Η ΦΕΤΙΝΗ ΠΟΡΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΠΕΡΣΙΝΗ

Στο +6 από πέρυσι η ΑΕΛ

ΔΑΝΕΙΚΟΣ Ο ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΑΦΗ ΑΕΛ ΚΑΙ ΓΙΟΥΝΙΒΕΡΣΙΤΑΡΙΟ ΓΙΑ ΣΟΛΑΝΟ. ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΔΥΟ ...ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Δημοσίευση: 06 Ιαν 2009 2:14 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:09
 Η θερμοκρασία μπορεί να είναι σε...μείον βαθμούς αυτή την εποχή στη χώρα μας αλλά στην ΑΕΛ η φετινή περίοδος δείχνει να είναι πιο ζεστή από την περσινή αφού την ίδια περίοδο οι «βυσσινί» την περασμένη σεζόν είχαν έξι βαθμούς λιγότερους (πέρυσι τον πρώτο γύρο τον τελείωσαν με δεκαπέντε βαθμούς).Η ΑΕΛ πέρυσι την 17η αγωνιστική είχε 16 βαθμούς ενώ φέτος την 16 έχει έξι παραπάνω και αν κερδίσει την Κυριακή τον Αστέρα Τρίπολης τότε η Λαρισινή ομάδα σε σχέση με πέρυσι θα έχει +9 κάτι που δείχνει ότι μπορεί να κερδίσει αυτό που απέτυχε να καταφέρει πέρυσι (αν και είχε καλύτερους παίκτες όπως τον Μετίν, τον Κλέιτον, τον Γκαλίτσιο σε αντίστοιχες θέσεις που παίζουν τώρα άλλοι) δηλαδή να κερδίσει μία θέση στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογία που οδηγεί στα πλέι οφ του ελληνικού πρωταθλήματος. Πέρυσι η ΑΕΛ τερμάτισε το πρωτάθλημα με 45 βαθμούς και αν καταφέρει το ίδιο και φέτος πιθανότατα να είναι στην πεντάδα(το βασικό είναι να εκμεταλλευτεί το Αλκαζάρ).  Στο μεταξύ αυτό που προβληματίζει τον Ουζουνίδη είναι οι χαμένες ευκαιρίες της ομάδας γιατί μπορεί στον προχθεσινό αγώνα με τον Θρασύβουλο(0-0) να μην είχαν οι «βυσσινί» καλή απόδοση αλλά πάλι αυτοί ήταν που έχασαν την πιο κλασική ευκαιρία του αγώνα με τον Ζουράφσκι στο 39΄ ( ο ίδιος παίκτης ήταν μοιραίος και σε άλλα δύο εκτός έδρας παιχνίδια με Άρη και Πανιώνιο χάνοντας πάλι τέτοιες ευκαιρίες).
ΑΔΕΙΑΖΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ
Αδειάζουν θέσεις στην ΑΕΛ και ετοιμάζονται μεταγραφές. Συγκεκριμένα χθες ανακοινώθηκε και επίσημα ο δανεισμός του 20χρονου διεθνή με την Ελπίδων και τη Νέων Ανδρέα Λαμπρόπουλου στην Παναχαϊκή που αγωνίζεται στη Γ΄ εθνική για έξι μήνες (σχετικά έγραψε χθες και η «Ελευθερία της Δευτέρας»).
Ο Λαμπρόπουλος που πέρυσι είχε 13 συμμετοχές με την ΑΕΛ(επτά στο πρωτάθλημα, τέσσερις στο κύπελλο και δύο στην Ευρώπη) υπέγραψε χθες και από ότι μας πληροφόρησε ο καλός συνάδελφος Κώστας Θεοδωρόπουλος από την Πάτρα θα αγωνισθεί και στο παιχνίδι της Τετάρτης με τον Αίαντα Σαλαμίνας.    
Στο μεταξύ όλα δείχνουν ότι θα υπάρξει διαζύγιο της ΑΕΛ και του Περουβιανού Νολμπέρτο Σολάνο μια και χθες η διοίκηση των «βυσσινί» ήρθε σε επαφή με την ομάδα του Περού Γιουνιβερσιτάριο όπως ανέφεραν δημοσιεύματα από το Περού και άρχισαν διαπραγματεύσεις για το οικονομικό μέρος της μεταγραφής.
 Μάλιστα ο αρχηγός της εθνικής Περού σε συνέντευξή του σε εφημερίδα του Περού για την επιστροφή του στην γενέτειρά του δήλωσε τα εξής: «Είναι γεγονός ότι παίζω πολλά χρόνια μακριά και δεν μπορούσα να δω τους γονείς. Ελπίζω τώρα να μπορώ να τους βλέπω περισσότερο. Έχω παίξει περισσότερο από δέκα χρόνια στο αγγλικό πρωτάθλημα, στην Αργεντινή και όσο μεγαλώνεις θέλεις να επιστρέψει κάθε μέρα, γιατί ήταν μεγάλο το διάστημα που ήμουν στην Ευρώπη. Ώρα να εγκατασταθώ στη χώρα μου.»
 *Τι έγινε με τη Βελέζ;
 «Καθημερινά μιλούσα με τον Κριστιάν Μπασέντας. Αλλά αυτοί ήλπιζαν να πουλήσουν κάποιον παίκτη για να προχωρήσουν στην απόκτησή μου. Αυτό ώθησε την Γιουνιβερσιτάριο να με πλησιάσει.»
 *Γνωρίζεις για την οικονομική κρίση της Γιουνιβερσιτάριο;
 «Γνωρίζω. Κοιτάξτε δεν είμαι ακριβός και δόξα το Θεό υπάρχει συμφωνία. Έχω τρέλα με το ποδόσφαιρο και είναι καλύτερα αν είμαι σε μια μεγάλη ομάδα στη χώρα μου όπως στην Γιουνιβερσιτάριο. Είπα να αφήσω το πρωτάθλημα γιατί υπάρχουν σοβαροί λόγοι.»
ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΔΥΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
Πολύ κοντά στην απόκτηση δύο παικτών ενός στόπερ και ενός περιφερειακού επιθετικού βρίσκεται η ΑΕΛ . Πρόκειται για δύο παίκτες που αγωνίζονται σε ευρωπαϊκούς συλλόγους και δεν είναι ελεύθεροι. Οι δύο ποδοσφαιριστές βρίσκονται σε επαφή με τις διοικήσεις των συλλόγων που ανήκουν και ζητάνε να μείνουν ελεύθεροι για να έρθουν στην ΑΕΛ. Το θέμα τους θα ξεκαθαρίσει μέχρι την Πέμπτη και αν όλα πάνε καλά ίσως βρεθούν(τουλάχιστον ο ένας) στις...κερκίδες του Αλκαζάρ στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Το σίγουρο είναι ότι στο συγκεκριμένο παιχνίδι ο τεχνικός Μαρίνος Ουζουνίδης δεν θα έχει στη διάθεσή του κάποια έξτρα προσθήκη.  
ΣΗΜΕΡΑ ΡΕΠΟ
Χθες οι παίκτες της ΑΕΛ προπονήθηκαν κανονικά ενώ για σήμερα ο τεχνικός της ομάδας τους έδωσε ρεπό όπως άλλωστε συνηθίζει να κάνει τη δεύτερη μέρα από τη διεξαγωγή κάθε αγώνα.. Πληροφορίες τον θέλουν να μεταβαίνει στην Ξάνθη (γενέτειρα της συζύγού του) για να πάρει την οικογένειά του.
ΚΥΡΙΑΚΟΣ: «ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ»
Ο Λαρισαίος ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ Τάσος Κυριάκος μετά το τέλος του προχθεσινού αγώνα με τον Θρασύβουλο δήλωσε τα εξής: «Δεν ήμασταν καλοί ούτε στο δεύτερο ούτε στο πρώτο μέρος. Νομίζω ότι σημαντικό ρόλο έπαιξε ο κακός αγωνιστικός χώρος, αλλά ίσως και η διακοπή του πρωταθλήματος να μας επηρέασε. Όμως δεν πρέπει να ψάχνουμε για δικαιολογίες. Πρέπει να το αφήσουμε αυτό το παιχνίδι στην άκρη και να κοιτάξουμε από αύριο κιόλας να βελτιώσουμε τα λάθη μας για να παρουσιαστούμε την Κυριακή δυνατοί στο παιχνίδι που έχουμε στην έδρα μας. Θέλουμε να μαζέψουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς , ακόμα έχει πάρα πολλά παιχνίδια και πρέπει να κοιτάξουμε στη συνέχεια να είμαστε δυνατοί.»
Για το αν προβληματίζονται από το γεγονός ότι από τη Φυλή πέρασαν οι περισσότεροι, συνδιεκδικητές της πεντάδας απάντησε : «Σίγουρα είμαστε στεναχωρημένοι θέλαμε να κερδίσουμε. Δεν είναι εύκολο παρόλο που αντίπαλη ομάδα είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο και πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά αν θέλουμε να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε βάλει.»
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass