ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ ΤΗΣ ΑΕΛ

Ο Πουρί έκλεισε, κοντά και ο Βελάσκο

* Η ΟΜΟΝΟΙΑ ΜΠΗΚΕ ΔΥΝΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΕΤΖΙΦΟ

Δημοσίευση: 28 Δεκ 2009 2:24 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:00
Η ΑΕΛ στα τέλη του 2009 βρίσκεται στην πιο άσχημη κατάσταση που θα μπορούσε να φανταστεί και ο πιο απαισιόδοξος φίλαθλός της καθώς αγωνιστικά έχει προβλήματα όπως μαρτυράει και η θέση που έχει στα βαθμολογικό πίνακα μιας και απέχει μόλις ένα βαθμό παραπάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού ενώ βρίσκεται και σε ανεύρεση ποδοσφαιριστών που θα της αλλάξουν την αγωνιστική εικόνα.
Τα μεταγραφικά είναι και αυτά που αυτή τη στιγμή με δεδομένο ότι το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος των «βυσσινί» είναι στις 5 Ιανουαρίου με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης που κυριαρχούν στο ενδιαφέρον των Λαρισαίων φιλάθλων.  
Μέχρι τώρα έχουν κλείσει ο Ουρουγουανός τερματοφύλακας Σεμπαστιάν Βιέρα και ο γνώριμος από τη θητεία του σε Άρη και Αστέρα Τρίπολης Φλάβιο Πίντο. 
Πληροφορίες αναφέρουν ότι παίκτης της ΑΕΛ θεωρείται και ο 21χρονος Εσθονός Σαντέρ Πουρί που όμως είναι άγνωστο για ποιο λόγο δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα η υπογραφή του στη λαρισινή ομάδα.
Στο μεταξύ από αξιόπιστες πηγές της ΑΕΛ αναφέρεται ότι στόχο της ομάδας είναι και ο Χουάν Βελάσκο Ντάμας, Ισπανός ποδοσφαιριστής, γεννημένος στη Σεβίλη στις 15 Μαΐου 1977 και από την αγωνιστική περίοδο 2008-2009 φορά τα χρώματα του Πανθρακικού.
Ξεκίνησε την καριέρα του από την Φ.Κ. Σεβίλη όπου και παρέμεινε τα δύο πρώτα χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας 1997-99. Μετακόμισε στη Θέλτα Βίγκο όπου και έμεινε για πέντε χρόνια αγωνιζόμενος και στο Τσάμπιονς Λιγκ το 2004. Επόμενος σταθμός στην καριέρα του ήταν η Ατλέτικο Μαδρίτης την διετία 2004-06. Ενώ τη σεζόν 2006-07 ήταν μέλος της ομάδας της Εσπανιόλ Βαρκελώνης που έφτασε μέχρι τον τελικό του κυπέλλου ΟΥΕΦΑ. Ακολούθησε ένα σύντομο πέρασμα από την Αγγλική Νόριτς. Το Σεπτέμβριο του 2008 υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας ενός έτους με τον Πανθρακικό Κομοτηνής το οποίο ανανεώθηκε για δύο ακόμα χρόνια τον Ιανουάριο του 2009.
Με την ομάδα της Κομοτηνής αγωνίστηκε συνολικά 26 φορές εκ των οποίων 22 την περσινή σεζόν και 4 φορές φέτος καθώς είχε τραυματισμό. Είναι 5 φορές διεθνής με την εθνική Ισπανίας.
Πάντως οι Λαρισαίοι φίλαθλοι βρίσκονται σε αναμονή των ηχηρών μεταγραφών που θα αφορούν στην απόκτηση δύο σέντερ φορ και δύο πλάγιων μέσων. Μέχρι τώρα είχε γίνε γνωστό το ενδιαφέρον για τον Περουβιανό Ρεντζίφο της Λεχ Πόζναν που όμως στη μεταγραφή του μπήκε δυνατά και η Ομόνοια Κύπρου ενώ και ο Γάλλος της Σιβασπόρ Γιανίκ Καμανάν δεν έχει και πολλές ελπίδες να έρθει στην ΑΕΛ.
Τέλος για τον Ρούμπεν Ολιβέιρα η ΑΕΛ έκανε πρόταση αλλά μέχρι τώρα δεν υπάρχει θετική απάντηση.
Με τα μέχρι τώρα δεδομένα έως τις 5 Ιανουαρίου και στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης δύσκολα θα γίνει κάποια μεταγραφή κάτι που σημαίνει ότι δεν αποκλείεται τα σέντερ φορ που ψάχνουν οι «βυσσινί» μνα τα δούμε μετά τις 15 Ιανουαρίου (άλλωστε μετά το παιχνίδι με τον Αστέρα η ΑΕΛ παίζει εκτός έδρας με τον Ολυμπιακό που δεν θεωρείται παιχνίδι ικανό να δώσει βαθμό η βαθμούς).
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ
Μετά από πέντε ουσιαστικά μέρες άδεια που έδωσε ο τεχνικός Μαρίνος Ουζουνίδης σήμερα θα υπάρξει η επιστροφή των παικτών στη Λάρισα όπου θα αρχίσει και η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.
Λογικά δεν θα πρέπει να υπάρχει κανένας απόντας και η ηρεμία θα πρέπει να έχει δώσει τη θέση της στον εκνευρισμό που υπήρχε από τη βαριά ήττα στη Λιβαδειά από τον Λεβαδειακό με 3-0.
Για το παιχνίδι με τον Αστέρα ο Ουζουνίδης δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ματίας Ιγγλέσιας που έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες και δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στο συγκεκριμένο παιχνίδι.
Γα την Πρωτοχρονιά λογικά δεν προβλέπεται νέα άδεια ενώ πληροφορίες θέλουν για την παραμονή να έχει προγραμματιστεί φιλικό παιχνίδι με τον Τύρναβο που είναι πρωτοπόρος στον 4ο όμιλο της Δ’ Εθνικής.
ΚΑΙ Ο ΠΗΛΑΔΑΚΗΣ...
Την Τρίτη θα αφιχθεί στη Λάρισα και ο πρόεδρος της ΑΕΛ Κωστής Πηλαδάκης που αναμένεται να έχει ιδιαίτερη συνάντηση με τους παίκτες για να τους ζητήσει να αναλάβουν την ευθύνη τους κάτι που θα γίνει για δεύτερη φορά τη φετινή περίοδο.
Ο πρόεδρος της ΑΕΛ δεν αποκλείεται να έχει συνάντηση και με τους παίκτες που θα ζητηθεί να λύσουν τα συμβόλαιά και οι πρώτες πληροφορίες μιλάνε για τους Μάλαρτζ, Ντέλσον και Κάσας.
Πάντως ο ερχομός του κ. Πηλαδάκη σε εορταστική περίοδο συμβαίνει για πρώτη φορά μια και ο πρόεδρος έρχονταν πάντα δύο ή τρεις μέρες πριν από αγωνιστική υποχρέωση της λαρισινής ομάδας.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass