Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΗΣ ΑΕΛ

Με νέο πρόσωπο τον Σαντέρ Πουρί...

* ΟΥΤΕ ΧΘΕΣ ΚΑΠΟΙΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ

Δημοσίευση: 29 Δεκ 2009 1:44 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:00
Μετά από τέσσερις μέρες οι παίκτες της ΑΕΛ συγκεντρώθηκαν ξανά στα Δένδρα με τον τεχνικό Μαρίνο Ουζουνίδη να είναι απόλυτα ικανοποιημένος καθώς είδε όλους τους παίκτες του να δίνουν παρών στην προπόνηση(έστω και αν δύο ο Ααράμπ και Σερεμέτ έφθασαν αργοπορημένα λόγω προβλημάτων στις πτήσεις τους και έχασαν το ζέσταμα) και ανάμεσά τους το τρίτο μεταγραφικό απόκτημα του Ιανουαρίου τον Σαντέρ Πουρί.
Ο 21χρονος Εσθονός αποκτήθηκε από τους «βυσσινί» αλλά η μεταγραφή του δεν ανακοινώνεται ακόμα για γραφειοκρατικούς λόγους μιας και αργούν να έρθουν τα χαρτιά του από την Εσθονία.
Η ουσία είναι ότι ο Σαντέρ Πουρί έχει αποκτηθεί και αποτελεί το τρίτο απόκτημα πριν ακόμα αρχίσει η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου και αναμένονται άλλες τέσσερις μεταγραφές.
Τι ΨΑΧΝΕΙ Η ΑΕΛ
Η ΑΕΛ αυτή τη στιγμή ψάχνει για να αποκτήσει δύο επιθετικούς, ένα αριστερό χαφ και ένα δεξί μπακ αλλά μέχρι τώρα δεν έχει καταστεί δυνατό οι διαπραγματεύσεις που γίνονται να έχουν αίσιο τέλος.
Για τη θέση του δεξιού μπακ υπάρχει το εκδηλωμένο ενδιαφέρον για τον Βελάσκο του Πανθρακικού που όμως δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ομάδα της Κομοτηνής. Αν ο παίκτης δε λύσει τη συνεργασία του με τον Πανθρακικό τότε δύσκολα θα φορέσει τη φανέλα της ΑΕΛ. Από κει και πέρα δεν γνωρίζουμε να υπάρχει άλλη λύση στη θέση αυτή.
Για αριστερό χαφ δεν υπάρχει κάτι που να έχει διαρρεύσει από την ΠΑΕ ΑΕΛ και ίσως να αποτελεί εξάρτηση από τα χρήματα που θα ξοδευτούν για την απόκτηση των δύο επιθετικών.
Για επιθετικό η ΑΕΛ έχει κάνει πρόταση στον Πολωνό Μάρεκ Σαγκανόφσκι που αγωνιζόταν στην Σαουθάμπτον που αγωνίζεται στην Γ’ κατηγορία. Ο Σαγκανόφσκι που είναι διεθνής με την εθνική Πολωνίας (33 φορές, 5 γκολ) και έχει αγωνισθεί σε πολλές ευρωπαϊκές ομάδες. Στη Σαουθάμπτον φέτος δεν έχει καλή παρουσία καθώς δεν έχει παίξει ολόκληρα παιχνίδια αλλά οι πληροφορίες μιλάνε για δυσαρέσκεια του παίκτη επειδή δεν παραχωρήθηκε με μεταγραφή το καλοκαίρι.
Πέρυσι είχε πέρασμα και από τη δανική Ααλμποργκ.
Από τους υπόλοιπους στόχους ο Ρετζίφο δείχνει να είναι τελειωμένος όπως και ο Γιανίκ Καμανάν καθώς ο πρώτος πάει στην Ομόνοια και ο δεύτερος σε τουρκική ομάδα.
Η μόνη περίπτωση που αυτή τη στιγμή υπάρχει στον ορίζοντα πλην του Σαγκανόφσκι είναι αυτή του Ρουμπεν Ολιβέιρα του Ουρουγανού της Νασιονάλ με κοινοτικό διαβατήριο.
ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ
Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανακοίνωσε χθες στους παίκτες το προπονητικό πρόγραμμα και όπως έδειξε τους περιμένει σκληρή δουλειά ενόψει του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης στις 5 Ιανουαρίου.
Σήμερα οι παίκτες θα κάνουν το πρωί προπόνηση όπως και αύριο ενώ την Πέμπτη παραμονή Πρωτοχρονιάς στις 3 μ.μ. θα γίνει φιλικό παιχνίδι με τον Τύρναβο 2005 που είναι πρωτοπόρος στον 4ο όμιλο του Περιφερειακού πρωταθλήματος.
Το αξιοσημείωτο είναι ότι οι παίκτες θα κάνουν προπόνηση και την Πρωτοχρονιά με τη διαφορά ότι θα γίνει το απόγευμα.
ΣΗΜΕΡΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Σήμερα θα βρίσκεται στη Λάρισα και ο πρόεδρος της ΑΕΛ Κωστής Πηλαδάκης με στόχο να βοηθήσει στην αναστροφή του αγωνιστικού κλίματος της ομάδας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα έχει συνάντηση με παίκτες που θα του ζητηθούν να λύσουν τα συμβόλαιά τους και οι πληροφορίες μιλάνε για τους Μάλαρζ, Κάσας και Ντέλσον ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα έχει συνομιλία και με τους Αμπουχατζίρα, Τουάμα για να τους ανεβάσει το ηθικό(θυμίζουν αυτές οι δύο περιπτώσεις την εποχή Κλέιτον όπου και τότε ο πρόεδρος φρόντιζε προσωπικά για την ψυχολογία του παίκτη και όχι μόνο...).
Σίγουρα θα υπάρχει και ομιλία προς τους ποδοσφαιριστές ενώ κανείς δεν γνωρίζει πόσο θα παραμείνει στη Θεσσαλική πρωτεύουσα.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass