ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΟΥ ΑΓΩΝΑ

Λατρεία για Ουζουνίδη

ΚΑΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΑΝΤΑΠΕΔΩΣΕ ΜΕ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ

Δημοσίευση: 17 Φεβ 2009 1:27 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:23
 Των απεσταλμένων της «Ε»
Σωτήρη Κέλλα
Φωτ.: Λεων. Τζέκα
 Το παιχνίδι στην Κομοτηνή μεταξύ του Πανθρακικό και της ΑΕΛ προχθές στο Δημοτικό στάδιο της Κομοτηνής έχει τελειώσει και η λαρισινή ομάδα κερδίζει με 1-0 χάρη σε τέρμα του Στέλιου Γιαννακόπουλου στο 36΄, εδραιώνεται στην 5η θέση της Σούπερ Λίγκα και οι τριακόσιοι πενήντα φίλαθλοι αρχίζουν να φωνάζουν ρυθμικά «Ούζου, Ούζου» αποθεώνοντας τον προπονητή Μαρίνο Ουζουνίδη που του αναγνωρίζουν τη συμβολή του να παραμένει η ομάδα για έντεκα παιχνίδια αήττητη κάτι που αποτελεί ιστορικό ρεκόρ (κατέρριψε τα δέκα παιχνίδια της περιόδου 1982-83).Ο Ουζουνίδης που διακρίνεται για την εργατικότητα (είναι ο προπονητής που μέχρι τώρα έχει δείξει ότι δεν τον ενδιαφέρουν οι δημόσιες σχέσεις) μένει λίγο σκεπτικός και στο χώρο του κέντρου ενώ αποχωρεί αρχίζει να χειροκροτεί. Στη συνέντευξη Τύπου δηλώνει: «Όταν η ομάδα κερδίζει όλοι είναι χαρούμενοι και ο κόσμος είναι φυσιολογικό περισσότερο απ’ όλους μια και για την αγάπη του για την ομάδα δεν υπολογίζει καιρικές συνθήκες, απόσταση και έξοδα. Η προσπάθεια που κάνουμε εμείς κι οι νίκες είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε. Αυτό όμως που δεν πρέπει να γίνεται είναι να εφησυχάζουμε».
Στη συνέχεια έδειξε ήθος λέγοντας ότι θέλει η περιοχή του(γεννήθηκε στην Αλεξανδρούπολη ενώ η σύζυγός του κατάγεται από την Ξάνθη) να έχει ομάδες στη Σούπερ Λίγκα και εύχεται να σωθεί η ομάδα της Κομοτηνής κάτι που ανάγκασε τους συναδέλφους από την Κομοτηνή να του πούνε ευχαριστώ.
Ήταν τόσο χαρούμενος που όταν τον ρωτήσαμε αποχωρώντας από την συνέντευξη Τύπου πού θα κάνει στάση η αποστολή μας απάντησε: «Δε ξέρω γιατί εγώ θα μείνω μία μέρα στην πατρίδα μου, κάτι που το κάνω επειδή κερδίσαμε γιατί αν χάναμε δεν θα είχα όρεξη. Θα πάω στην Αλεξανδρούπολη και μετά στην Ξάνθη για να πάρω και τη σύζυγό μου». Μάλιστα προχθές είχε και...fun club που μας αποκάλυψε ο πρόεδρος Κωστής Πηλαδάκης καθώς στη σουίτα που φιλοξένησε τον πρόεδρο βρέθηκαν αρκετοί συγγενείς του προπονητή αλλά και ο πατέρας του Στέλιου Βενετίδη (μένει στην Αλεξανδρούπολη).
Το καλύτερο...«παράσημο» το πήρε από τον τεχνικό του Πανθρακικού Εμίλιο Φερέρα που στη συνέντευξη τύπου παραδέχθηκε ότι ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ, η ΛΑΡΙΣΑ και ο Άρης βρίσκοντας σαν ομάδες ένα επίπεδο παραπάνω και η ομάδα του δεν έχει φθάσει σε σημείο να μπορεί να απολογείται γιατί δεν τους κέρδισε.
Χθες η ομάδα της ΑΕΛ προπονήθηκε χωρίς τον Ουζουνίδη (αναμενόταν χθες το βράδυ στη Λάρισα) και οι παίκτες που αγωνίστηκαν έκαναν χαλάρωμα ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά. Δεν πήραν μέρος στην προπόνηση οι τραυματίες Νταμπίζας, Κατσιαρός (θα φανεί αύριο αν υπολογίζονται για το παιχνίδι με τον Άρη την ερχόμενη Κυριακή) και ο Κώτσιος με τον Σαρμιέντο που γύρισαν τραυματίες από το παιχνίδι με τον Πανθρακικό (η κατάσταση του τραυματισμού τους θα εκτιμηθεί τις επόμενες μέρες).
ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΚΙΤΡΙΝΕΣ
Τέσσερις κίτρινες συμπλήρωσαν στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό ο Κυριακίδης με τον Ααράμπ και θα απουσιάσουν σε ένα από τα τέσσερα επόμενα παιχνίδια της ομάδας. Η απόφαση από το ποιο δεν θα παίξουν θα ανακοινωθεί σήμερα αλλά μάλλον ο Κυριακίδης δεν θα αγωνισθεί κόντρα στον Εργοτέλη ενώ είναι άγνωστο για ποιο θα επιλεγεί για τον Ααράμπ. Το σίγουρο είναι ότι με τον Άρη ο Ουζουνίδης θέλει να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.   
Σήμερα οι παίκτες έχουν ρεπό.
 
ΤΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΑΕΛ
Κοτσόλης: Το μυαλό μας στον Άρη...
ΣΤ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: «ΜΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΕΚΤΟΣ...»
 
Μετά το τέλος του αγώνα και αφού ο Κοτσόλης πανηγύρισε με τον «χρυσό» σκόρερ του αγώνα της ΑΕΛ στην Κομοτηνή με τον Πανθρακικό Στέλιο Γιαννακόπουλο βρήκαμε τον κορυφαίο κατά την προσωπική μας άποψη (μαζί με τον Κώτσιο) παίκτη της λαρισινής ομάδας στην Κομοτηνή και το πρώτο που τον ρωτήσαμε ήταν για τη νέα εμφάνιση που φορούσε.
Ο Κοτσόλης με την απλότητα που τον διακρίνει μας είπε: «Τη φόρεσα κατά ανάγκη, δεν μπορούσε να φορούσα τη μαύρη γιατί είχε μαύρα ο Πανθρακικός, την άλλη δεν την έχω για...γούρικη και αναγκαστικά φόρεσα αυτή»
*Σου έφερε τύχη…
«Αν κερδίζουμε όλα είναι τυχερά...»
*Και τώρα πεντάδα...
«Είναι νωρίς ακόμα , σου είπα ότι κάθε παιχνίδι θέλει προσοχή και η νίκη μας σήμερα (σ.σ. προχθές) θα έχει αξία αν κερδίσουμε και τον Άρη. Θέλουμε νίκη και με τον Άρη. Το μυαλό μας είναι σ’ αυτό το παιχνίδι. Η ομάδα που θα πάρει και την πέμπτη θέση όπως σου έχω πει πολλές φορές θα είναι αυτή που θα έχει ήρεμα αποδυτήρια και μικρή γκρίνια ή καθόλου. Εμείς από την αρχή της σεζόν δουλεύουμε πολύ καλά».
*Και εσύ σκέφτεται την ανανέωση του συμβολαίου…
«Δεν έχω μιλήσει ακόμα, εγώ δεν έχω πρόβλημα, μου αρέσει η Λάρισα. Θα τα δούμε όλα στην ώρα τους...να βγούμε πρώτα πεντάδα».   
Δηλώσεις έκανε και ο σκόρερ της ΑΕΛ Στέλιος Γιαννακόπουλος που αναφέρθηκε και στην άσχημη κατάσταση του αγωνιστικού χώρου. Είπε τα εξής: «Δεν ξέρω αν μου πάνε περισσότερο τα εκτός έδρας απλά έτυχε να είμαι πάλι εγώ ο σκόρερ. Πρόκειται για μια πάρα πολύ μεγάλη νίκη και βαθμολογική και ψυχολογική. Παίξαμε κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο. Ο Πανθρακικός είναι μια καλή ομάδα μέσα στην έδρα του. Δυστυχώς για άλλη μια φορά δυο καλές ομάδες έπαιξαν σε ένα πολύ κακό γήπεδο. Πρέπει κάτι να κάνουμε εδώ στην Ελλάδα αν θέλουμε να φτιάξουμε το ποδόσφαιρο μας. Δεν γίνετε να παίζουμε σε τέτοια γήπεδα. Έχουμε πολύ καλούς και ποιοτικούς παίκτες αλλά δεν μπορούν να αποδώσουν σε τέτοια γήπεδα. Πρέπει να φτιάξουμε τα γήπεδά μας για να βλέπουμε καλύτερο ποδόσφαιρο και να ευχαριστιέται κι ο κόσμος που έρχεται. Σε συνδυασμό με την ήττα του Άρη έχουμε αποκτήσει έναν «αέρα» τριών βαθμών και δεδομένου ότι παίζουμε μεταξύ μας στην έδρα μας την άλλη αγωνιστική αν κερδίσουμε αποκτούμε ένα σημαντικό πλεονέκτημα.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass