ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΣΧΗΜΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Ντόμινο ευθυνών στην Α.Ε.Λ.

* ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΑΡΙΣΑΙΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ* ΣΙΓΗ ΙΧΘΥΟΣ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΟ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ Κ. ΠΗΛΑΔΑΚΗ

Δημοσίευση: 23 Δεκ 2009 2:09 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 12:59
Τα άσχημα αποτελέσματα φέρνουν γκρίνιες και στην Α.Ε.Λ. και αυτές, μετά την ήττα από τον Λεβαδειακό το περασμένο Σάββατο στη Λεβαδιά με 3-0, έχουν ξεπεράσει κάθε όριο, με τους Λαρισαίους φιλάθλους να εκφράζουν ποικιλότροπα τις αντιδράσεις τους. Αρχικά με αποχώρηση από τον αγώνα, όταν η ομάδα βρέθηκε να χάνει με 3-0, και μετά με «θερμή» υποδοχή στην αποστολή, όταν επέστρεψε από την πρωτεύουσα της Βοιωτίας.
Παράλληλα, αυτό που δημιουργεί πιο έντονο προβληματισμό είναι το ντόμινο των ευθυνών, που αν συνεχιστεί θα δημιουργήσει μεγαλύτερα προβλήματα στην ομάδα.
Ο καθένας προσπαθεί να αναλάβει ένα μέρος των ευθυνών του και άλλοι να αποποιηθούν κάποιες από αυτές.
Αυτή τη στιγμή το δεδομένο είναι ότι έγιναν άσχημες επιλογές το καλοκαίρι, κάποιες απ’ αυτές μπορεί να ήταν στη λίστα του προπονητή, αλλά κάποιες απ’ αυτές μπορεί να μην ήταν οι αρχικές. Το ζητούμενο δεν είναι αν έγιναν λάθη και ποια το καλοκαίρια, αλλά πώς η ομάδα θα μπορέσει να ανακάμψει και να πετύχει την παραμονή στην κατηγορία.
Δεν είναι η ώρα να αναφέρουμε ότι φταίει ο Πηλαδάκης, ο Ουζουνίδης ή οι παίκτες, αλλά το σίγουρο είναι ότι με το υπάρχον έμψυχο δυναμικό η ομάδα αυτή τη στιγμή έχει περιέλθει σε κρίση. Δεν μπορεί ο Πηλαδάκης να ήταν πέντε χρόνια πετυχημένος πρόεδρος και «εν μια νυκτί» να έγινε αποτυχημένος ή πέρυσι ο Ουζουνίδης να είχε φέρει την ομάδα στην καλύτερη θέση της τελευταίας εικοσαετίας και φέτος να είναι ο χειρότερος προπονητής.
Από το καλοκαίρι, δυστυχώς, η Α.Ε.Λ. δεν εμπνέει (από τα παιχνίδια με τους «ψαράδες» του Ρέικιαβικ για το Γιουρόπα Λιγκ φάνηκαν οι αδυναμίες) και τώρα με τη λήξη του πρώτου γύρου έχει επέλθει και πανικός.
Σήμερα, στις 4 μ.μ. περίπου, στα γραφεία του στην Αθήνα, ο πρόεδρος Κωστής Πηλαδάκης θα έχει συνάντηση με τον τεχνικό της ομάδας Μαρίνο Ουζουνίδη και οι πληροφορίες θέλουν να μιλάνε για εκκαθαρίσεις στην ομάδα, αλλά και για μεταγραφές. Το θέμα είναι αν θα υπάρξει απόλυτη ταύτιση των απόψεων, καθώς οι επιλογές του καλοκαιριού δεν ήταν και οι ιδανικότερες.
Θα υπάρξουν, όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, διορθωτικές κινήσεις στις επιλογές του καλοκαιριού και κάποιοι φαίνεται ότι θα αποτελέσουν παρελθόν, όπως ο Ντέλσον, ο Κάσας και πιθανότατα ο Τουάμα με τον Σερεμέτ. Σύνολο τέσσερις παίκτες.
Τώρα, το γεγονός ότι δεν ανακοινώνεται η μεταγραφή του Εσθονού Πουρί δημιουργεί κάποιες απορίες (θα κοστίσει 100.000 ευρώ), αλλά και οι ποδοσφαιριστές που θα αποκτηθούν θα είναι τρεις. Οι δύο θα παίζουν στην επίθεση και ο άλλος θα είναι δεξί ή αριστερό χαφ.
ΟΥΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ
Το εντυπωσιακό είναι ότι χθες και προχθές ο τεχνικός της ομάδας, Μαρίνος Ουζουνίδης, δεν είπε ούτε κουβέντα στους παίκτες (και τι να πει για την εμφάνιση που έκαναν...). Είναι χαρακτηριστικό ότι ήταν κλεισμένος στο γραφείο του και οι παίκτες έκαναν τρέξιμο υπό τις οδηγίες του γυμναστή Χρήστου Μουρίκη. Στην προπόνηση οι μοναδικοί που δεν πήραν μέρος ήταν ο Κυριακίδης με τον Σωτηρίου, που ταλαιπωρούνται από ίωση, ενώ σήμερα έχει προγραμματιστεί προπόνηση για τις 10 το πρωί.
Στην προπόνηση δεν θα πάρουν μέρος οι ξένοι παίκτες, που έχουν ήδη πάρει άδεια και από σήμερα μέχρι τη Δευτέρα όλοι έχουν άδεια.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass