Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΑΝΑΚΟΥΛΗΣ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΤΗΝ «Ε»

«Δέχονται και οι δύο τη συγχώνευση...»

ΤΟ ΜΑΪΟ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑ ΚΑΙ ΑΕΛ ΓΣ

Δημοσίευση: 06 Ιαν 2009 2:17 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:09
 Το Σάββατο 3 Ιανουαρίου γινόταν το τοπικό ντέρμπι του μπάσκετ μεταξύ της Ολύμπια και της ΑΕΛ ΓΣ που θα ήταν το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για το πρωτάθλημα της Α1 εθνικής κατηγορίας το 2009 και μάλιστα μετά από διακοπή είκοσι ημερών!
Και οι δύο ομάδες ήταν άμεσα ενδιαφερόμενες για τη νίκη αλλά δυστυχώς ο κόσμος έδειξε να γυρνάει την πλάτη στο παιχνίδι (ή στο άθλημα...) καθώς παρότι δεν υπήρχε η παραμικρή αγωνιστική κίνηση κόπηκαν 235 εισιτήρια των 10 ευρώ και 169 των 5 ευρώ ενώ πληροφορίες από την Ολύμπια αναφέρουν ότι πέρασαν στο κλειστό και 700 κάτοχοι διαρκείας εισιτηρίων.
Στο ημίχρονο του αγώνα ο παρευρισκόμενος στο γήπεδο Δήμαρχος Λαρισαίων Κώστας Τζανακούλης κάλεσε τον πρόεδρο της ΑΕΛ ΓΣ Γιάνη Λάτσιο και τον πρόεδρο της Ολύμπια Γιώργο Μαλάκο και συζήτησαν μαζί την εικόνα που παρουσίαζε το γήπεδο που ήταν άδειο και πλέον ίσως μελλοντικά οι δύο ομάδες να ...πληρώνουν τους οπαδούς για να έρχονται στο γήπεδο.   
Τους είπε ότι μόνη λύση είναι να γίνει μία ομάδα που πλέον θα γίνει πιο ανταγωνιστική και θα διεκδικήσει όχι απλά την όγδοη θέση αλλά έξοδο στην Ευρωλίγκα ενώ τους είπε ότι θα υπάρξει και δυναμική από χορηγούς και παράλληλα μπορούν να συζητήσουν και κίνητρα για τη συγχώνευση από την Πολιτεία.
Ο ίδιος μιλώντας χθες στην Ε» είπε τα εξής: «Και οι δύο πρόεδροι δέχθηκαν τη συγχώνευση και πλέον τον Μάιο μπορούμε να αρχίσουμε συζητήσεις. Πιστεύω ότι θα αποδεχθούν την πρόταση της συγχώνευσης και οι μέτοχοι των δύο ομάδων ειδικά στην ΑΕΛ που είναι πολυμετοχική. Η εικόνα του άδειου γηπέδου πιστεύω ότι δεν άρεσε σε κανένα».
Είναι η πρώτη φορά που κάποιος φορέας της πόλης (στην προκειμένη περίπτωση ο Δήμος Λαρισαίων) αναλαμβάνει να υλοποιήσει τη συγχώνευση μεταξύ Ολύμπια και ΑΕΛ ΓΣ με στόχο το Λαρισινό μπάσκετ να πάει ψηλότερα από την έβδομη θέση που πήρε η Ολύμπια πριν δύο χρόνια και να μην είναι στόχος απλά να γίνουν δύο παιχνίδια στα πλέι οφ.
Πράγματι εντυπωσιακή η πρωτοβουλία του Δημάρχου αλλά και η συναίνεση που δείχνουν οι δύο πρόεδροι ο Γιώργος Μαλάκος της Ολύμπια και ο Γιάννης Λάτσιος της ΑΕΛ ΓΣ.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass