ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΧΘΕΣΙΝΟΒΡΑΔΙΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

«Κολλάει» των Μπαστσίνσκι-Ζιέντσουκ

*Η ΒΙΣΛΑ ΤΟΥΣ... ΣΥΜΨΗΦΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΖΟΥΡΑΦΣΚΙ *ΕΠΟΜΕΝΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Δημοσίευση: 14 Ιαν 2009 2:23 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:11
Σύμφωνα με χθεσινοβραδινές πληροφορίες η μεταγραφή στην ΑΕΛ των δύο Πολωνών παικτών της Βίσλα Κρακοβίας των Μάρτσιν Μπαστσίνσκι(σέντερ μπακ που αγωνίζεται και στη θέση του δεξιού μπακ), Μάρεκ Ζιέντσουκ (αριστερό χαφ) δείχνει να παρουσιάζει εμπόδια, καθώς οι Πολωνοί ναι μεν συνεχίζουν να διαπραγματεύονται με τους «βυσσινί», αλλά...συμψηφίζουν τη μεταπήδησή τους με τον Ζουράφσκι ενώ σε διαφορετική περίπτωση ανεβάζουν τα οικονομικά ανταλλάγματα.
Υπάρχουν άνθρωποι που βοηθούν την προσπάθεια της ΑΕΛ να πετύχει τις δύο αυτές μεταγραφές, αλλά μέχρι τώρα δεν βρέθηκε το σημείο επαφής στον οικονομικό τομέα.
Πάντως οι συζητήσεις συνεχίζονται και πολύ πιθανό να μπορέσει η ΑΕΛ να πείσει τη Βίσλα Κρακοβίας για την παραχώρησή τους (τα συμβόλαιά τους τελειώνουν το καλοκαίρι) να τους αποκτήσει, ενώ δεν είναι διατεθειμένη σε καμία περίπτωση να δώσει τώρα τον Ματσέι Ζουράφσκι ιδίως μετά το εκπληκτικό παιχνίδι που έκανε την Κυριακή με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης.
Νεότερα θα έχουμε τη σημερινή ημέρα...
ΜΑΛΛΟΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΟΣ
Ο επόμενος μεταγραφικός στόχος σύμφωνα με πληροφορίες είναι παίκτης νεαρός που προέρχεται από τη Νότια Αμερική και μάλλον Αργεντινός που πιθανότατα είδε ο τεχνικός Μαρίνος Ουζουνίδης όταν πήγε στη συγκεκριμένη χώρα το περασμένο το καλοκαίρι. Στοιχεία δεν υπάρχουν και ίσως να είναι ο 19χρονος που μιλούσε ο προπονητής στη τελευταία συνέντευξη Τύπου και έδωσε στίγμα μεταγραφών για νέους παίκτες.
Το ενδιαφέρον για την απόκτηση του Θόδωρου Βασιλακάκη δείχνει να ατονεί (υπερβολικές οι απαιτήσεις της Βέροιας), ενώ και για ένα Σέρβο νεαρό πάλι η απόκτησή του παρουσιάζει δυσκολίες μεν, όχι αξεπέραστες δε.
ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΔΙΠΛΟ
 Εσωτερικό προπονητικό διπλό στο οποίο συμμετείχαν οι ποδοσφαιριστές που δεν αγωνίστηκαν στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, οι παίκτες της ομάδας Νέων U-21 και ορισμένοι υπό δοκιμήν, περιελάμβανε το χθεσινό πρόγραμμα της ΑΕΛ. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης και οι συνεργάτες του, Χρήστος Μουρίκης και Γιώργος Καραγιάννης, είχαν την ευκαιρία να τεστάρουν την αγωνιστική κατάσταση των παικτών που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής μέχρι τώρα στο φετινό πρωτάθλημα και παράλληλα να διαπιστώσουν την πορεία ποδοσφαιριστών νεαρής ηλικίας που βρίσκονται στο μικροσκόπιο της ομάδας τους τελευταίους μήνες. Στο προπονητικό διπλό συμμετείχαν οι Μπίμπα, Γιοβανόπουλος, Φατούρας και Νάστας από τον Απόλλωνα Λάρισας, Βούης (23χρ.μέσος από Φορτούνα Σίταρντ) και Καραγιάννης (19χρ. μεσοεπιθετικός από Παύλο Μελά), ο οποίος σημείωσε και το μοναδικό γκολ.
500 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ενημερώνει ότι κατά τη χθεσινή σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του κυριακάτικου εκτός έδρας αγώνα με την Ξάνθη, συμφωνήθηκε να παραλάβει 500 εισιτήρια για τις ανάγκες των φιλάθλων της, οι οποίοι θα φιλοξενηθούν στη Θύρα Δ του γηπέδου. Τα εισιτήρια τιμώνται προς 40 ευρώ και η διάθεσή τους για τους Λαρισαίους εκδρομείς ξεκινάει από σήμερα Τετάρτη 14/1 από το επίσημο κατάστημα της ΑΕΛ, Vissini Store (οδός Μανωλάκη 1). Για τους φίλους της ομάδας που προέρχονται από τη Θράκη και τις γύρω περιοχές, η διάθεση θα γίνει με μέριμνα της ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 την ημέρα του αγώνα, έξω από τη θύρα των φιλοξενουμένων του γηπέδου της Ξάνθης.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass