ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΜΙΚΤΗΣ ΝΕΩΝ ΤΗΣ ΕΠΣΛ ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΤΑΣΟΣ ΜΠΕΡΙΤΖΑΣ

Βλέπει πρόκριση και στέλνει μήνυμα με… βυσσινί απόχρωση

* ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΤΑΛΕΝΤΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ Ο ΛΑΡΙΣΑΙΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ * ΟΡΙΑΚΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΚΤΗ ΠΑΙΔΩΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ

Δημοσίευση: 18 Δεκ 2009 2:23 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 12:57
Δεδομένη συμφώνα με τον Τάσο Μπεριτζά θα πρέπει να θεωρείται η πρόκριση της μικτής ομάδας Νέων της ΕΠΣΛ στην επόμενη φάση του φετινού πρωταθλήματος. Ο τεχνικός της ΕΠΣΛ παρουσιάστηκε αισιόδοξος για την πορεία της ομάδας, ενώ δεν παρέλειψε να στείλει κι ένα μήνυμα με… βυσσινί απόχρωση.
«Αν και είναι νωρίς να μιλάμε για πρόκριση πιστεύω ότι σύμφωνα με την εικόνα που παρουσιάσαμε στα δύο προηγούμενα παιχνίδια, η συμμετοχή μας στην επόμενη φάση της διοργάνωσης θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη» είπε χαρακτηριστικά ο Τάσος Μπεριτζάς και συνέχισε:
«Είχα πει ότι στο πρώτο παιχνίδι κάναμε την καλύτερη εμφάνιση όμως μας έλειπε το γκολ. Με την Ημαθία ήρθαν τα γκολ και γι’ αυτό οδηγηθήκαμε σε μια ευρεία νίκη. Η ομάδα μας έχει την πολυτέλεια να διαθέτει παίκτες με προσωπικότητα που μπορούν να σκοράρουν».
- Τι σημαίνει η νίκη επί της Ημαθίας που είναι ένα από τα φαβορί της διοργάνωσης;
«Είναι θετικό για τα παιδιά από πλευράς αυτοπεποίθησης και ψυχολογίας στην προσπάθειά τους να πετύχουν το στόχο τους. Νομίζω ότι η Ημαθία όπως και η Πιερία που την παρακολούθησα στο ρεπό μας είναι ομάδες υψηλού επιπέδου».
- Πιστεύεις ότι στο β’ γύρο θα αλλάξει το σκηνικό στο βαθμολογικό πίνακα του ομίλου ή όχι;
«Πιστεύω ότι θα αλλάξει η κατάσταση. Θεωρώ την Καρδίτσα ως την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος στα μέχρι τώρα παιχνίδια γιατί τα παιδιά αγωνίζονται με πάθος και πείσμα. Μπορεί για μερικούς να μην παίζει το ποδόσφαιρο που πρέπει όμως έχει πάρει αποτελέσματα.
Στο β’ γύρο ωστόσο έχει περισσότερα παιχνίδια εκτός έδρας και γι’ αυτό πιστεύω ότι θα αλλάξει η κατάσταση στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα».
- Ακολουθεί το παιχνίδι στα Τρίκαλα…
«Θα παίξουμε για να κερδίσουμε. Οπωσδήποτε είναι δύσκολο παιχνίδι ειδικότερα μετά από τέτοιες καιρικές συνθήκες και σε συνάρτηση με τον αγωνιστικό χώρο. Η ομάδα μας είναι πλήρης αφού δεν υπάρχουν τουλάχιστον προς το παρόν τραυματισμοί ποδοσφαιριστών».
ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΜΕ «ΒΥΣΣΙΝΙ» ΑΠΟΧΡΩΣΗ
Πέρα από τα αγωνιστικά ο Τάσος Μπεριτζάς μίλησε και για την περαιτέρω αξιοποίηση των ποδοσφαιριστών της μικτής Νέων τονίζοντας μεταξύ άλλων τα εξής:
«Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τα παιδιά τα οποία τα παρακολουθώ και στις ομάδες τους και βλέπω ότι μέρα με την ημέρα παρουσιάζουν σημαντική βελτίωση.
Πρέπει ωστόσο σιγά-σιγά και η ΑΕΛ να αρχίζει να δείχνει ενδιαφέρον γι’ αυτούς τους ποδοσφαιριστές. Κάποια από αυτά τα παιδιά μπορούν κάλλιστα να γίνουν το καλοκαίρι επαγγελματίες στην ΑΕΛ σε θέσεις που η ομάδα έχει αδυναμίες και μέσα από τη σωστή δουλειά να δώσουν λύσεις.
Το λέω αυτό γιατί στα παιχνίδια των μικτών ομάδων πλησιάζουν διάφοροι ενδιαφερόμενοι από ομάδες της Σούπερ Λίγκ και όχι μόνο».
ΔΥΟ ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
Εν τω μεταξύ δύο φιλικές αναμετρήσεις έχουν προγραμματιστεί μέσα στις γιορτές για τους ποδοσφαιριστές γεννηθέντες το 1993. Πιο συγκεκριμένα στις 29 Δεκεμβρίου θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας στους Αγ. Αναργύρους με τον τοπικό Ατρόμητο και στις 5 Ιανουαρίου στο Συκούριο με αντίπαλο τον Κίσσαβο.
ΣΕ ΟΡΙΑΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΟΙ ΠΑΙΔΕΣ
Για την μικτή ομάδα των παίδων τα πράγματα είναι σαφώς πιο δύσκολα μετά το άτυχο ξεκίνημα και το παιχνίδι που ακολουθεί την ερχόμενη Τετάρτη στα Τρίκαλα κρίνεται οριακό. Παρ’ όλα αυτά υπάρχει αισιοδοξία για γρήγορη ανάκαμψη προκειμένου να μη χαθεί το τρένο της πρόκρισης στο β’ γύρο όπως επισημαίνει ο τεχνικός της ομάδας Δημήτρης Τσέτσιλας.
«Πιστεύω ότι παρά το άσχημο ξεκίνημα έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας για να αντιστρέψουμε το κλίμα κι αν είμαστε σοβαροί και δεν κάνουμε λάθη στην τελική προσπάθεια θα έχουμε τύχη.
Στα Τρίκαλα θέλουμε οπωσδήποτε τη νίκη για να μπούμε ξανά στο παιχνίδι. Δεν χάθηκε τίποτα ακόμη και είμαστε αισιόδοξοι για τη συνέχεια.
Αντιλαμβανόμαστε ότι η αναμέτρηση είναι πολύ δύσκολη γιατί και ο αντίπαλός μας χρειάζεται τους βαθμούς αλλά εμείς κοιτάζουμε την ομάδα μας. Τα Τρίκαλα έχουν δυνατή ομάδα με αξιόλογες μονάδες όμως εμείς είμαστε καλύτεροι σαν σύνολο κι αυτό θα πρέπει να το δείξουμε μέσα στο παιχνίδι».
* Εν τω μεταξύ, την ερχόμενη Δευτέρα στις 15.30 στο γήπεδο της Ν. Πολιτείας θα διεξαχθεί προπόνηση της μικτής παίδων και καλούνται οι παρακάτω ποδοσφαιριστές:
Παπαγιάννης, Τηλιόπουλος, Αγριόδημος, Τσιρογιάννης, Γκουντρουμπής, Τζιώλης, Παναγιώτου, Καλπίας, Καραγκιόζης, Θάνος, Παναγιώτου, Χριστουδούλου, Τσιλούλης, Φλέγγας, Νάκας, Κοσμάς, Τσαλέμης, Ματούλας, Γκαραλιάκος, Λούγγος, Κούτσικος, Κρητικός, Νταής, Βάσσος, Κωνσταστίνου, Ψωμολιάς.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass