ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΕΛ

Έρχεται σήμερα ο Τουμέρ Μετίν

ΠΩΣ Ο ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗ «ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ»

Δημοσίευση: 02 Φεβ 2009 2:58 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:17
Την τέταρτη μεταγραφή της περιόδου του Ιανουαρίου θα ολοκληρώσει σήμερα η ΑΕΛ (έχουν προηγηθεί οι Γκουέλα, Ίλιτς και Γιαννακόπουλος) καθώς ο Τούρκος Τουμέρ Μετίν που έχει συμφωνήσει σε όλα για την επανένταξή του στην ομάδα έρχεται στη Λάρισα το βράδυ για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο που θα είναι διάρκειας έξι μηνών με οψιόν για ένα ακόμα χρόνο από την πλευρά της λαρισινής ομάδας.Ο Μετίν συμφώνησε σε όλα με τον πρόεδρο της ομάδας κ. Κωστή Πηλαδάκη προχθές όταν ήρθε ο παίκτης στην Αθήνα για να συζητήσει την επανένταξή του στους «βυσσινί» αλλά η μεταγραφή του δεν μπορεί να ανακοινωθεί αν δε πάρει την ελευθέρας από την ομάδα της χώρας του Φενερμπαχτσέ (στην οποία ανήκει) κάτι που θα γινόταν χθες το βράδυ.
Ο Μετίν θα κάνει την πρώτη του προπόνηση αύριο και ο τεχνικός της ομάδας Μαρίνος Ουζουνίδης θα δει σε τι αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται μια και έχει οκτώ μήνες να παίξει σε επίσημο παιχνίδι ενώ παράλληλα θα προσπαθήσει με το πρόγραμμα γυμναστικής του Χρήστου Μουρίκη να τον εντάξει στην ομάδα.   
Η μεταγραφή του Μετίν ίσως είναι η τελευταία αν και υπάρχει μια πληροφορία ότι θα αποκτηθεί ένας ακόμα παίκτης που αγωνίζεται στην αμυντική γραμμή χωρίς να έχει γίνει κάτι γνωστό.
Η … ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ
Η ΑΕΛ κέρδισε προχθές στη «μάχη της Κρήτης» τον ΟΦΗ με 2-1 και ο Γιαννακόπουλος με τα δύο τέρματα που πέτυχε (για την κρητική ομάδα το γκολ πέτυχε ο Πόποβιτς) μπορεί να ήταν το πρόσωπο του αγωνιστικού χώρου αλλά το μεγαλύτερο μερίδιο στην επιτυχία έχει ο τεχνικός της ομάδας Μαρίνος Ουζουνίδης που έδειξε ότι ξέρει να αξιοποιεί το έμψυχο δυναμικό και να μπορεί να βλέπει σε ποιες θέσεις μπορεί να παίξουν όλοι οι παίκτες του.
Το γεγονός ότι έβαλε στην αριστερή πλευρά μαζί τον Κατσιαρό και τον Βενετίδη και δύο αμυντικά χαφ τον Ιγγλέσιας και τον Κυριακίδη γεμίζοντας τη μεσαία γραμμή ήταν η κίνηση που έδωσε ώθηση στην ΑΕΛ και αγωνίστηκε εκπληκτικά στο πρώτο μέρος και πολύ καλά στο δεύτερο ημίχρονο με εξαίρεση ένα δεκάλεπτο (45-55).
Έδειξε ότι είχε «διαβάσει» πολύ καλά τον αντίπαλό του ενώ πολύ σωστή και η ενέργειά του να χρησιμοποιήσει ως «κρυφό κυνηγό» τον Φωτάκη ενω με την αλλαγή του Πάρα στη θέση του Ιγγλέσιας στο 74΄ ήταν φανερό ότι ήθελε τη νίκη και όχι τον βαθμό της ισοπαλίας.
Ο Ουζουνίδης λοιπόν έχει μερίδιο στη νίκη της ομάδας και πλέον καλείται με πολύ καλή ψυχολογία να ετοιμάσει την ΑΕΛ και για το επόμενο παιχνίδι που είναι εντός έδρας με την ομάδα της ΑΕΚ την ερχόμενη Κυριακή στο Αλκαζάρ.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΙΚΤΩΝ
Μετά το τέλος του αγώνα ΟΦΗ-ΑΕΛ, παίκτες της λαρισινής ομάδας για τη νίκη των «βυσσινί» δήλωσαν τα εξής: 
 ΚΩΤΣΙΟΣ: «Τα συναισθήματά μου τα ξέρετε. Έπαιξα πολλά χρόνια στον ΟΦΗ, ο οποίος χρειάζεται τη βοήθεια όλων στα επόμενα ματς να τα καταφέρει. Μπορούσαμε ακόμα και να χάσουμε, αλλά ήταν καθοριστικό το γκολ της ισοφάρισης. Ωστόσο, ήμασταν καλύτεροι και αξίζαμε τη νίκη».
ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ: «Σημαντική η νίκη απέναντι στον ΟΦΗ που την ήθελε περισσότερο. Παίξαμε έξυπνα και τα καταφέραμε».
ΚΑΤΣΙΑΡΟΣ: "Εκμεταλλευτήκαμε το άγχος του ΟΦΗ. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, αλλά βρήκαμε τις δυνάμεις. Στόχος μας είναι να μπούμε στα πλέι οφ".
ΚΥΡΙΑΚΟΣ: «Ήταν σημαντικό ματς και για τις δύο ομάδες. Ο ΟΦΗ βρίσκεται σε δύσκολη θέση, πρέπει να βρουν τη δύναμη και να διαχειριστούν αυτή την κατάσταση».
ΦΩΤΑΚΗΣ: «Παίξαμε έξυπνα, πήραμε τη νίκη. Εύχομαι στον ΟΦΗ να βρει το δρόμο του».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass