ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΛ ΓΣ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙ ΠΛΕΪ ΜΕΪΚΕΡ

Δεν «προχώρησε» του Μοκόγκο

* ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ

Δημοσίευση: 15 Ιαν 2009 2:31 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:12
Όλα στραβά πηγαίνουν για την ΑΕΛ ΓΣ στο θέμα της ανεύρεσης κοινοτικού πλέι μέικερ. Στην αρχή ήταν η περίπτωση του Μ’Μπέμπα που δεν προχώρησε καθώς δεν βρέθηκε ο παίκτης που θα τον αντικαταστούσε στην ιταλική ομάδα. Μετά η περίπτωση του Γιαρούτις που αν και ήταν προγραμματισμένο να έρθει χθες να δοκιμαστεί στην προπόνηση από τον προπονητή τελικά ένα πρόβλημα δεν του επέτρεψε να ταξιδέψει στη Λάρισα. Παράλληλα άδοξα έληξε όμως και η περίπτωση του Γαλλοαφρικάνου Μίκαελ Μοκόγκο. Ο συγκεκριμένος παίκτης αγωνίζεται στη γαλλική Σολέ που μετέχει στη διοργάνωση του Eurochallenge (εκεί που παίζει και η Ολύμπια δηλαδή) και στο προχθεσινό παιχνίδι κόντρα στη Σουμικιμφρόμ (κέρδισε η Σολέ με 100-77) σημείωσε 8 πόντους με καλά στατιστικά στοιχεία. Είναι ένας αξιόλογος παίκτης που αν μη τι άλλο θα βοηθούσε τους «βυσσινί» αλλά το συμβόλαιό του δεν «σπάει» αυτή την περίοδο και ως εκ τούτου δεν προχώρησαν άλλο οι συζητήσεις.
Πλέον το δύσκολο παιχνίδι με την Καβάλα πλησιάζει (την Κυριακή θα γίνει ο αγώνας στο κλειστό της Νεάπολης) και όλα δείχνουν πως η λαρισινή ομάδα θα παίξει χωρίς μεταγραφή. Η νίκη είναι ο μοναδικός στόχος της ΑΕΛ ΓΣ που θα της δώσει ελπίδες στην προσπάθεια για παραμονή στην κατηγορία.
ΜΕ ΝΕΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ Η ΚΑΒΑΛΑ
Μπορεί στην ΑΕΛ ΓΣ να μην υπάρχει κάποια μεταγραφή ωστόσο στην Καβάλα τα πράγματα δείχνουν να είναι λίγο διαφορετικά σύμφωνα με τους εκπροσώπους της. Πιο συγκεκριμένα ο τεχνικός διευθυντής της Καβάλας, Στέλιος Σχοινάκης δήλωσε πως: «Περιμένουμε να ενσωματωθούν στην ομάδα νέοι παίκτες έτσι ώστε να έχουμε μια καλή παρουσία στο Β’ γύρο και στο τέλος να παραμείνουμε στην κατηγορία. Το πιο πιθανό είναι να υπάρχει και άλλο νέο πρόσωπο στο ρόστερ μας στο ματς με την ΑΕΛ, ίσως και δύο. Η πρώτη μεταγραφή, ο Γκούστας, έχει ήδη συμπεριληφθεί στην ομάδα, πλέον αναμένουμε τους άλλους δύο».
Τέλος, όσον αφορά στην ομάδα της Λάρισας είπε: «Διαθέτουν δύο πολύ καλούς ξένους παίκτες και φιλόδοξους Έλληνες. Είναι μια πολύ δύσκολη ομάδα ιδιαίτερα εντός έδρας. Εμείς όμως θα προσπαθήσουμε να αντιμετωπίσουμε όλους τους παράγοντες ώστε να φτάσουμε στη νίκη».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass