ΣΤΗΝ ΑΕΛ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Αγώνας δρόμου για Γκουέλα

*ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΣΥΝΤΑΓΗ...ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ *ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ Η ΠΡΩΤΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΑΕΛ

Δημοσίευση: 10 Ιαν 2009 2:15 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:10
 Ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια για την είσοδό της στην πεντάδα και τη συμμετοχή στα πλέι οφ θα δώσει αύριο η ΑΕΛ στο γήπεδο Αλκαζάρ ,με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης (4.45 μ.μ.) στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα και μοναδικός στόχος είναι η νίκη.Σ’ αυτό το παιχνίδι δεν λείπουν για μια ακόμα φορά τα προβλήματα από τη Λαρισινή ομάδα καθώς ο τεχνικός της ομάδας Μαρίνος Ουζουνίδης θα στερηθεί των υπηρεσιών του τραυματία Ηλία Κώτσιου ενώ εξαιρετικά αμφίβολος είναι ο Γκουέλα που χθες ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα χωρίς μπάλα κα μάλλον θα ακολουθηθεί η ... «συνταγή» Λεβαδειακού. Δηλαδή θα συμπεριληφθεί στην αποστολή αλλά θα αγωνιστεί αν χρειαστεί όπως έγινε και στον αγώνα με τον Λεβαδειακό στο Αλκαζάρ όπου η Λαρισινή ομάδα κέρδισε με 2-1.        
Για το αρχικό σχήμα το σίγουρο είναι ότι κάτω από τα δοκάρια θα αγωνιστεί ο Στέφανος Κοτσόλης και στην άμυνα οι: Βέμπερ(δεξιά), Νταμπίζας, Ααράμπ(στο κέντρο της άμυνας), Βενετίδης(αριστερά).
Στη μεσαία γραμμή σίγουροι θεωρούνται οι Φωτάκης και Σαρμιέντο ενώ άγνωστο είναι αν θα παίξει ως αμυντικό χαφ ο Ιγγλέσιας ή ο Κυριακίδης.
Τέλος στην επίθεση αυτοί που είναι σίγουροι είναι ο Πάρα με τον Ζουράφσκι ενώ η τρίτη θέση θα παιχθεί μεταξύ του Κυριάκου(φαβορί) και του Τσίγκα(στην περίπτωση αυτή θα παίξει ο Ζουράφσκι στα πλάγια).
Υπενθυμίζουμε ότι δεν υπολογίζεται ο Σολάνο που χθες λύθηκε και τυπικά η συνεργασία με την ΑΕΛ ενώ ο Ρομπέρ είναι αμφίβολο αν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή.     
Η ουσία είναι ότι όσοι αγωνιστούν θα πρέπει να έχουν τη συμπαράσταση του φίλαθλου κόσμου που στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή είναι απαραίτητη για να βοηθήσουν την ομάδα να φθάσει στην πέμπτη θέση.
ΠΑΡΕΛΘΟΝ Ο ΣΟΛΑΝΟ 
Παρελθόν από το δυναμικό της Λάρισας αποτελεί ο Νολμπέρτο Σολάνο, καθώς η διοίκηση των "βυσσινί" γνωστοποίησε χθες τη λύση της συνεργασίας της με τον Περουβιανό μέσο.
Η ανακοίνωση του θεσσαλικού συλλόγου αναφέρει τα εξής: "Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 σεβόμενη την επιθυμία του ποδοσφαιριστή της, Νολμπέρτο Σολάνο, να επιστρέψει στην ιδιαίτερη πατρίδα του για προσωπικούς λόγους, προχώρησε στη λύση της συνεργασίας μαζί του.
Αν και η διαδρομή του στην ΑΕΛ υπήρξε σύντομη, ο Σολάνο κόσμησε με την παρουσία του όχι μόνο το ποδόσφαιρο της Λάρισας, αλλά και το ελληνικό πρωτάθλημα καταγράφοντας συνολικά 14 επίσημες συμμετοχές και 1 γκολ με τα βυσσινί χρώματα. Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 τον ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα μας και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του."
Από την πλευρά του, ο 34χρονος άσος δήλωσε στην ιστοσελίδα του συλλόγου: "Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από την ομάδα, τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές και τους φίλους της ΑΕΛ γι΄ αυτήν την εξέλιξη. Προσωπικοί λόγοι με αναγκάζουν να επιστρέψω στην ιδιαίτερη πατρίδα μου. Ελπίζω να κατανοείτε ότι η οικογένεια είναι ό,τι πιο σημαντικό για έναν άνθρωπο.
Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου στην ΑΕΛ και τους ανθρώπους της καλή συνέχεια και κάθε επιτυχία. Πιστεύω στους συμπαίκτες μου και στη δουλειά που γίνεται. Η ομάδα διαθέτει και την εμπειρία και τις ικανότητες να πετύχει τους στόχους της και να μπει στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος. Σας ευχαριστώ όλους για τη στήριξη και τη συνεργασία."
ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ
Το μεταγραφικό τοπίο παρέμεινε στάσιμο στην ΑΕΛ αλλά είναι βέβαιο ότι μέχρι τη Δευτέρα θα υπάρξει η πρώτη απόκτηση ποδοσφαιριστή. Η ΑΕΛ κινείται για απόκτηση ποδοσφαιριστών εγνωσμένης αξίας που δεν είναι ελεύθεροι και είναι δύσκολο να αποκτηθούν. Μη ξεχνάμε και την πάγια θέση του προέδρου της ΑΕΛ Κωστή Πηλαδάκη: «Δε κάνουμε μεταγραφές για να κάνουμε αλλά για να βοηθήσουν την ομάδα...» 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass