ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΚΑΡΔΙΤΣΙΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΧΘΕΣ

Δροσιά... παραμονής για τον Αχιλλέα

* «Υπάρχουν τα χρονικά περιθώρια για τη σωτηρία», δήλωσε στην «Ε»

Δημοσίευση: 05 Φεβ 2009 2:04 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:19
Νέο τεχνικό στο τιμόνι του έχει από χθες το βράδυ ο Αχιλλέας Φαρσάλων, καθώς η διοίκηση συμφώνησε με τον γνωστό Καρδιτσιώτη προπονητή, Τάκη Δρόσο.Μετά την παραίτηση του Γιώργου Παναγιωτόπουλου πριν την αναμέτρηση με τον Α.Ο.Τρικάλων, οι διοικούντες στο σωματείο των Φαρσάλων αναζήτησαν τον αντικαταστάτη του και υπήρξαν επαφές με προπονητές από τη Λάρισα και τον Βόλο. Τελευταία, τηλεφωνική επαφή υπήρξε με τον Μιχάλη Μπίζιο και καθώς οι δυο πλευρές δεν τα βρήκαν, έκαναν πρόταση στον Τάκη Δρόσο, ο οποίος απάντησε θετικά στις 8 το βράδυ, σε συνάντηση που έγινε στην Καρδίτσα και διήρκησε η συζήτηση περίπου για μια ώρα.Σε επικοινωνία που είχαμε με τον κ.Δρόσο, στις πρώτες δηλώσεις του στην «Ε», επισήμανε τα εξής: «Γνωρίζω πολύ καλά ότι αναλαμβάνω μια ομάδα που έχει μεγάλη ιστορία στο ποδόσφαιρο και βρίσκεται σε πολύ δύσκολη κατάσταση.
Όμως αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα και όλο το παιχνίδι της παραμονής θα παιχθεί στη θέληση και στο φιλότιμο των ποδοσφαιριστών. Χρειάζεται με... ενέσεις να τους ανυψώσουμε τα ηθικό, προκειμένου να αντιστραφεί το κλίμα.
Υπάρχουν σίγουρα τα χρονικά περιθώρια για τη σωτηρία και τη δική μου πίστη πρέπει να μεταφέρω και στους ποδοσφαιριστές, που τους θέλω μαχητές σε όλα τα παιχνίδια, μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.
Ο κόσμος αποτελεί έναν κρίκο της ομάδας όπως επίσης η διοίκηση, οι ποδοσφαιριστές, ο προπονητής και όλοι μαζί, ενωμένοι σαν μια γροθιά, μπορούμε να δώσουμε τη σκληρή μάχη.
Πρωταγωνιστές είναι οι παίκτες και σημαντικό ρόλο αναμφισβήτητα θα παίξει και ο προπονητής.
Θέλω να τονίσω ότι ο Αχιλλέας έχει πολύ αξιόλογους ποδοσφαιριστές και είναι θέμα εγωισμού πλέον για να δώσουν κάτι παραπάνω από τον εαυτό τους, προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής. Και σε αυτό τον αγώνα που θα δώσουμε, μόνο εάν υπάρχει συσπείρωση και δείξουμε εμπιστοσύνη στις ικανότητες των ποδοσφαιριστών, θα ελπίζουμε. Ξεχνάμε τι έγινε μέχρι τώρα και κοιτάμε τη συνέχεια του πρωταθλήματος, με σκοπό να κάνουμε ένα καινούργιο ξεκίνημα».
ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΑΟΚ
Το ντεμπούτο του Τάκη Δρόσου στον πάγκο του Αχιλλέα θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή στο γήπεδο Καμινάδων, όπου ο Αχιλλέας θα παίξει κόντρα στον δυνατό Α.Ο.Κ., μια ομάδα στην οποία δούλεψε στο παρελθόν ο Καρδιτσιώτης τεχνικός.
Επίσης, ο Δρόσος εργάστηκε με επιτυχία στην Αναγέννηση Καρδίτσας, στους Σοφάδες, στον Κόζιακα Τρικάλων και τελευταία ήταν στον πάγκο του Ήφαιστου, ομάδα Α΄ τοπικής κατηγορίας του γειτονικού νομού.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass