ΔΗΛΩΣΕ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΣΒΕΝ ΣΟΥΛΤΖΕ

Η άμυνα φέρνει νίκη...

ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑ ΕΝΟΨΕΙ ΑΙΓΑΛΕΩ

Δημοσίευση: 06 Φεβ 2009 2:29 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:20
 Σε ρυθμούς Αιγάλεω κινείται τις τελευταίες ημέρες η Ολύμπια. Την Κυριακή το απόγευμα (το κακό βέβαια είναι πως το ματς πέφτει πάνω στο ποδοσφαιρικό ΑΕΛ - ΑΕΚ) οι «πορτοκαλί» φιλοξενούν το Αιγάλεω που προέρχεται από μια μεγάλη επιτυχία επί του Άρη και θέλουν τους δύο βαθμούς της νίκης γιατί μόνο έτσι θα ξαναμπούν σε τροχιά... οκτάδας. Αυτό το έχουν συνειδητοποιήσει οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα. Κάτι που φαίνεται και από τις δηλώσεις του Σβεν Σούλτζε. Ο Γερμανός παίκτης μίλησε για το επικείμενο παιχνίδι και στάθηκε στην άμυνα και το ρυθμό. Πιο συγκεκριμένα ανάφερε: «Ξέρουμε ότι ο αντίπαλος προέρχεται από μια σπουδαία νίκη επί του Άρη στην έδρα του, αλλά κι εμείς είμαστε σε καλή κατάσταση και αυτό φάνηκε στον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Παίζουμε στην έδρα μας και αν αγωνιστούμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας πιστεύω ότι θα φτάσουμε στη νίκη, έχοντας και τη βοήθεια των φιλάθλων μας. Η άμυνα και ο ρυθμός του παιχνιδιού είναι καθοριστικά στοιχεία και αν επιβάλλουμε το δικό μας παιχνίδι, τότε θα πετύχουμε τον στόχο μας».
ΧΩΡΙΣ ΜΑΓΚΟΥΝΗ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ
Από την άλλη στο Αιγάλεω που συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θωμάς Νίκου περιμένει από τους παίκτες του να εμφανιστούν όπως και με τον Άρη.
Ο Σπύρος Μαγκουνής δεν συμμετέχει στις προπονήσεις καθώς νιώθει ενοχήσεις στη μέση και ακολουθεί εντατική θεραπεία. Κατά τα άλλα την ερχόμενη Δευτέρα (9/2) ο Νίκος Αγγελόπουλος και ο Ανδρόνικος Γκιζόγιαννης (ο οποίος μάλιστα έπαιξε και στην Ολύμπια για λίγο) παρουσιαστούν προκειμένου να υπηρετήσουν τη στρατιωτική τους θητεία.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass