ΕΝΩ Ο ΣΟΛΑΝΟ ΟΔΕΥΕΙ ΠΡΟΣ ΟΥΝΙΒΕΡΣΙΤΑΡΙΟ

Μόνο νίκη θέλει η ΑΕΛ κόντρα στην Τρίπολη

*ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Δημοσίευση: 08 Ιαν 2009 2:35 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:10
Ο Αστέρας Τρίπολης θα είναι ο επόμενος αντίπαλος της ΑΕΛ την ερχόμενη Κυριακή στο στάδιο Αλκαζάρ (16:45) και οι «βυσσινί» ως μοναδικό αποτέλεσμα, βλέπουν τη νίκη.
Μετά τη λευκή ισοπαλία στο γήπεδο της Φυλής με τον ουραγό Θρασύβουλο, η λαρισινή ομάδα γνωρίζει πλέον ότι κάθε απώλεια και κυρίως σε εντός έδρας παιχνίδια με αντιπάλους που είναι στα μέτρα της, θα την απομακρύνουν από το κυνήγι της 5ης θέσης.
Έτσι οι παίκτες καλούνται να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, να είναι μαχητικοί σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που θα τους δοθούν, υποχρεώνοντας παράλληλα τον αντίπαλό τους σε παθητικό ρόλο.
Σίγουρα δεν θα έχουν εύκολη αποστολή, απέναντι σε μια ομάδα που παίζει με αμυντικούς προσανατολισμούς.
Όμως με υπομονή και καλή κυκλοφορία της μπάλας, θεωρούμε ότι θα βρουν τους διαδρόμους, για να κάνουν τη ζημιά.
Αγωνιστικά, στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη και των συνεργατών του δεν θα βρίσκεται ο Ηλίας Κώτσιος που έχει θλάση στο γαστροκνήμιο του αριστερού του ποδιού, ενώ ο Φρανκ Γκουέλα λόγω ενοχλήσεων στη μέση ακολούθησε συντηρητικό πρόγραμμα, χωρίς να εμπνέει πάντως ιδιαίτερη ανησυχία η κατάστασή του.
Επανέρχεται ο αρχηγός Νίκος Νταμπίζας, ο οποίος εξέτισε την ποινή του.
Ο ΣΟΛΑΝΟ
Στην πατρίδα του αναμένεται να επιστρέψει ο Νολμπέρτο Σολάνο για να κλείσει την καριέρα του, καθώς δημοσιεύματα στο Περού κάνουν λόγο για συμφωνία του 34χρονου μέσου με την Ουνιβερσιτάριο, για να συνεχίσει την καριέρα του.
Είναι θέμα ημερών λοιπόν να οριστικοποιηθεί η μεταγραφή και η ΠΑΕ ΑΕΛ περιμένει τα... νεότερα, για να «κλείσει» το θέμα.
Από την ερχόμενη εβδομάδα αναμένονται και εξελίξεις στα μεταγραφικά θέματα της ομάδας, καθώς οι περιπτώσεις που εξετάζονται είναι πολύ δύσκολες και χρήζουν ιδιαίτερης προσέγγισης.
Οι συζητήσεις πάντα κατά πληροφορίες βρίσκονται σε καλό δρόμο, η διοίκηση εντείνει τις προσπάθειές της και χρειάζεται οι φίλαθλοι να κάνουν λίγη υπομονή ακόμη, καθώς θεωρείται δεδομένο ότι η ομάδα θα ενισχυθεί σημαντικά, με αξιόλογους παίκτες.
9.650 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Μετά από σύσκεψη που έγινε στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας για τα μέτρα τάξης στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αποφασίσθηκε να εκδοθούν 9.650 εισιτήρια, τα οποία θα διατεθούν μόνο στους φιλάθλους της ΑΕΛ, αφού οι φιλοξενούμενοι δεν ζήτησαν εισιτήρια.
Σε κυκλοφορία θα τεθούν αύριο το πρωί, καθώς μεσολάβησε και η προχθεσινή αργία των Φώτων.
Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ Μ. ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ
O τεχνικός της ομάδας, Μαρίνος Ουζουνίδης, θα παραθέσει την καθιερωμένη εβδομαδιαία συνέντευξη Τύπου – ενόψει και της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης – σήμερα Πέμπτη 8/1 στις 13:15, στην αίθουσα Τύπου του Σταδίου Αλκαζάρ.
Θα προηγηθεί προπόνηση στις 11 το πρωί, στις γηπεδικές εγκαταστάσεις των Δένδρων.
ΤΕΛΟΣ ΚΑΜΠΟΥΡΟΦ ΚΑΙ ΝΤΟΥΑΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ
Την πόρτα της εξόδου άνοιξαν οι Καμπούροφ και Ντουαλά όσον αφορά στις αποχωρήσεις παικτών από τον Αστέρα Τρίπολης, κάτι που αναμένεται να συμβεί και με άλλους ποδοσφαιριστές μέσα στην εβδομάδα.
Μόνο η ανακοίνωση μένει για την αποδέσμευση των Ντουαλά και Καμπούροφ. Οι δυο ποδοσφαιριστές αν και ήρθαν στην Τρίπολη με πολλές περγαμηνές δεν μπόρεσαν να αποδώσουν να αναμενόμενα.
Όσον αφορά στα αγωνιστικά θέματα ο Έλληνας τεχνικός Νίκος Κωστένογλου πονοκεφαλιάζει με την επιθετική του γραμμή, αφού ο Φιλομένο είναι τιμωρημένος ενώ οι Μιλάνο και Τσέζαρεκ ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass