ΤΙ ΣΥΖΗΤΗΣΑΝ ΧΘΕΣ ΠΗΛΑΔΑΚΗΣ ΚΑΙ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ

Ανασχηματισμός παικτών στην ΑΕΛ

*ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ «ΚΑΥΤΟΙ» ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΩΝ

Δημοσίευση: 24 Δεκ 2009 2:08 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 12:59
Χθες στις 3 μ.μ. στα γραφεία του προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΛ Κωστή Πηλαδάκη στη Γλυφάδα της Αθήνας έγινε η συνάντηση μεταξύ του προέδρου της λαρισινής ομάδας και του τεχνικού Μαρίνου Ουζουνίδη παρουσία του αντιπροέδρου Κώστα Κωνστάντου.
Ο προπονητής αναχώρησε για την Αθήνα χθες στις 11 το πρωί περίπου και αφού προηγήθηκε η προπόνηση της ομάδας που έγινε υπό τις οδηγίες του γυμναστή Χρήστου Μουρίκη ενώ ο τεχνικός βγήκε για λίγο από το γραφείο του για να ευχηθεί στους παίκτες Καλά Χριστούγεννα.
Στη συνάντηση το κλίμα ήταν αρχικά «παγωμένο» και ο πρόεδρος της ΑΕΛ Κωστής Πηλαδάκης ρώτησε τον προπονητή για ποιο λόγο μετά τη Λιβαδειά είπε ότι όλοι έχουν μερίδιο ευθύνης. Και προχώρησε ρωτώντας ποιες είναι οι ευθύνες της διοίκησης...
Και ο πρόεδρος προχώρησε λέγοντας: «Πού έχει Μαρίνο ευθύνη η διοίκηση; Μία διοίκηση ευθύνεται αν δεν πληρώνει τους παίκτες, αν επεμβαίνει στο έργο του προπονητή, αν παίρνει παίκτες που δεν θέλει ο προπονητής».
Ο Ουζουνίδης πήρε το λόγο και απάντησε τα εξής: «Πιστεύω ότι η ομάδα είναι μια οικογένεια και όταν κερδίζει όλοι κερδίζουν και όταν χάνει όλοι φταίνε. Δεν θα μιλήσουμε για ποσοστά ευθυνών. Αυτό είπα στην συνέντευξη Τύπου αλλά δυστυχώς δεν πέρασε προς τα έξω. Νομίζω ότι αν είμαστε οικογένεια είμαστε μαζί στις χαρές και στις λύπες όπως λένε οι οπαδοί μας και δεν ξεχωρίζουν διοίκηση, προπονητής και παίκτες».
Ο κ. Πηλαδάκης δεν θέλησε να προχωρήσει περισσότερο λέγοντας ότι το μοντέλο που έχει σαν ομάδα είναι ο προπονητής να είναι και τεχνικός διευθυντής γι’ αυτό και του δίνει το δικαίωμα να αποφασίζει και του είπε αν έχει κανένα παράπονο.
Ο Ουζουνίδης απάντησε: «Όχι πρόεδρε, ας βγει κάποιος να πει αν υπάρχει παράπονο από μένα για σένα. Εγώ δεν έχω πει σε κανέναν άσχημα λόγια για σένα. Δεν ξέρω τι σου μεταφέρουν...».
Ο κ. Πηλαδάκης έδειξε να ικανοποιείται από αυτά που είπε ο Μαρίνος Ουζουνίδης και αφού κράτησε η συζήτηση αυτή κανένα μισάωρο (δεν μάθαμε αν έγινε η συζήτηση μετά φαγητού ή όχι καθώς ήταν μεσημέρι...) ρωτήθηκε ο Ουζουνίδης τι φταίει που η ομάδα βρίσκεται μια ανάσα από τον υποβιβασμό.
Ο Ουζουνίδης απάντησε ότι υπάρχουν πολλές ατυχίες με αποκορύφωμα το θάνατο του Αντόνιο Ντε Νίγκρις και αν άλλη ομάδα είχε τις ίδιες ατυχίες τότε ίσως να ήταν χαμηλότερα στο βαθμολογικό πίνακα. Από το καλοκαίρι, τόνισε ο προπονητής, δεν έπαιξε ένα παιχνίδι πλήρης ενώ υπήρχαν πολλές άσχημες διαιτησίες.
Και προχώρησε ο Πηλαδάκης ρωτώντας πώς θα σωθεί η «παρτίδα». «Αν κάνουμε μεταγραφές και πόσες θα σώσουμε την ομάδα» ήταν η ερώτηση του προέδρου.
Ο Ουζουνίδης απάντησε τέσσερις μεταγραφές και συμφώνησαν αυτές να είναι δύο επιθετικοί, ένα δεξί μπακ και ένας επιτελικός μέσος.
Από κει και πέρα υπήρξε και συζήτηση για τους παίκτες που θα τους ζητηθεί να λύσουν τα συμβόλαιά τους και αυτοί ήταν τρεις, ο Μάλαρτζ (μετά την εμφάνιση με τον Λεβαδειακό υπάρχει μεγάλη δυσαρέσκεια), ο Κάσας και ο Ντέλσον.
Στη συζήτηση οι πληροφορίες θέλουν να έπεσε και το όνομα του Τουάμα στον οποίο οι πληροφορίες χρεώνουν ότι υπάρχει μια άσχημη συμπεριφορά αλλά ο πρόεδρος τόνισε ότι στις 29 Δεκεμβρίου θα βρίσκεται στη Λάρισα και θα μιλήσει με Τουάμα και Αμπουχατζίρα ώστε να βελτιώσουν την απόδοσή τους. «Το έκανα παλιά και με τον Κλέιτον, είναι παίκτες που δαπανήσαμε πολλά χρήματα για να τους αποκτήσουμε και δεν μπορούμε να μην πάρουμε αυτό που μπορούν να βγάλουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο» φέρεται ότι είπε κατά τη συνάντηση της «τρόικα».
ΓΙΑ ΠΟΥΡΙ
Οι πληροφορίες θέλουν η συζήτηση να περιστράφηκε και γύρω από την απόκτηση του Σαντέρ Πουρί και ο πρόεδρος ρώτησε αν μπορεί να παίξει άμεσα καθώς θα δαπανηθούν περίπου 100.000 ευρώ. Ο Ουζουνίδης μίλησε για μία επένδυση και σήμερα ή αύριο θα αποφασιστεί αν αποκτηθεί τελικά ο 21χρνος Εσθονός από τη Λεβάντια Ταλίν και αν ο προϋπολογισμός της ΑΕΛ επιτρέπει να κάνει επενδύσεις ή μεταγραφές που αυτή τη στιγμή θα προσφέρουν άμεσα στην ομάδα.
ΣΕ ΑΔΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ
Οι παίκτες της ΑΕΛ από χθες και μέχρι τη Δευτέρα το απόγευμα θα βρίσκονται σε άδεια και θα επιστρέψουν μαζί με τον πρόεδρο Κωστή Πηλαδάκη που θα βρίσκεται και αυτός στη Λάρισα.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass