ΧΑΝΕΙ ΤΑ ΜΑΤΣ ΜΕ ΜΑΡΟΥΣΙ ΚΑΙ ΠΑΝΙΩΝΙΟ

Νοκ-άουτ ο Καραβανάς

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Δημοσίευση: 11 Φεβ 2009 1:18 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:21
 Χωρίς τον Παναγιώτη Καραβανά θα σχεδιάζει την ΑΕΛ ΓΣ ο Βαγγέλης Αλεξανδρής για τα επόμενα δύο πολύ κρίσιμα εντός έδρας παιχνίδια. Τόσο με το Μαρούσι όσο και με τον Πανιώνιο ο υψηλόσωμος Ελληνας παίκτης δεν θα δώσει το «παρών». Ο Καραβανάς αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα με τους κοιλιακούς και όπως έγινε χθες γνωστό θα κάνει αποθεραπεία και για να συνέλθει τελείως θα χρειαστεί περίπου ένα μήνα . Στη χθεσινή προπόνηση ωστόσο μπήκαν κανονικά τόσο οι δύο Αμερικανοί Τορίν Φράνσις και Σάμι Μέχια όσο και ο Γιάννης Λάππας που ξεπέρασε την ίωσή του. Όλοι στην ομάδα γνωρίζουν πως το επόμενο παιχνίδι με το Μαρούσι είναι πραγματικός τελικός. Αν κερδίσουν θα συνεχίσουν και να ελπίζουν σε παραμονή ειδάλλως θα περιμένουν μόνο… ένα θαύμα.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ
Σε ένα τέτοιο παιχνίδι η παρουσία του κόσμου στις κερκίδες είναι παράγοντας κομβικός. Γι΄ αυτό και στη διοίκηση της ΑΕΛ ΓΣ κάνουν τα πάντα για να υπάρχει μεγάλη προσέλευση. Μάλιστα είναι πιθανό την Πέμπτη ή την Παρασκευή να υπάρξει επίσκεψη σε διάφορα σχολεία της πόλης από αντιπροσωπεία παικτών με σκοπό να έρθει παραπάνω αριθμός θεατών στο κλειστό. Επίσης γίνονται και επαφές με συνδέσμους φιλάθλων της ΑΕΛ.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass