ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ Η ΑΕΛ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΟΦΗ

Θετικό αποτέλεσμα και στο Ηράκλειο

* ΕΤΟΙΜΟΣ Ο ΒΕΝΕΤΙΔΗΣ - ΑΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ Ο ΓΚΟΥΕΛΑ

Δημοσίευση: 29 Ιαν 2009 1:52 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:16
Τους βαθμούς που απώλεσε στο Αλκαζάρ, στην αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό, θέλει να κερδίσει η ΑΕΛ το Σάββατο, οπότε και θα αγωνιστεί στο «Παγκρήτιο», κόντρα στον ΟΦΗ (16:45).
Στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος οι «βυσσινί» γνωρίζουν πολύ ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι παρουσιάζει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς με θετικό αποτέλεσμα η ομάδα θα διατηρηθεί στην πρώτη πεντάδα και θα δει με περισσότερη αισιοδοξία, τη συνέχεια στη Σούπερ Λίγκα.
Η αποστολή τους θα είναι πολύ δύσκολη, γιατί το ποδοσφαιρικό συγκρότημα της Κρήτης παίζει ουσιαστικά ένα από τα τελευταία του χαρτιά, για την υπόθεση της παραμονής στην κατηγορία.
Γι’ αυτό το λόγο οι ποδοσφαιριστές που θα επιλέξει για την ενδεκάδα ο Μαρίνος Ουζουνίδης πρέπει να δώσουν ό,τι μπορούν παραπάνω από τον εαυτό τους και να είναι προετοιμασμένοι για μια σκληρή μάχη, η οποία θα κριθεί στη δύναμη και το πάθος.
Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στη θεσσαλική πρωτεύουσα, η ΑΕΛ κατάφερε και πέτυχε τη μεγάλη ανατροπή, καθώς έχανε με 3-1 και κέρδισε τελικά στην εκπνοή, με σκορ 4-3.
Ανεξαρτήτως, λοιπόν, της βαθμολογικής θέση του αντιπάλου, οι παίκτες της ΑΕΛ χρειάζεται να είναι πολύ προσεκτικοί και μαχητικοί, παράλληλα, σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, προκειμένου να διεκδικήσουν ένα βαθμοφόρο αποτέλεσμα.
* Αγωνιστικά, κανονικά προπονήθηκε ο Στέλιος Βενετίδης και θα επανέλθει στην ενδεκάδα, ενώ αντίθετα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα ο Φρανκ Γκουέλα και θεωρείται απίθανο να προλάβει την αναμέτρηση του Σαββάτου.
Δεν υπολογίζονται ως γνωστόν ο Νίκος Νταμπίζας, που είναι τραυματίας, και ο Μαρσέλο Σαρμιέντο, που θα εκτίσει την ποινή του στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ενώ ο Γιώργος Φωτάκης, που επίσης συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες στον αγώνα με τον Πανσερραϊκό, θα εκτίσει την ποινή τής μιας αγωνιστικής στο εκτός έδρας ματς με τον Πανθρακικό.
H ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ Μ. ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ
O τεχνικός της ΑΕΛ, Μαρίνος Ουζουνίδης, θα παραθέσει την καθιερωμένη εβδομαδιαία συνέντευξη Τύπου - ενόψει και της σαββατιάτικης εκτός έδρας αναμέτρησης με τον ΟΦΗ – σήμερα Πέμπτη, στις 13:15, στην αίθουσα Τύπου του Σταδίου Αλκαζάρ. 
ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ
Αύριο, εν τω μεταξύ, θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας που πρέπει να παρθούν, για τον αγώνα της μεθεπόμενης αγωνιστικής με την ΑΕΚ, στο στάδιο Αλκαζάρ.
Η «Ένωση» έχει ζητήσει εισιτήρια για τις ανάγκες των φιλάθλων της και για τον ακριβή αριθμό που θα δοθούν, θα αποφασίσει η Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας.
Υπολογίζεται πάντως ότι δεν θα ξεπερνά τον αριθμό των 500 εισιτηρίων.
ΦΙΝΑΛΕ ΣΤΙΣ 2/2 ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
Παράταση δύο ημερών πήρε η λήξη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου όπως ανακοίνωσε χθες η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.
Τη Δευτέρα, λοιπόν, 2 Φεβρουαρίου (20:00) θα ολοκληρωθεί η χειμερινή μεταγραφική περίοδος. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:
«Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνεται ότι παρατείνεται η μεταγραφική περίοδος έως τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2009 και ώρα 20:00, δηλαδή δύο ημέρες μετά την προκαθορισμένη λήξη της, που συμπίπτει με Σάββατο.
Ωστόσο, οι ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός είναι υποχρεωμένες να κοινοποιήσουν στην UEFA τις λίστες με τους παίκτες που θα συμμετάσχουν στο Champions League και στο UEFA Cup, αντιστοίχως, έως την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου και ώρα 00:00 (κεντρικής Ευρώπης)».
ΓΙΑ ΜΠΑΣΤΣΙΝΣΚΙ
Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ   θα εντείνει τις προσπάθειές της για τον Πολωνό αμυντικό Μάρτσιν Μπαστσίνσκι της Βίσλα Κρακοβίας, ο οποίος θέλει να έρθει στην ομάδα του θεσσαλικού κάμπου, αλλά δεν είναι ελεύθερος και η περίπτωσή του χαρακτηρίζεται πολύ δύσκολη.
Μακάρι με την παράταση της μεταγραφικής περιόδου που δόθηκε, ο χρόνος να ενεργήσει θετικά υπέρ της ΑΕΛ, ώστε να έχει αίσιο τέλος η υπόθεση του Μπαστσίνσκι, καθώς πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που εάν αποκτηθεί θεωρείται δεδομένο ότι θα βοηθήσει πάρα πολύ.
Τέλος, τίποτα νεότερο δεν αναφέρθηκε για το τι θα γίνει με την περίπτωση του Λορέν Ρομπέρ, που έπαιξε την περασμένη Κυριακή με την ομάδα Νέων της ΑΕΛ U21.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass