ΕΛΕΓΕ ΧΘΕΣ Ο ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ

«Παλέψατε μέχρι το τέλος...»

«ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ» *ΧΩΡΙΣ ΒΕΝΕΤΙΔΗ. ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΟΤΣΟΛΗΣ

Δημοσίευση: 20 Ιαν 2009 2:08 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:14
 Η ισοπαλία που πήρε η ΑΕΛ προχθές στην Ξάνθη με αντίπαλο τη φερώνυμη ομάδα στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα (1-1) έφερε τους «βυσσινί» στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και παρά τις περιορισμένες λύσεις που έχει ο τεχνικός της ομάδας Μαρίνος Ουζουνίδης με τις ατυχίες που υπάρχουν (κυρίως τραυματισμοί) καταφέρνει και κρατάει την ομάδα σε τροχιά πλέι οφ.Χθες μάλιστα επιφύλαξε και μια έκπληξη στους παίκτες του καθώς μπορεί να μην είχαν καλή απόδοση στην Ξάνθη (με εξαίρεση τα τελευταία είκοσι λεπτά) αλλά ο ίδιος στην ομιλία του στάθηκε στο πολύτιμο βαθμό που πήρε η ομάδα κάτι που δημιούργησε στους ποδοσφαιριστές μια θετική εικόνα. Σύμφωνα με πληροφορίες γύρισε και τους είπε: «Ας μη σταθούμε στην απόδοση και ας κρατήσουμε τον βαθμό, αρκεί αν μην συνεχίσουμε να παίζουμε άσχημα. Σε άλλα παιχνίδια παίξαμε καλά και δεν πήραμε βαθμό. Θυμηθείτε τον αγώνα του πρώτου γύρου με την Ξάνθη στο Αλκαζάρ που παίξαμε πολύ καλά και δεν πήραμε βαθμό. Ας χαρούμε τον βαθμό και ας κρατήσουμε μόνον αυτόν. Χαίρομαι που παλέψατε μέχρι το τέλος και δεν αφήσατε το παιχνίδι».
Ο Ουζουνίδης οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν μίλησε ειδικά αλλά αμέσως μετά αναφέρθηκε στο αυριανό παιχνίδι κυπέλλου με τον Πανσερραϊκό για το οποίο τόνισε: «Είναι ένα μονό παιχνίδι και χρειάζεται προσοχή».
Στη συνέχεια έγινε η...καταμέτρηση του έμψυχου δυναμικού για το αυριανό παιχνίδι και για το οποίο διαπιστώθηκε ότι δεν μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους οι τραυματίες Γκουέλα, Κυριακίδης, Κώτσιος και Βενετίδης ενώ ο Κοτσόλης έχει πρησμένο το γόνατο και ελπίδα όλων είναι να υποχωρήσει και να μπορέσει να αγωνιστεί.
Στη συνέχεια ανακοινώθηκε στους παίκτες η αποστολή στην οποία συμπεριλαμβάνονται δεκαεννιά παίκτες που είναι οι: Κοτσόλης, Βράνιτς, Νταμπίζας, Ααράμπ, Φεράρι, Κατσιαρός, Βέμπερ, Μπουκουβάλας, Φωτάκης, Σαρμιέντο, Ιγκλέσιας, Βλασόπουλος, Μπαλής, Ίλιτς, Ζουράφσκι, Τσίγκας, Πάρα, Κυριάκος, Ρομπέρ.
Επίσημα δεν ανακοινώθηκε κάτι μια και περιμένουν και την προπόνηση σήμερα στις 3 μ.μ. για να μην προκύψει κάτι απρόοπτο.
Για το παιχνίδι κυπέλλου αύριο στις Σέρρες με τον Πανσερραϊκό είναι άγνωστο αν ο Ουζουνίδης προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές (π.χ. να ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα ο Τσίγκας) με στόχο να ξεκουράσει ποδοσφαιριστές αλλά αυτό θα εξαρτηθεί μάλλον από την ετοιμότητα που θα διαπιστώσει αγωνιστικά στους παίκτες σήμερα. Δεν αποκλείεται να ξεκινήσει από την αρχή ο Ίλιτς που θέλει παιχνίδια αλλά στην Ξάνθη έδειξε «διψασμένος» για ποδόσφαιρο μετά την τρίμηνη αγωνιστική απραξία.
Κάτω από τα δοκάρια μάλλον θα είναι ο Κοτσόλης(η μαγνητική τομογραφία που έβγαλε χθες είναι καθαρή αλλά το γόνατό του είναι πρησμένο), στην άμυνα θα είναι οι: Βέμπερ(δεξιά), Νταμπίζας, Ααράμπ, Κατσιαρός (αριστερά), στη μεσαία γραμμή οι: Ιγγλέσιας, Φωτάκης, Σαρμιέντο(αν και δεν πήγε προχθές καθόλου καλά) και στην επίθεση μάλλον οι: Ίλιτς, Τσίγκας ή Ζουράφσκι και Κυριάκος.
ΤΣΙΓΚΑΣ: «ΣΤΗΝ ΠΕΝΤΑΔΑ»
Ο Θανάσης Τσίγκας που χρησιμοποιήθηκε ως αλλαγή σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα στάθηκε στην επιτυχία του βαθμού που πήρε η ΑΕΛ εκτός έδρας τονίζοντας τα εξής: «Η αλήθεια είναι ότι στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε περισσότερο. Σκεφτήκαμε περισσότερο το παιχνίδι ότι θα είναι κρίμα να χάσουμε, έστω και τον ένα βαθμό που πήραμε, ο οποίος πιστεύω ότι θα είναι πολύ σημαντικός για τη συνέχεια. Βέβαια θέλουμε όλα τα παιχνίδια εντός και εκτός έδρας να τα κερδίζουμε. Φάνηκε ότι υπάρχει πείσμα στην ομάδα, ότι κυνηγάμε το αποτέλεσμα μέχρι το τέλος και έχουμε πάρει αρκετούς βαθμούς στα τελευταία λεπτά. Αυτό δείχνει ότι μέχρι το τέλος ψάχνουμε το γκολ. Θα μπορούσαμε να πάρουμε το παιχνίδι στο τέλος με τον Ζουράφσκι, είχε και η Ξάνθη κάποια ευκαιρία στο τέλος, αλλά πιστεύω ότι με το τελικό αποτέλεσμα είμαστε και οι δυο ικανοποιημένοι και ήταν δίκαιο. Ο στόχος της ομάδας είναι να μπούμε στην πεντάδα. Αν μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα είμαστε φαβορί θα φανεί στη συνέχεια. Είναι στόχος της ομάδας και είμαστε υποχρεωμένοι να δίνουμε τα πάντα για να τον πετύχουμε.»
ΙΛΙΤΣ: «ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ».  
Το νέο πρόσωπο για τη Λαρισινή ομάδα στον αγώνα με την Ξάνθη ήταν ο νεοαποκτηθείς Σάσα Ίλιτς που παρότι αγωνίστηκε μόλις τριάντα λεπτά ευχαρίστησε με την απόδοσή του τόσο τον πρόεδρο Κωστή Πηλαδάκη όσο και τον τεχνικό Μαρίνο Ουζουνίδη. Ο Σέρβος παίκτης σε δηλώσεις του υποσχέθηκε ότι στη συνέχεια θα είναι ακόμα καλύτερος . Συγκεκριμένα είπε τα εξής: «Ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η Ξάνθη είχε καλύτερες ευκαιρίες από μας. Εμείς είχαμε μια ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο να πάρουμε τους τρεις πόντους. Τελείωσε 1-1 το παιχνίδι και κρατάμε τον ένα βαθμό. Ήταν η πρώτη φορά που παίζω σήμερα μετά από τρεις μήνες, επειδή είχα κάποιο πρόβλημα με τη Σάλτσμπουργκ. Ελπίζω στα επόμενα παιχνίδια να παρουσιαστώ ακόμα καλύτερος, αφού θα είμαι και περισσότερο καιρό με την ομάδα.»
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass