ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ

Κ. Πηλαδάκης: Οι ευχές για την Α.Ε.Λ. του 2010

* ΓΗΠΕΔΟ, ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΗΝ ΚΑΚΟΤΥΧΙΑ * ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΟ ΜΑΡΤΙΟ ΤΑ «ΒΥΣΣΙΝΙ» ΟΜΟΛΟΓΑ

Δημοσίευση: 31 Δεκ 2009 17:47 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:02
Μια νέα χρονιά ανατέλλει από σήμερα και οι φίλαθλοι της Α.Ε.Λ. εύχονται να είναι σαφώς καλύτερη από τη δύση του 2009, καθώς την προηγούμενη χρονιά η λαρισινή ομάδα πέτυχε τη μεγαλύτερη διάκριση στο πρωτάθλημα την τελευταία εικοσαετία (τερμάτισε στην 5η θέση), αλλά αυτή η θέση έμελλε να μοιάσει με... «κατάρα», καθώς στη συνέχεια δεν έκανε νίκη στα πλέι οφ, αποκλείστηκε από την αδύναμη Ρέικιαβικ της Ισλανδίας και στην έναρξη του πρωταθλήματος της περιόδου 2009-2010, μετά το τέλος του πρώτου γύρου, βρίσκεται έναν μόλις βαθμό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Αρχή, λοιπόν, του νέου χρόνου σήμερα και ζητήσαμε από τον πρόεδρο, Κωστή Πηλαδάκη, που αυτή τη μεταγραφική περίοδο δείχνει να ντύνεται «Αϊ-Βασίλης» αφού έχει ήδη κάνει πέντε μεταγραφές (επίσημα τους Πουρί, Βιέρα, Φλάβιο Πίντο, Βελάσκο και ανεπίσημα τον Ρικάρντο Τζέσους Σίλβα) τις ευχές του για την Α.Ε.Λ. του 2010.
Ο πρόεδρος αφού ευχήθηκε σε όλους υγεία και ευτυχία για το 2010 μας είπε: «Οι πρώτοι στόχοι της Α.Ε.Λ. για το 2010, με δεδομένη τη λήξη του 2009, είναι να υπάρχει ενίσχυση στην ομάδα και να σταματήσει η κακοτυχία.
Από το Μάιο και μετά η κακοτυχία μας δεν είχε τελειωμό. Τι να πρωτοθυμηθώ, ότι μισό γύρο του πρωταθλήματος παίξαμε χωρίς επιθετικό; Τραυματίες ο Γιαννακόπουλος με τον Σίμιτς, χάσαμε τον Ντε Νίγκρις, που ήταν ένα γεγονός που μας συγκλόνισε όλους. Επίσης και ο Αμπουχατζίρα ήταν τραυματίας, αλλά δεν ήταν μόνο αυτά τα προβλήματα. Ο Ιγγλέσιας ήταν και αυτός τραυματίας, ενώ Βενετίδης και Κατσιαρός δεν έκαναν προετοιμασία.
Με τέτοιες ατυχίες η ομάδα κατάφερε να βγάλει μισό γύρο και με την ενίσχυση, που γίνεται στην ομάδα το 2010 πιστεύω να είναι πολύ δυνατή.
Ο μεγάλος στόχος όμως του 2010 είναι η ολοκλήρωση του γηπέδου, που πιθανότατα θα γίνει στα τέλη Οκτωβρίου, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που υπάρχει και με δεδομένο ότι οι εργασίες συνεχίζονται κανονικά».
Ο πρόεδρος της Α.Ε.Λ. δείχνει να έχει απόλυτη εμπιστοσύνη και στον τεχνικό της ομάδας, Μαρίνο Ουζουνίδη, για τον οποίο μας είπε ότι δεν μπορεί ένας προπονητής τη μία χρονιά να χαρακτηρίζεται ο πιο πετυχημένος και την άλλη εύκολα να δέχεται την κριτική όλων. Πάντως, σχετικά με τη φιλολογία της αμφισβήτησης του προπονητή που δημιουργήθηκε, ήταν ξεκάθαρος: «Ουδέποτε δημιουργήθηκε θέμα με τον Ουζουνίδη και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όποτε μιλάνε προπονητής και πρόεδρος να υπάρχει θέμα. Δεν θα συζητάμε για το καλό της ομάδας;».
Πάντως, ο Κωστής Πηλαδάκης δεν κρύβει ότι έχει και απογοήτευση, αλλά θα συνεχίζει να μάχεται γα το καλό τη ομάδας. Ο πρόεδρος είναι δυσαρεστημένος που φέτος οι εισπράξει στο Αλκαζάρ έχουν μειωθεί κατά 80.000 ευρώ σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, καθώς οι εισπράξεις των εισιτηρίων (αν συμπεριληφθούν και τα πρόστιμα που δέχεται η ομάδα) είναι αρνητικές σε σχέση με την περασμένη περίοδο, όπως και οι εισπράξεις από τα διαρκείας, σε μια χρονιά που η ομάδα έχει το μεγαλύτερο προϋπολογισμό (από όλες τις χρονιές), καθώς υπήρξαν σημαντικές δαπάνες για εγκαταστάσεις στα Δένδρα, αλλά και αγοράστηκαν παίκτες (Σίμιτς, Τουάμα, Αμπουχατζίρα, Ρομέου) και για τους οποίους δαπανήθηκαν αρκετά χρήματα.
ΠΕΡΙ ΓΗΠΕΔΟΥ
Όταν μιλάς με τον πρόεδρο της Α.Ε.Λ., Κωστή Πηλαδάκη, δεν είναι δυνατόν η συζήτηση να μην περιστραφεί και γύρω από το γήπεδο. Και το πρώτο που τον ρωτήσαμε είναι από ποιον γίνεται η χρηματοδότηση και τι γίνεται με τα περίφημα «βυσσινί» ομόλογα, που θα είχαν εκδοθεί.
Μας είπε ο πρόεδρος: «Μέχρι τώρα η χρηματοδότηση γίνεται κατά 70% από τη Marfin Bank και κατά 30% από μένα. Για τα ομόλογα πιστεύω ότι θα εκδοθούν τον Μάρτιο, ακόμα δεν γνωρίζω το τοκομερίδιο, αλλά θα είναι συνδεδεμένο με τις αποδόσεις των ακινήτων. Άλλωστε, οι οικονομικές συνθήκες ήταν δύσκολες για την έκδοση των ομολόγων, αφού όλοι είδαν πως πιέστηκαν ακόμα και τα ομόλογα Ελληνικού Δημοσίου».
Ο κ. Πηλαδάκης θα πει πολλά περισσότερα για όλα τα θέματα στην πρώτη συνέντευξη Τύπου που θα δώσει το 2010 και αυτή θα είναι προς τα τέλη Ιανουαρίου.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass