ΓΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Στη Σερβία η αγωνιστική ομάδα του ΝΟΛ

Δημοσίευση: 24 Δεκ 2009 17:16 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 12:59
Έχει γίνει πλέον θεσμός το camp προετοιμασίας στην περίοδο των εορτών της αγωνιστικής ομάδας του ΝΟΛ, ενόψει του Χειμερινού Πρωταθλήματος, να γίνεται στη Σερβία. Εδώ και επτά χρόνια συνεχόμενα η ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Λάρισας για 8 ημέρες μένει σε πόλη κοντά στο Νις της Σερβίας και έτσι οι αθλητές συνδυάζουν προπονήσεις και εκδρομές, ξεναγήσεις στη φιλόξενη χώρα των Σέρβων.
Φέτος 30 αθλητές της ομάδας με τους προπονητές του Ομίλου κ. Γεωργίου Νίκο και Οικονόμου Ζήση θα συμμετέχουν στο camp όπου συνοδοί θα είναι ο Έφορος της αγωνιστικής ομάδας κ. Σεβδαλής Ζήσης και ο γενικός αρχηγός των τμημάτων του ΝΟΛ κ. Αλέξης Δημήτρης. Επίσης θα συνοδεύσουν και γονείς των αθλητών που θα περάσουν με την ομάδα τα Χριστούγεννα στην πόλη της Σερβίας. Στόχος αυτού του camp κάθε χρόνο είναι να προετοιμαστούν οι αθλητές για τις επόμενες διοργανώσεις αλλά και να ζήσουν την εμπειρία της ομαδικότητας και της συνεργασίας. Η διοίκηση του ΝΟΛ ευχαριστεί για την προσφορά ανθρωπιστικής βοήθειας τα Σ/Μ Λάρισα ενώ εύχεται σε όλους τους αθλητές και τους γονείς Καλές Γιορτές με υγεία και πάντα επιτυχίες.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass