Ο ΠΕΡΟΥΒΙΑΝΟΣ ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ

Χωρίς Σολάνο κόντρα στον Θρασύβουλο η ΑΕΛ

* Μ.ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ: «Θέλουμε τους βαθμούς για να διατηρηθούμε ψηλά»

Δημοσίευση: 03 Ιαν 2009 1:34 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:09
 
Χωρίς τον Νολμπέρτο Σολάνο θα αγωνιστεί αύριο η ΑΕΛ κόντρα στον Θρασύβουλο, καθώς ο Περουβιανός ποδοσφαιριστής ζήτησε και πήρε άδεια από την ΠΑΕ, προκειμένου να εξετάσει την περίπτωση μεταγραφής του στη Βελέζ.Τις επόμενες ημέρες λοιπόν θα ξεκαθαρίσει εάν θα συνεχίσει ή όχι στους «βυσσινί», για το υπόλοιπο της σεζόν.Εκτός από τον Σολάνο, στη διάθεση του τεχνικού, Μαρίνου Ουζουνίδη, δεν θα βρίσκεται και ο αρχηγός Νίκος Νταμπίζας, που εκτίει την ποινή τής μιας αγωνιστικής λόγω καρτών, στο συγκεκριμένο παιχνίδι.Κατά τα άλλα, στη χθεσινή προπόνηση έβγαλαν κανονικά το πρόγραμμα τόσο ο Ηλίας Κώτσιος όσο και ο Ναΐμ Ααράμπ, που προπονήθηκαν κανονικά.Αντίθετα, δεν πήρε μέρος ο Παναγιώτης Κατσιαρός, που έχει μια μικροδιάταση στον έσω πλάγιο σύνδεσμο του αριστερού του ποδιού και το ιατρικό τιμ έκρινε αναγκαίο να ξεκουραστεί.Συνεχώς βελτιώνεται και η κατάσταση του γκολκίπερ Ντίνο Σερεμέτ, που αναμένεται στα επόμενα παιχνίδια του πρωταθλήματος, να συμπεριληφθεί και στην αποστολή.
Σήμερα έχει προγραμματιστεί μια προπόνηση στις 11 το πρωί και ακολούθως θα αναχωρήσει η αποστολή που θα συγκροτηθεί, για την πρωτεύουσα.
 
ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΠΕΣΤΗΣΕ Ο ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ
 
Ο Θρασύβουλος λοιπόν θα είναι ο αντίπαλος της ΑΕΛ, στην αυριανή πρεμιέρα του δευτέρου γύρου, στη Σούπερ Λίγκα(19:00).
Ένα παιχνίδι που χαρακτηρίζεται αρκετά δύσκολο για τους «βυσσινί», αν αναλογιστούμε η ομάδα της Φυλής παίζει ουσιαστικά ένα από τα τελευταία χαρτιά της, για την παραμονή στην κατηγορία.
Η λαρισινή ομάδα θέλει να κάνει ποδαρικό με το δεξί στο 2009 και να δώσει μεγάλη χαρά στους φιλάθλους, οι οποίοι παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες, ετοιμάζουν εκδρομή για την πρωτεύουσα και αναμένεται ότι θα είναι μια ακόμη φορά, ο δωδέκατος παίκτης της.
Για την αυριανή αναμέτρηση, ο τεχνικός της Α.Ε.Λ. Μαρίνος Ουζουνίδης, με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Π.Α.Ε., επισήμανε τα εξής:
«Γνωρίζουμε πως έχουμε μπροστά μας έναν δύσκολο αγώνα, ο οποίος γίνεται ακόμα πιο δύσκολος λόγω της προσπάθειας που κάνει ο αντίπαλός μας για να ξεφύγει από τη δεινή βαθμολογική θέση στην οποία βρίσκεται. Όσο, όμως, χρειάζεται ο Θρασύβουλος τους βαθμούς, άλλο τόσο τους θέλουμε κι εμείς για να διατηρηθούμε ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα και να μπούμε με θετική ψυχολογία στο 2009. Εκτιμώ ότι είμαστε σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση κι έχουμε όλες τις προϋποθέσεις να παρουσιάσουμε το καλό μας πρόσωπο για να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα».
 
 ΕΚΔΡΟΜΗ
Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων της Α.Ε.Λ «Monsters», διοργανώνει   εκδρομή   για το αυριανό παιχνίδι στη Φυλή με τον Θρασύβουλο.
Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία του Συνδέσμου (Περραιβού 8), τηλ.2410.537.117.
 
ΤΕΛΟΣ Ο ΝΤΕ ΚΑΣΤΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟ
Οι εκκαθαρίσεις στο έμψυχο δυναμικό του Θρασύβουλου συνεχίζονται, και από χθες Παρασκευή παρελθόν για τους νεοφώτιστους αποτελεί ο Κάρλος Ντε Κάστρο.
Ο 30χρονος Ουρουγουανός κεντρικός αμυντικός που είχε υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας μονοετούς διάρκειας, έλυσε τη συνεργασία του με την ομάδα της Φυλής η οποία απέκτησε τον Αργεντινό κεντρικό αμυντικό, Φεντερίκο Μαρτορέλ.
"Η ΠΑΕ Θρασύβουλος ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Κάρλος Ντε Κάστρο", ανέφερε η ανακοίνωση.
ΝΤΕΡΜΠΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ-ΑΕΚ
Το ντέρμπι του ΟΑΚΑ, όπου ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί την ΑΕΚ, αύριο το απόγευμα (19:00), δεσπόζει από το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής, με την οποία συνεχίζεται το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα. Ο Χενκ Τεν Κάτε δεν αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα, όπως και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, που σκέφτεται να χρησιμοποιήσει τον Αγγελο Μπασινά σε θέση δεξιού αμυντικού.
Παράλληλα, ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην Τρίπολη με τον απρόβλεπτο Αστέρα, ενώ ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον ΟΦΗ και είναι το φαβορί για την νίκη. Επίσης, ανοικτές σε κάθε αποτέλεσμα είναι οι αναμετρήσεις του Εργοτέλη με τον Πανθρακικό, του Πανσερραϊκού με τον Ηρακλή και της Ξάνθης με τον Πανιώνιο.
Τέλος, ο Άρης φιλοξενείται από τον ισχυρό στην έδρα του Λεβαδειακό.
ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΣΗΜΕΡΑ
16:45 Εργοτέλης-Πανθρακικός NOVA
16:45 Ξάνθη-Πανιώνιος ΝΕΤ
19:00 Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός ΝΕΤ
ΑΥΡΙΟ
15:00 Πανσερραϊκός-Ηρακλής
16:45 Λεβαδειακός-Άρης ALPHA
16:45 ΠΑΟΚ-ΟΦΗ NOVA
19:00 Θρασύβουλος-Λάρισα NOVA
19:00 Παναθηναϊκός-ΑΕΚ ΝΕΤ
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Ολυμπιακός   27-6    36
ΠΑΟΚ 17-8    30
Παναθηναϊκός            27-12 29
ΑΕΚ    19-17 24
Άρης   14-12 23
Ξάνθη 10-8    21
Πανιώνιος       21-20 21
ΑΕΛ    21-14 21
Εργοτέλης      20-23 19
Πανθρακικός 9-13    19
Ηρακλής         12-15 18
Λεβαδειακός 9-14    16
Αστέρας Τρίπολης    13-17 14
ΟΦΗ    15-26 11
Πανσερραϊκός           9-23    10
Θρασύβουλος           13-27 8
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass