ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΝΘΟΥΠΟΛΗΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΜΑΔΙ (1-1)

Ισοπαλία μετά... παραπόνων

* ΣΕ ΦΟΡΤΙΣΜΕΝΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΕΞ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ 1ου ΟΜΙΛΟΥ ΤΗΣ Β’ ΕΠΣΛ

Δημοσίευση: 28 Δεκ 2009 2:24 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:00
Με πολλά παράπονα για τη διαιτησία –που κρίνονται δικαιολογημένα- αποχώρησαν από το γήπεδο Ανθούπολης, γηπεδούχοι και φιλοξενούμενοι στο εξ αναβολής παιχνίδι του 1ου ομίλου της Β’ ΕΠΣΛ ανάμεσα στην Ανθούπολη και τον Ολυμπιακό Χειμαδίου που έληξε ισόπαλο με σκορ 1-1.
Ο κακός αγωνιστικός χώρος ουσιαστικά μετέτρεψε το παιχνίδι σε λασπομαχία και δεν επέτρεψε να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο, ενώ κάποια λάθη του διαιτητή κ. Καλαντζή τα οποία έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του παιχνιδιού είχαν σαν αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση ενώ δεν αποφεύχθηκαν και οι διαξιφισμοί σε προσωπικό επίπεδο.
Με την έναρξη της αναμέτρησης οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να επιβάλουν το ρυθμό τους και να ελέγξουν το παιχνίδι πιέζοντας τον αντίπαλό τους.
Στο 25’ το Χειμάδι δημιούργησε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία όταν ο Αρβανίτης μετά από ωραία ενέργεια μπήκε από τα δεξιά στην αντίπαλη περιοχή, «έσπασε» την μπάλα στον επερχόμενο Νούσιο όμως το πλασέ του τελευταίου κι ενώ ο αντίπαλος τερματοφύλακας ήταν εκτός θέσης αποκρούστηκε από τους αμυνόμενους της Ανθούπολης που έσπευσαν να καλύψουν την εστία τους.
Η δεύτερη μεγάλη στιγμή για τους φιλοξενούμενους σημειώθηκε στο 42’ όταν μετά από εκτέλεση φάουλ η μπάλα κατέληξε στον Αρβανίτη που από πολύ κοντά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Καλαντζή.
Στην επανάληψη το σκηνικό του αγώνα άλλαξε με την Ανθούπολη να ισορροπεί αρχικά την κατάσταση και στη συνέχεια να περνά στο προσκήνιο ψάχνοντας το δρόμο προς τα δίχτυα.
Στο 73’ σημειώθηκε η επίμαχη φάση όταν ο Γκόλτσιος βγήκε στην αντεπίθεση από τα αριστερά, απέφυγε τον αντίπαλο αμυντικό και με ψύχραιμο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0 για την Ανθούπολη. Στο ξεκίνημα ωστόσο της φάσης και πιο συγκεκριμένα τη στιγμή που οι γηπεδούχοι έκλεψαν την μπάλα για να εκδηλώσουν αντεπίθεση ο β’ βοηθός κ. Ρεντόπουλος είχε σηκώσει τη σημαία του για φάουλ που έγινε σε παίκτη του Χειμαδίου. Ο διαιτητής κ. Καλαντζής όμως δεν είδε τον βοηθό του και συνέχισε το παιχνίδι. Έτσι όταν επιτεύθχη το γκολ οι παίκτες του Χειμαδίου προπηλάκισαν τον κ. Καλαντζή εκφράζοντας τις έντονες διαμαρτυρίες τους. Το παιχνίδι για λίγα λεπτά διεκόπη αφού η κατάσταση είχε ξεφύγει ενώ χαρακτηριστικό ήταν ότι δεν βγήκε καμία κόκκινη κάρτα.
Μ’ αυτά και μ’ αυτά φτάσαμε στο 80ό λεπτό όταν μετά από φάουλ ο Σεβδαλής με κεφαλιά στην καρδιά της αντίπαλης άμυνας ισοφάρισε σε 1-1 που έμελε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα αφού τόσο ο Σαπουνάς στο 86’ για τους γηπεδούχους όσο και ο Τσαγκούλης στις καθυστερήσεις για τους φιλοξενούμενους έχασαν κλασικές ευκαιρίες για γκολ.
***
Σε ό,τι αφορά στη διαιτησία του κ. Καλαντζή δεν ήταν καλή αφού υπήρξε πρόβλημα στη συνεργασία με τους δύο βοηθούς του. Θα πρέπει να τονιστεί ότι ανάλογη φάση του με αυτή του 73’ είχε σημειωθεί και στο πρώτο ημίχρονο όταν ο α’ βοηθός κ. Γεωργίου είχε σηκώσει τη σημαία του σε χέρι ποδοσφαιριστή του Χειμαδίου όμως και πάλι ο διαιτητής δεν είχε δει τον βοηθό του.
Κάποια παράπονα προς τον κ. Γεωργίου για ένα γκολ που ακύρωσε ως οφσάιντ στο πρώτο μέρος εκφράστηκαν από το Χειμάδι. Χωρίς προβλήματα ο κ. Ρεντόπουλος.
ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ: Καλαντζής, Καψάλης, Κούρτης, Δημητρούλης, Παναγούλης, Κόντης (59’ Γκόλτσιος), Ευθυμίου (70’ Πατσιούρας), Χριστοδούλου, Σαπουνάς, Λάιος (25’ λ.τ. Βουβούσας), Νίκου.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΧΕΙΜΑΔΙΟΥ: Κατσιάνης, Βαρσάμης, Τόπης, Φάγιας, Γιουρούκας, Αμαρλαριώτης (59’ Κρητικός), Αρβανίτης (83’ Σαϊτάνης), Γκανάτσιος, Τσαγκούλης, Σεβδαλής, Νούσιος (46’ Γκίνος).
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Τερψιθέα        37-9    30
Αρμένιο          21-12 23
Σωτήριο          31-21 21
Α.Ε.Δ. Ενιπέα            21-13 20
Ομόνοια          22-10 19
Ραχούλα         22-16 19
Χειμάδι           20-16 19
Ανθούπολη    10-16 15
Ζάππειο         16-16 12
Ναρθάκι          12-17 12
Μελισσοχώρι 12-24 10
Κουλούρι        13-30 8
Υπέρεια          12-21 8
Ν. Περιβόλι     9-34    4
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Ναρθάκι          -           Μελισσοχώρι
Αρμένιο          -           Ανθούπολη
Εννιπέας        -           Κουλούρι
Χειμάδι           -           Σωτήριο
Τερψιθέα        -           Ζάππειο
Ν. Περιβόλι     -           Υπέρεια
Ραχούλα         -           Ομόνοια
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass