Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ «ΣΠΡΩΞΕΙ» ΤΗΝ ΑΕΛ ΓΣ ΣΤΗ ΝΙΚΗ - ΣΩΤΗΡΙΑ

Αυτό το ματς δεν... χάνεται

«ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΙ» ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ

Δημοσίευση: 14 Φεβ 2009 1:37 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:22
 Παλιές καλές εποχές πρέπει να θυμίζει σήμερα το κλειστό της Νεάπολης. Η ΑΕΛ ΓΣ δίνει ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της ιστορίας της (ως ΑΕΛ ΓΣ φυσικά και όχι ως ΓΣΛ) καθώς υποδέχεται το Μαρούσι (17.00) και η σωτηρία έρχεται μόνο μέσα από τη νίκη. Οι «βυσσινί» είναι με την πλάτη στον τοίχο το τελευταίο διάστημα και για να αρχίσουν να ελπίζουν βάσιμα οφείλουν να νικήσουν. Για να το κάνουν αυτό όμως πρέπει να υπάρξουν δύο σπουδαίοι παράγοντες. Ο ένας είναι να υπάρχει τύχη στα τελευταία λεπτά κάτι που δεν υπάρχει φέτος και ο άλλος είναι η παρουσία του κόσμου. Οι φίλαθλοι της ΑΕΛ οφείλουν να κατανοήσουν πως το σημερινό ματς έχει τη μορφή τελικού και δεν πρέπει να χαθεί και να υποβιβαστεί η ομάδα στην Α2 για πολλούς και διάφορους λόγους. Μάλιστα το γεγονός πως αντιπροσωπεία της ομάδας βρέθηκε στη γιορτή των Monsters είναι καλός οιωνός αφού το πιθανότερο είναι πως κομμάτι των οργανωμένων θα ενισχύσει τις προσπάθειές τους.
ΑΜΦΙΒΟΛΟΣ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ
Αμφίβολη είναι η κατάσταση του Αποστολίδη. Ο παίκτης των «βυσσινί» είχε ένα άσχημο χτύπημα στα πλευρά και χθες το βράδυ θα πήγαινε στο νοσοκομείο για να βγάλει και ακτινογραφίες. Αν φανεί πως είναι σε καλή κατάσταση τότε μπορεί να χρησιμοποιηθεί αλλιώς θα μείνει εκτός αγώνα.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ: «ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ...»
Για ακόμη μία φορά ο προπονητής της ΑΕΛ ΓΣ, Βαγγέλης Αλεξανδρής στάθηκε στην παρουσία του κόσμου: «Πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο ματς και για τις δύο ομάδες. Ο αντίπαλός μας διαθέτει ένα πολύ ικανό σύνολο που προέρχεται όμως από δύο συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα και θέλει να έρθει στη Λάρισα για να ανακτήσει το χαμένο έδαφος. Το Μαρούσι είναι μια έμπειρη ομάδα με έναν πολύ καλό προπονητή, αλλά θεωρώ ότι θα είναι μια δύσκολη βραδιά και για τις δύο ομάδες. Θέλουμε να έχουμε τον κόσμο στον πλευρό μας τον οποίο χρειαζόμαστε περισσότερο από ποτέ, αφού με νίκη αυξάνουμε τις πιθανότητές μας για παραμονή στην κατηγορία».
Από την πλευρά του ο Φάνης Παπακώστας δήλωσε τα εξής: «Σίγουρα έχουμε να δώσουμε ένα από τα δυσκολότερα ματς του πρωταθλήματος και η νίκη για μας είναι μονόδρομος, προκειμένου να διατηρήσουμε τις ελπίδες μας για παραμονή στην κατηγορία. Το Μαρούσι είναι πολύ δύσκολος αντίπαλος, αλλά θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη και για να μπορέσουμε να βγούμε από την δύσκολη θέση στην οποία βρισκόμαστε. Επειδή έχουμε χάσει πολλά ματς στον πόντο επηρεαστήκαμε όλοι μας ψυχολογικά, κάτι που μας κούρασε, αλλά θέλουμε πάρα πολύ τη νίκη αύριο έτσι ώστε να σηκώσουμε κεφάλι και να συνεχίσουμε μέχρι τέλους τη μεγάλη μας προσπάθεια για την σωτηρία».
ΚΟΥΜΠΟΥΡΑΣ: «ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΧΗ...
Δηλώσεις έκανε και ο παίκτης του Αμαρουσίου με... λαρισινό παρελθόν (αφού έπαιζε στην Ολύμπια) Φάνης Κουμπούρας που είπε τα παρακάτω: «Κάθε παιχνίδι εκτός έδρας είναι δύσκολο. Πόσο μάλλον με μια ομάδα που παλεύει για τη σωτηρία της και έχει χτυπήσει με αξιώσεις όλα τα παιχνίδια που έχει δώσει. Μας στενοχώρησαν οι δυο συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα γιατί δεν ανταποκρίνονται στις πραγματικές μας δυνατότητες. Θέλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες αλλά ξέρουμε ότι για να τα καταφέρουμε πρέπει να είμαστε έτοιμοι για μάχη, στην οποία χρειάζεται να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο». 
  
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass