ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Θα παίξει ο Σάμι Μέχια

ΠΙΣΤΗ ΓΙΑ ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΑΕΛ ΓΣ ΜΕ ΚΟΛΟΣΣΟ

Δημοσίευση: 05 Φεβ 2009 2:03 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:19
Κάθε μέρα και καλύτερα πηγαίνει ο Σάμι Μέχια. Ο Αμερικανός παίκτη της ΑΕΛ ΓΣ δείχνει πως ξεπερνάει σιγά - σιγά τον τραυματισμό στο πόδι του και το πιθανότερο είναι να παίξει κανονικά στο κρίσιμο παιχνίδι με τον Κολοσσό στη Ρόδο το Σάββατο. Ο συγκεκριμένος αγώνας έχει τη μορφή τελικού για την λαρισινή ομάδα (όπως και όλοι οι εναπομείναντες άλλωστε) αφού ψάχνει νίκες για να καλύψει τη διαφορά με το Αιγάλεω. Το «Σίτι» είναι δύο βαθμούς πάνω από την ΑΕΛ ΓΣ και μάλιστα είναι πιθανό να έχει και το αβαντάζ σε περίπτωση ισοβαθμίας (35 πόντοι είναι μεγάλη διαφορά). Κάτι τέτοιο σημαίνει πως οι «βυσσινί» θέλουν τρεις νίκες παραπάνω. Με μια πρώτη ματιά δείχνει ακατόρθωτο όμως με εμφανίσεις όπως αυτήν κόντρα στον ΠΑΟ την Κυριακή η ΑΕΛ ΓΣ μπορεί να τα καταφέρει.
Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί σήμερα και αύριο η αποστολή θα αναχωρήσει για την Αθήνα αφού πετάει για τη Ροδό το μεσημέρι της Παρασκευής. Ένα ακόμη καλό είναι το γεγονός πως σήμερα αναμένεται να υπάρξουν και πληρωμές στους παίκτες κάτι που θα τους ανεβάσει ακόμα περισσότερο τη διάθεση και το ηθικό.
«ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ Η ΑΕΛ»
Χωρίς προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του Κολοσσού Ρόδου και ο Σάσα Βασίλιεβιτς είπε τα παρακάτω: «Είναι από τα πιο δύσκολα παιχνίδια της φετινής περιόδου, γιατί η ΑΕΛ «καίγεται» για τη νίκη, αφού βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Όλοι είδαμε ότι στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό έχασε μόνο με πέντε πόντους και δυσκόλεψε τους αντιπάλους της. Εμείς πρέπει να παίξουμε έξυπνα και να μην μας επηρεάσει η νίκη με αντίπαλο το Μαρούσι. Είναι δύο διαφορετικά παιχνίδια. Θέλουμε μία καλή ατμόσφαιρα στο γήπεδο από τον κόσμο μας και ξέρουμε ότι πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι.
Η Α.Ε.Λ. θα έρθει στη Ρόδο με νέους παίκτες, αλλά για μας η νίκη αποτελεί μονόδρομο. Με τη βοήθεια του κόσμου μας, θα επιδιώξουμε να πάρουμε τη νίκη, με την οποία θα παραμείνουμε μέσα στους στόχους μας. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου κερδίσαμε στη Λάρισα και ελπίζω το ίδιο να συμβεί και τώρα, αρκεί να παίξουμε σύμφωνα με τις πραγματικές μας δυνατότητες. Η ψυχολογία μας είναι πολύ καλή, αλλά δεν αλλάζει κάτι στον τρόπο με τον οποίο σκεφτόμαστε. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό και έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass