ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 48 ΩΡΕΣ Η ΛΑΡΙΣΙΝΗ ΟΜΑΔΑ

Φορ έκπληξη ετοιμάζει η ΑΕΛ

* ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΙΚΤΗ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΟΜΑΔΑ * ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΩΣΤΗ ΠΗΛΑΔΑΚΗ * ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΠΑΙΚΤΗΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ

Δημοσίευση: 30 Δεκ 2009 2:06 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:00
Στις επόμενες 48 ώρες η ΑΕΛ θα αποκτήσει σέντερ φορ που είναι εγνωσμένης αξίας, δεν είναι ελεύθερος και αγωνίζεται σε ευρωπαϊκή ομάδα χωρίς να διευκρινίζεται αν είναι Ευρωπαίος ή άλλης εθνικότητας. Ο παίκτης βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και ο πρόεδρος της ΑΕΛ Κωστής Πηλαδάκης χειρίζεται αποκλειστικά το θέμα της μεταγραφής του.
Σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες το όνομά του δεν έχει αναφερθεί πουθενά και είναι παίκτης που από καιρό παρακολουθούσε η ΑΕΛ και τώρα διαπραγματεύεται με το σύλλογό του την απόκτησή του.
Χθες βράδυ όλα έδειχναν να βρίσκονται σε καλό δρόμο και η ΠΑΕ ΑΕΛ προσπαθούσε να μην υπάρξει πιθανή διαρροή ώστε να μην υπάρξει εμπλοκή και άλλου συλλόγου.
Αν ο παίκτης υπογράψει σήμερα τότε δεν αποκλείεται να προλάβει να αγωνισθεί και στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης στις 5 Ιανουαρίου.
Στο μεταξύ μια ανάσα είναι η ΑΕΛ από την απόκτηση του Βελάσκο καθώς το μόνο που απομένει είναι να πάρει ο παίκτης την ελευθέρας του από τον Πανθρακικό κάτι που δεν αποκλείεται να συμβεί και σήμερα.
Ο Βελάσκο προορίζεται για τη θέση του δεξιού μπακ.
Οι μεταγραφές της ΑΕΛ δεν θα σταματήσουν εδώ καθώς θα αποκτηθούν ακόμα ένα αριστερό χαφ και ένα ακόμα σέντερ φορ.
Μάλιστα χθες στην προπόνηση υπήρχε ένας 21χρονος παίκτης «έγχρωμος» που αγωνίζεται στο Βέλγιο (β’ κατηγορία) και πήρε μέρος στην προπόνηση. Τον παίκτη όπως πληροφορηθήκαμε έφερε ο Ναΐμ Ααράμπ.
ΟΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΗΛΑΔΑΚΗ
Από χθες το απόγευμα βρίσκεται στη Λάρισα και ο πρόεδρος της ΑΕΛ Κωστής Πηλαδάκης που θα παραμείνει μέχρι σήμερα το βράδυ στη Λάρισα με στόχο να δώσει μήνυμα με αρκετούς αποδέκτες για την αναστροφή του αγωνιστικού κλίματος που υπάρχει στην ΑΕΛ αφού η ομάδα βρίσκεται μόλις ένας βαθμό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Ο πρόεδρος της ΑΕΛ αρχικά επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του νέου γηπέδου της ΑΕΛ και έμεινε χαρούμενος από την πρόοδο των εργασιών και όλα δείχνουν ότι αρχές του 2011 θα παίζει η ομάδα στο νέο της γήπεδο.
Στη συνέχεια πήγε στα γραφεία της ΠΑΕ και ενημερώθηκε από τον οικονομικό υπεύθυνο Αστέριο Ιακωβίδη για τα οικονομικά των «βυσσινί» ενώ ακολούθησε συνάντηση με τον τεχνικό Μαρίνο Ουζουνίδη.
Οι δύο άνδρες κατά πληροφορίες συζήτησαν τα μεταγραφικά και ο κ. Πηλαδάκης άνοιξε τα «χαρτιά» του για την απόκτηση του σέντερ φορ που μπορεί να κάνει τη διαφορά.
Στη συνέχεια κάλεσε πέντε παίκτες και τους ζήτησε να ανεβάσουν την απόδοσή τους (ανάμεσά τους είναι ο Τουάμα, ο Αμπουχατζίρα και ο Ααράμπ) ενώ στη συνέχεια είχε συνάντηση με αντιπροσωπεία των οργανωμένων φιλάθλων MONSTERS και τους ζήτησε τη στήριξη της ομάδας αλλά και μίλησε και για άλλα διαδικαστικά θέματα.
ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ
Οι παίκτες της ΑΕΛ προπονήθηκαν χθες κανονικά το πρωί κάτι που θα γίνει και σήμερα. Δεν αποκλείεται μάλιστα να μιλήσει σήμερα στους παίκτες και ο πρόεδρος της ομάδας Κωστής Πηλαδάκης και να τονίσει την αναγκαιότητα να δώσουν περισσότερα στο γήπεδο για να ξεμπλέξει η ομάδα από τις περιπέτειες.
Αύριο η Λαρισινή ομάδα θα δώσει φιλικό παιχνίδι με τον Τύρναβο 2005.
ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡ.
Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ενημερώνει το φίλαθλο κοινό της ότι από σήμερα το πρωί τίθενται σε διάθεση τα εισιτήρια για την αναμέτρηση της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος SuperLeague ΟΠΑΠ, με αντίπαλο την ομάδα του Αστέρα Τρίπολης (Τρίτη 05/01, ώρα 4.45 μ.μ., στάδιο Αλκαζάρ). Η διάθεση θα γίνεται από το επίσημο κατάστημα της ομάδας «Vissini Store» (Μανωλάκη 1), κατά τις ημέρες και ώρες λειτουργίας των καταστημάτων. Τα εκδοτήρια του σταδίου θα λειτουργήσουν από τις 2.30 μ.μ. της ημέρας αγώνα.
Οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα είναι οι εξής:
ΘΥΡEΣ 6-7: 12 ευρώ
ΘΥΡΑ 10 A+B - COSMOTE: 20 ευρώ
ΘΥΡΑ 2 - CARGLASS: 35 ευρώ
ΘΥΡΑ 4 - ΗΛΕΚΤΡΟΡΑΜΑ: 35 ευρώ
ΘΥΡΑ 3 VIP: 65 ευρώ
Γίνεται επίσης γνωστό ότι:
- Διατίθενται παιδικά εισιτήρια στην τιμή των 10 ευρώ για όλες τις θύρες, για παιδιά ηλικίας έως 14 ετών με συνοδό.
- Για τη χρήση της «Παιδικής Κερκίδας – ΟΛΥΜΠΟΣ» και της Θύρας 1, θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση μετά το πέρας της σύσκεψης για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα, η οποία θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Πέμπτης 31/12.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Υπενθυμίζεται ότι όλα τα εισιτήρια θα είναι ονομαστικά, που σημαίνει ότι κάθε φίλαθλος θα πρέπει να προσκομίζει κατά την αγορά του εισιτηρίου, αλλά και κατά την έλευσή του στο γήπεδο, την αστυνομική του ταυτότητα. Υποχρέωση της ΠΑΕ είναι να αναγράφει επί του εισιτηρίου ονοματεπώνυμο και ΑΔΤ του κατόχου, διατηρώντας ταυτόχρονα σχετική λίστα την οποία θα διαθέτει αρμοδίως σε κάθε ζήτηση.
Ζητείται, λοιπόν, η κατανόηση και η διάθεση συνεργασίας των φιλάθλων, για την αντιμετώπιση της διαδικασίας, την αποφυγή πρόσθετης ταλαιπωρίας όλων και την ορθή εφαρμογή του μέτρου, σύμφωνα με το νόμο και τη σχετική απόφαση της Superleague».
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass