ΕΚΤΟΣ ΑΠΡΟΟΠΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟ ΑΠΟΚΤΗΜΑ

Κοντά στον Μ’Μπέμπα η ΑΕΛ ΓΣ

* ΕΠΑΙΖΕ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΤΙΝΟΣ ΣΤΗΝ Α2 ΙΤΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΒΑΝΟΛΙ ΣΟΡΕΣΙΝΑ

Δημοσίευση: 08 Ιαν 2009 2:36 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:10
Ευτυχή κατάληξη θα έχει όπως όλα δείχνουν η αναζήτηση ξένου παίκτη από την ΑΕΛ ΓΣ. Η λαρισινή ομάδα σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται πολύ κοντά στον Ρούντι Μ’Μπέμπα. Ο παίκτης (21 ετών, 1,81μ.) αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην ιταλική Α2 με τη Βανόλι Σορεσίνα αλλά η συγκεκριμένη ομάδα θέλει να φέρει έναν άλλο Αμερικανό στη θέση του. Όσο πιο γρήγορα υπογράψει στη Σορεσίνα αυτός, τόσο πιο γρήγορα θα έρθει και στη Λάρισα ο Μ’Μπέμπα αλλά μάλλον η υπόθεση είναι θέμα ημερών.
Στη Σορεσίνα ο Μ’Μπέμπα έπαιξε σε 14 παιχνίδια «μετρώντας» 11,8 πόντους και 4,1 ασίστ σε 28 λεπτά συμμετοχής. Σούταρε με εξαιρετικά ποσοστά στα τρίποντα 44,8% (30/67).
Ξεκίνησε την καριέρα του από τη Σουηδία (όπου και γεννήθηκε) και τη Σοντέρ για να ακολουθήσει η Στοκχόλμη. Μεταπήδησε στη 2η κατηγορία της Ισπανίας και τη Λα Πάλμα. Ο επόμενος σταθμός του ήταν η Γερμανία και οι Φράνκφουρτ Σκάιλαϊνερς για να επιστρέψει στη συνέχεια στην πατρίδα του και τους Σόλνα Ντράγκονς. Μάλιστα δοκιμάστηκε από τους Λος Αντελες Κλίπερς χωρίς όμως να επιλεγεί στο ντραφτ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΚΛΙΜΑ ΚΑΙ ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ
Παρά τις δύο συνεχόμενες ήττες στο τέλος των αγώνων (Άρης και Ολύμπια) στην ΑΕΛ ΓΣ το κλίμα παραμένει καλό ενόψει του κρίσιμου παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ. Ο τεχνικός της ομάδας, Βαγγέλης Αλεξανδρής δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα και έχει στις προπονήσεις όλους τους παίκτες του πλην του Ματαλόν. Μάλιστα με αφορμή τις τελευταίες ονομαστικές εορτές αμέτρητα ήταν και τα... κεράσματα. Βασίλης Καταραχιάς και Βασίλης Μητσόπουλος έκαναν την αρχή. Φάνης Παπακώστας και Φώτης Λαμπρόπουλος έδωσαν συνέχεια και το καλύτερο το φύλαξε για το τέλος ο Γιάννης Λάππας καθώς είπε να «σπάσει» τη μονοτονία των γλυκών και έτσι μετά τη χθεσινή προπόνηση μοίρασε πίτσες και αναψυκτικά στα μέλη της ομάδας.
ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ
Πιστή στην τακτική της η ΑΕΛ ΓΣ δεν θα δώσει εισιτήρια στους φιλάθλους της φιλοξενούμενης ομάδας. Έτσι και στο ματς με τον ΠΑΟΚ θα θεωρηθούν 2.000 εισιτήρια χωρίς κανένα από αυτό να φύγει για... ξένα χέρια. Αυτό άλλωστε αποφασίστηκε στη χθεσινή σύσκεψη στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας όπου την ΑΕΛ ΓΣ εκπροσώπησε ο Μάνθος Γερακίνης.
ΜΕ ΓΙΟΝΣΕΝ Ο ΠΑΟΚ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ
Με μία εβδομάδα καθυστέρηση ο Μπρίτον Γιόνσεν θα κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ το απόγευμα του Σαββάτου στο κλειστό της Νεάπολης.
Το δελτίο του νεαποκτηθέντος Αμερικανού φόργουορντ βρίσκεται πλέον στα γραφεία της ΚΑΕ με τον τεχνικό της ομάδας, Γιώργο Καλαφατάκη, να μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του.
Την ίδια ώρα ερωτηματικό συνεχίζει να παραμένει η συμμετοχή του Παναγιώτη Καυκή ενώ σίγουρος απόντας θα είναι ο Χρήστος Χαρίσης.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass