ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ Η ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ερωτηματικό η Ολύμπια με τον Άρη

«ΑΝΟΙΓΕΙ» ΠΛΕΟΝ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗΣ

Δημοσίευση: 14 Φεβ 2009 1:39 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:22
 Η κρίση που υπήρξε στην Ολύμπια με τη φήμη για αίτηση πτώχευσης της εταιρίας του προέδρου της ομάδας, Γιώργου Μαλάκου, έδωσε τη θέση της στην ηρεμία, τουλάχιστον αγωνιστικά, και η λαρισινή ομάδα διέψευσε κατηγορηματικά αυτούς που υποστήριζαν ότι αποσύρεται από το πρωτάθλημα.
Οι «πορτοκαλί» θα αγωνιστούν κανονικά στο σημερινό παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη με αντίπαλο τον Άρη (5 μ.μ.) και όλοι οι παίκτες θα είναι στη διάθεση του τεχνικού, Γιώργου Μπαρτζώκα, με μοναδικό ερωτηματικό την ψυχολογία που θα είχαν οι παίκτες στο συγκεκριμένο παιχνίδι μετά τα όσα έγιναν τις τελευταίες μέρες.
Μάλιστα ο τεχνικός προσπάθησε να τονώσει κατά τη χθεσινή προπόνηση ψυχολογικά τους παίκτες και είναι χαρακτηριστική η δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου: «Με τα γνωστά συμβάντα για την ομάδα θα προσπαθήσουμε να έχουμε το μυαλό μας μόνο στο μπάσκετ».
Η ομάδα θα μεταβεί αυθημερόν στη Θεσσαλονίκη και θα προσπαθήσει να διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητες νίκης για να ελπίζει στη συμμετοχή της στα πλέι οφ για τρίτη συνεχή χρονιά.
Η ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ
Στο μεταξύ οι περισσότεροι παίκτες δεν ανακοίνωσαν τις προθέσεις τους στην πρόταση για μείωση αποδοχών που έκανε ο μάνατζερ της ομάδας Αλέκος Μεταφτσής. Αυτό που διέρρευσε είναι ότι ο Κινγκ είπε στους συμπαίκτες του ότι το παιχνίδι με τον Άρη είναι το τελευταίο του με τη λαρισινή ομάδα.
Η οικονομική κατάσταση που υπάρχει στην Ολύμπια αλλά και στην ΑΕΛ ΓΣ ανοίγει το δρόμο για τη συγχώνευση των δύο ομάδων και από τον Μάιο θα υπάρχουν συζητήσεις των δύο προέδρων Γιώργου Μαλάκου και Γιάννη Λάτσιου με μεσολαβητή το δήμαρχο Λαρισαίων, Κώστα Τζανακούλη. Αυτό που χρειάζεται είναι να παραμείνει μία εκ των δύο ομάδων στην Α1 κατηγορία και γιατί όχι και οι δύο, ώστε να πουληθεί και να εξασφαλιστούν και πόροι για τη νέα ομάδα που θα προκύψει από τη συγχώνευση.
Ο ΑΡΗΣ
Ο τεχνικός του Άρη, Αντρέα Ματσόν, στις χθεσινές του δηλώσεις, πριν από την έναρξη της τελευταίας προπόνησης του Άρη για το σημερινό παιχνίδι πρωταθλήματος με την Ολύμπια Λάρισας στο Αλεξάνδρειο τόνισε πως δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Μπρέισι Ράιτ και Δημήτρη Τσαλδάρη.
"Οι Ράιτ, Τσαλδάρης και Σκορδίλης δεν θα είναι στη διάθεσή μας ενώ και ο Ηλιάδης στο 50% οπότε για ακόμη μία φορά η κατάσταση για μας θα είναι και πάλι δύσκολη. Γι΄ αυτό και ποντάρουμε στη βοήθεια του κόσμου μας", τόνισε αρχικά ο Ιταλός τεχνικός του Άρη αναφερόμενος στις απουσίες που αναμένεται να έχει.
Σε ερώτηση για αυτές των Τσαλδάρη και Ράιτ είπε πως: "Ο Τσαλδάρης έχει πρόβλημα με τη μέση του και ο Ράιτ δεν είναι έτοιμος, αφού είναι σχεδόν δύο μήνες χωρίς παιχνίδια. Γι΄ αυτό και ενδεχομένως να υπάρχει ρίσκο και κίνδυνος να μείνει εκτός ακόμη και για έναν μήνα", για να ευχηθεί: "Ελπίζω η κατάσταση των τραυματισμών που αντιμετωπίζουμε να σταματήσει πολύ σύντομα".
Όσο για το ότι η Ολύμπια Λάρισας έχει κερδίσει στο παρελθόν τον Άρη μέσα στο Αλεξάνδρειο ο Ματσόν είπε: "Eμείς την έχουμε κερδίσει στην έδρα της. Ωστόσο δεν σκέφτομαι το παρελθόν. Ξέρω ότι θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι και δεδομένων των απουσιών θα πρέπει να παλέψουμε σκληρά".
Τέλος, για την απόκτηση των Μπετς και Ράιτ είπε: "Το μπάσκετ δεν είναι στα χαρτιά. Για μένα θα πρέπει να δούμε όλους τους παίκτες μας υγιείς μαζί για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε ως ομάδα. Μέχρι εκείνο το σημείο δεν μπορούμε να κάνουμε υποθέσεις".
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass