ΓΙΟΡΤΑΣΕ ΤΑ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΙΔΡΥΣΗΣ ΤΟΥ Ο Σ.Σ.ΡΑΨΑΝΗΣ

Ένα… τρένο που γράφει ιστορία

*ΤΙΜΗΘΗΚΑΝ ΚΟΛΟΜΗΤΡΟΥΣΗΣ, ΠΛΙΤΣΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ «Ε» *ΩΣ «ΜΗΤΕΡΑ» ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΒΡΑΒΕΥΘΗΚΕ Η ΜΑΙΡΗ ΓΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ

Δημοσίευση: 17 Φεβ 2009 1:30 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:23
 Τα δέκα χρόνια από την ιδρυσή του γιόρτασε το περασμένο Σάββατο ο Σ.Σ.Ραψάνης, σε μια λαμπρή εκδήλωση που έγινε στην ταβέρνα «Διόνυσος».Η ομάδα είναι… τρένο φέτος στο πρωτάθλημα της Γ΄τοπικής κατηγορίας και εντυπωσιάζει, με την εκπληκτική έως τώρα πορεία της.  Γράφει λοιπόν ιστορία και είναι θέμα χρόνου, να ανέβει στη Β΄κατηγορία.Στη φετινή χοροεσπερίδα τιμήθηκαν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ Κώστας Κολομητρούσης, Γιώργος Πλίτσης και το αθλητικό τμήμα της «Ε», στο πρόσωπο του συντάκτη της Χρήστου Αρχοντούλη.Τις βραβεύσεις έκαναν διαδοχικά ο αντιδήμαρχος του Δήμου Κάτω Ολύμπου Θύμιος Μπουζέκης, ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Ραψάνης Στέλιος Παζάρας και οι αρχηγοί της ομάδας Δημήτρης Γκαραγκούνης, Χρήστος Τσάτσαρης.
Επίσης, βραβεύθηκε και ο πρώτος σκόρερ της περιόδου 2007-2008 Βασίλης Πουτόκας, ενώ η μεγάλη έκπληξη έγινε όταν ο Δημήτρης Γκαραγκούνης κάλεσε την μητέρα του Μαίρη που είναι φροντιστής στο σωματείο, για απονομή τιμητικής πλακέτας.
«Δέκα χρόνια χάλασε δέκα…πλυντήρια για να πλένει τα ρούχα μας και αποτελεί τη «μητέρα» της ομάδας. Την ευχαριστούμε και την αγαπούμε πολύ…» επισήμανε φανερά συγκινημένος, αλλά και υπερήφανος παράλληλα ο γιος της, ενώ και η… ψυχή του Σ.Σ. Ραψάνης η Γωγώ Γκαραγκούνη-Δικοπούλου, καμάρωνε τον αδελφό της στην αγκαλιά της μητέρας τους.
Στο χορό την παράσταση έκλεψαν ο Κώστας Κολομητρούσης και η μικρή κόρη του Γιώργου Πλίτση, που εξελίσσεται σε μεγάλο… αστέρι.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους   οι προπονητές Γιώργος Σκρέτας, Τάσος Δημότσιος και οι γνωστοί διαιτητές Βασίλης Δικόπουλος, Θωμάς Κουκλομένος.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ
Μια ομάδα της Γ΄τοπικής κατηγορίας όπως είναι ο Σ.Σ. Ραψάνης, στηρίζεται σε ανθρώπους που γίνονται αρωγοί στην προσπάθεια της ομάδας και τη βοηθάνε όλο το χρόνο.
Η διοίκηση λοιπόν ευχαριστεί τους παρακάτω χορηγούς:
*Το τοπικό συμβούλιο Ραψάνης
*Τον Γεώργιο Βαλαή, ιδιοκτήτη του Café «After» στη Ραψάνη
*Τους αδελφούς Νιαβή, ιδιοκτήτες του «Ανεμόμυλου» στη Σήραγγα
*Τον Θέμη Μπούρο από τις Ασφάλειες Σταμάτη
*Τον κ. Ζαφείρη, οικοδομικά υλικά στα Μεσάγγαλα
*Τον Χρήστο Τσάτσαρη-πολιτικός μηχανικός
*Το café «ΙSTOS» του Σάκη Χελιδωνά
Χορηγοί της βραδιάς ήταν οι Αφοί Χρυσοχόου-ταβέρνα κελάρι της Ραψάνης και Αντώνιος Δρακωτός-Σφραγίδες και επιγραφές.
*Οι διοικούντες το σωματείο ευχαριστούν θερμά όλους τους δωροθέτες και επίσης τον ορθοπεδικό Θωμά Μέλλο για την πετυχημένη εγχείρηση στον Τάσο Ραχωβίτη, ποδοσφαιριστή στον οποίο εύχονται όλοι περαστικά και γρήγορη επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass