ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΛΑΛΟΜ ΣΤΟΝ ΧΕΛΜΟ

Τέσσερα μετάλλια για τον ΕΟΣ Λάρισας

ΤΡΙΑ ΧΡΥΣΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΑΛΚΙΝΟ

Δημοσίευση: 04 Φεβ 2009 1:23 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:19
Έγιναν το Σαββατοκύριακο οι δύο αγώνες τεχνικού slalom στο χιονοδρομικό κέντρο του Χελμού στην κατηγορία των Π1-Κ1 Νότιας Περιφέρειας δηλ. των παίδων- κορασίδων που γεννήθηκαν το 1996 και 1997. Επρόκειτο για τους πρώτους αγώνες των παιδιών αυτών στη χιονοδρομία και όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα η εμφάνισή τους ήταν πετυχημένη και ελπιδοφόρα.
Τα παιδιά επέστρεψαν με τρία χρυσά μετάλλια –δύο από την Καραπιπέρη Δημ. και ένα από τον Θεοτ. Κατσάνη- και ένα χάλκινο από τον Ψάρρα Παν., ενώ οι: Γκούβερη Ζωή-Νεφ., Σαργκάνης Παν., Περβανίδης Αλ., Λυτροκάπης Χρ. και Βλάχος Δημ. φαίνεται να εξασφαλίζουν από τώρα την πρόκρισή τους στο κύπελλο στο αγώνισμα αυτό.
Συγκεκρινένα, το Σάββατο στα κορίτσια η Καραπιπέρη Δημ τερμάτισε πρώτη και ο Λυτροκάπης Χρ.14ος ενώ οι υπόλοιποι αθλητές δεν τερμάτισαν ή ακυρώθηκαν.
Την Κυριακή, στο δεύτερο αγώνα η Καραπιπέρη Δημ. και ο Κατσάνης Θεοτ., τερμάτισαν πρώτοι, ο Ψάρρας Παν. 3ος, ο Σαργκάνης Παν. 13ος, ο Περβανίδης Αλ. 21ος, ο Λυτροκάπης Χρ. 34ος, ο Βλάχος Δημ. 38ος και η Γκούβερη Ζωή -Νεφ. 11η.
Στους αγώνες συμμετείχαν 50 αγόρια και 38 κορίτσια.
Ο προπονητής Χρ. Μάλλιος απόλυτα ευχαριστημένος ετοιμάζει την ομάδα για τους επόμενους αγώνες, γιγαντιαίο slalom αυτή τη φορά, που θα γίνουν στο Καρπενήσι το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass