδρής, Καρκάνης, Σγούρδας, Γρίβας, Τσιπούρας, Δουδούμης, Αντωνίου, Κατσούλας, Βεστάκης (79’ Παπαγεωργίου), Γιαννουδάκης (59’ Καραμέρης), Σταθόπουλος.
ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΟΡΔΕΛΑΣ
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass