ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ

Η ΑΕΛ κόντρα στην οικονομική κρίση

* ΤΕΛΗ ΜΑΡΤΙΟΥ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗ

Δημοσίευση: 12 Φεβ 2009 2:23 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:21
Στην πιο δύσκολη οικονομική εποχή που χιλιάδες εργαζόμενοι χάνουν τη δουλειά τους ή άλλοι κινδυνεύουν να τις χάσουν η ΠΑΕ ΑΕΛ γίνεται αρωγός στην καταπολέμηση της ανεργίας με την κατασκευή του γηπέδου που θα δημιουργήσει πολλές θέσεις εργασίας.
Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ Κωστής Πηλαδάκης έχει δώσει εντολή να επισπευσθούν οι εργασίες για την έκδοση της οικοδομικής άδειας σε μια προσπάθεια όχι να γίνει γρήγορα το γήπεδο αλλά σε μία δύσκολη οικονομικά εποχή αρκετός κόσμος από την πόλη της Λάρισας να βρει δουλειά στον κατασκευαστικό τομέα (ο κλάδος που πλήττεται περισσότερο από την κρίση) για είκοσι περίπου μήνες που θα διαρκέσουν οι εργασίες κατασκευής του γηπέδου της ομάδας.
Αυτή τη στιγμή είναι έτοιμη η αρχιτεκτονική μελέτη που θα κατατεθεί στην Πολεοδομία τις επόμενες μέρες και στη συνέχεια σειρά έχει η στατική μελέτη. Υπολογίζεται ότι στα τέλη Μαρτίου θα γίνει η δημοπράτηση του έργου ύψους 45 εκατομμυρίων ευρώ και από αρχές Μαΐου εκτός απροόπτου θα αρχίσουν οι εργασίες που θα δώσουν οικονομική ανάσα σε χιλιάδες νοικοκυριά.
Και η προσφορά εργασίας δεν σταματάει με την κατασκευή του γηπέδου αφού όταν ολοκληρωθεί θα χρειαστεί ένα μεγάλος αριθμό μόνιμου προσωπικού (συντηρητές χόρτου, ηλεκτρολόγους, υδραυλικούς, φύλακες, επιστάτες) για μόνιμη δουλειά(υπολογίζονται περίπου τριάντα άτομα και τα Σαββατοκύριακα ο αριθμός αυτός θα διπλασιάζεται) ενώ πρέπει να προσθέσουμε και το υπαλληλικό προσωπικό των καταστημάτων , του ξενώνα που θα κατασκευαστεί, του μουσείου και της μπουτίκ που θα λειτουργεί περισσότερες ώρες (οι υπάλληλοι που θα δουλέψουν στον τομέα αυτό θα είναι περίπου εβδομήντα).
Το συγκεκριμένο αθλητικό έργο που θα χρησιμοποιηθεί και για τους Μεσογειακούς Αγώνες του 2013 που θα γίνουν σε Λάρισα και Βόλο αποτελεί μία λύση για την πρόσληψη αρκετών ατόμων που θα φύγουν από το Ταμείο Ανεργίας του...ΟΑΕΔ. Ποιος φανταζόταν πριν μερικά χρόνια ότι ο αθλητισμός με το γήπεδο της ΑΕΛ αλλά και με όλα τα έργα που θα γίνουν στο πλαίσιο των Μεσογειακών Αγώνων 2013 θα βοηθούσε την πόλη της Λάρισας σε εποχή που η οικονομία δοκιμάζεται και θα έδινε την καλύτερη λύση για την καταπολέμηση της ανεργίας;
ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΡΥΘΜΟΥΣ   
Στον αγωνιστικό τομέα χθες ο τεχνικός της ομάδας Μαρίνος Ουζουνίδης προπόνησε κανονικά τους παίκτες του και είδε τον Τούρκο Τουμέρ Μετίν να ανεβάζει ρυθμούς και ίσως τον συμπεριλάβει στην αποστολή που θα πάει στην Κομοτηνή για τον αγώνα με τον Πανθρακικό στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα. Για τον αγώνα αυτό δεν μπορεί να υπολογίζει τον τραυματία Νίκο Νταμπίζα και τον τιμωρημένο Γιώργο Φωτάκη. Τέλος αμφίβολος είναι ο Κατσιαρός που έχει μία κάκωση στο γόνατο.       
Από σήμερα ο Ουζουνίδης θα δείξει και τα αγωνιστικά πλάνα που σκέφτεται για το παιχνίδι της Κυριακής.    
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ
O τεχνικός ηγέτης της ΑΕΛ, Μαρίνος Ουζουνίδης, θα παραθέσει την καθιερωμένη εβδομαδιαία συνέντευξη Τύπου – ενόψει και της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Πανθρακικό – σήμερα Πέμπτη 12/2 στις 13:15, στην αίθουσα Τύπου του Σταδίου Αλκαζάρ.
ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ
Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων «Monsters» ενημερώνει τα μέλη του και το φίλαθλο κόσμο της πόλης ότι σήμερα Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση της κοπής πίτας. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει προβολές βίντεο, βραβεύσεις, ενώ θα κληρωθούν με τα φλουριά τρεις φανέλες της ομάδας με υπογραφές των ποδοσφαιριστών. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο club «Zizel» στην οδό Ερυθρού Σταυρού, οι πόρτες θα ανοίξουν στις 20.00 και η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.
Παράλληλα, έχουν αρχίσει οι εγγραφές για την εκδρομή που διοργανώνει ο σύνδεσμος για τον αγώνα της Κυριακής στην Κομοτηνή με τον Πανθρακικό. Πληροφορίες καθημερινά 7-10 μ.μ. στα γραφεία του Συνδέσμου (Περραιβού 8, τηλ. 2410/537.117).
 
Ο Ουζουνίδης στη Βέροια
για τον Βασιλακάκη
Στη Βέροια βρέθηκε χθες ο προπονητής της ΑΕΛ, Μαρίνος Ουζουνίδης, για να παρακολουθήσει αγωνιζόμενο τον 21χρονο μέσο της Βέροιας Θόδωρο Βασιλακάκη στον εξ αναβολής αγώνα για το πρωτάθλημα της Β’ εθνικής κατηγορίας μεταξύ Βέροιας-Πιερικού 1-0. Ο συγκεκριμένος παίκτης ήταν μεταγραφικός στόχος της ΑΕΛ και τον Ιανουάριο, αλλά δεν αποκτήθηκε λόγω των υψηλών οικονομικών απαιτήσεων του προέδρου της Βέροιας Αρβανιτίδη. Το ταξίδι του Ουζουνίδη έγινε με μυστικότητα αλλά τον ανακάλυψε ο φωτογραφικός φακός ανάμεσα στους θεατές της αναμέτρησης.
Ο Ουζουνίδης από τώρα ετοιμάζει την ομάδα της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου κάτι που σημαίνει και παραμονή του σε αυτήν μία και μέχρι τώρα έχει απόλυτα πετυχημένη πορεία.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass